Nyproducerad tvåa med stor uteplats i den nya stadsdelen Partille Port, i centrala Partille!

Partille, Partille

Gamla Kronvägen 49

Nyproduktion
På förhand
Utgångspris
2 395 000 kr
Avgift
3 462 kr
Antal rum
2
Boarea
54 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
1 av 7
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Nyproducerad tvåa med stor uteplats i den nya stadsdelen Partille Port, i centrala Partille!

Nu finns möjligheten att bli den första som flyttar in i denna nyproducerade bostad i absolut toppskick!

 • Ansvarig mäklare

  Knut Paxlind

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 71

 • Extra kontaktperson

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Gamla Kronvägen 49 - Bjurfors
Entré med uteplats mot innergård.. Gamla Kronvägen 49 - Bjurfors
Entré med uteplats mot innergård.
. Gamla Kronvägen 49 - Bjurfors
Ljus hall med förvaring till höger på bilden.. Gamla Kronvägen 49 - Bjurfors
Ljus hall med förvaring till höger på bilden.
Öppet mellan kök och vardagsrum.. Gamla Kronvägen 49 - Bjurfors
Öppet mellan kök och vardagsrum.
Modernt och fräscht kök.. Gamla Kronvägen 49 - Bjurfors
Modernt och fräscht kök.

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till den nya och spännande stadsdel Partille port, belägen i centrala Partille med det mesta runt hörnet. Här erbjuds nu en nyproducerad tvårumslägenhet belägen en våning upp från Partilles köpgata med stor uteplats och balkong, fördelaktig avgift, genomtänkt planlösning och genomgående moderna materialval. Dessa 54 kvadratmeter erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning som utgör en social yta för vänner och familj att samlas på. Sovrummet är ljust och luftigt med access till både rymlig klädkammare och balkong i öster. I badrummet finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare för högsta bekvämlighet. Genomgående ljusa väggar, ekparkett och fönsterbänkar i natursten ger en trivsam bas att inreda.

Välkommen till en bostad i absolut toppskick, att bara flytta in i!

Interiör

Denna bostad når du genom att kliva in i någon av husets gemensamma entréer. Här nås du av känslan att kliva in i en hotellobby och innanför denna öppnar sig den väl utformade och genomtänkta gemensamma innergården med alltifrån växthus, odlingslådor, grönområden och lekplatser till platser för cyklar och barnvagnar. Grönskan omfattar även entrébalkongerna som tar dig upp till din bostad.

Väl i bostaden kliver du in i en ljus och öppen hall med plats för avhängning av ytterkläder direkt till vänster på hatthylla och i garderob.

På din vänstra sida finner du sedan köket med vita släta luckor, handtag i rostfri look, bänkskiva i grå laminat och vitt kakel ovan arbetsytan. Maskinell utrustning finns i form av glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn och mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl och frys.
En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till en social yta för vänner och familj att samlas på. Gott om plats finns för både matbord och soffgrupp där många gäster kan samverka. Till lägenheten hör en uteplats belägen i väster, vilken nås via entrén.

Bostadens helkaklade badrum från Vedum finner du mellan kök/vardagsrum och sovrum. Badrummet är utrustat med wc, kommod med spegelskåp och belysning, duschväggar i glas samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare för högsta bekvämlighet.

Sovrummet är ljust och luftigt med access till både rymlig klädkammare och balkong i öster. Här finns plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler samt mindre möblemang.

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nyproducerad lägenhet, här är allt orört och alla bekvämligheter finns på plats.
Välkommen till en bostad att bara flytta in och trivas i!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Partille 11:67

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Lyckan Partille Port
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
124
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Lyckan är den första etappen av det stora projektet Partille Port. En helt ny, levande stadsdel mitt i stan, nära skolor, butiker, vård, träning, skog och sjöar, idrott och kultur. Eventcentret Partille Arena, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av Partille Ports många goda grannar.

Bostäderna i Brf Lyckan är den först färdigställda etappen med inflytt 2019. Föreningen bildades år 2016 och äger fastigheten Partille 11:67 i Partille kommun där 124 bostadsrättslägenheter har uppförts. Fastigheten avser även komplementbyggnader och parkeringsplatser i garage. Föreningen har även en gästlägenhet om 65kvm och total boyta är 6 872 kvm.

Parkering

163 parkeringsplatser finns gemensamma för hela kvarter 4 i en samfällighet, varav 80 st parkeringsplatser i gemensamt garage går att hyra och tillhör Brf Lyckan partille Port. I området finns besöksparkering, handikapsanpassade p-platser, markparkering till handel samt laddningsplatser för elbilar.

TV/bredband

Föreningen har tecknat abonnemang med Telia om Telia Triple Play vilket innebär att en helhetslösning gällande digital-TV, bredbandstelefoni och bredband via Fiber ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen

På gården uppförs en gemensam oas med gemensamt växthus och tillhörande förråd. Utöver detta finns teknikutrymmen, gemensamt fastighetsförråd, cykelförråd samt ouppvärma lägenhetsförråd på vinden. Varje lägenhet förfogar över ett förråd.

Sophantering sker via sopsug med med två fraktioner. Inkast i anslutning till trapphusen.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme- vattenburet system med radiatorer
Ventilation
FTX med återvinning

Uteplats/balkong

Uteplats i anslutning till entrén, i härligt västerläge samt en balkong.

TV/bredband

Föreningen har tecknat abonnemang med Telia om Triple Play, vilket innebär att det i månadsavgiften ingår abonnemang från Telia för digital-tv, bredbandstelefoni samt bredband via fiber.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 462 kr

inkl. värme och helhetslösning avseende Bredband/TV/Telefoni via Telia triple play.
Kostnad för Hushållsel och V/A tillkommer.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,7965%
Andel av årsavgiften är
0,8475%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 395 000 kr
Lägenhetsnummer
3-1104
Våningsplan
1 av 7
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
54 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
350 kr
Försäkring
125 kr
Vatten/Avlopp
300 kr
Summa
775 kr

Totalkostnaden för hushållsel inkluderar nätavgift samt förbrukning.

Uppgifterna för driftkostnader är enligt schablon då ingen har bott i bostaden. Kostnaderna är därmed en uppskattning och förändras beroende på bostadsrättsinnehavarens livsstil och hushållets sammansättning.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Länkar

Området

Mäklaren om Partille kommun

Till ytan är Partille en av Sveriges minsta kommuner, trots detta är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Här bor ni nära både stad och landsbygd, på landet mitt i staden!

OMRÅDET
Här finns många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Nästan hälften av Partilles hushåll bor i villor och radhus. Hälften av hushållen som bor i lägenhet bor i det kommunala bostadsbolaget Partillebos fastigheter. Ungefär en tredjedel av lägenheterna är bostadsrätter.

UTBILDNING
Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda och man jobbar utifrån barn och ungdomars lust att lära. Det finns även en gymnasieskola.

KULTUR OCH HISTORIA
Jonsered är en kulturmiljö av riksintresse som illustrerar själva starten på industrialiseringen i Sverige. Det finns få andra platser som så välbevarat och komplett speglar denna epok. Partille herrgård har en historia som går tillbaka till 1300-talet. Under 1600- och 1700-talet ägdes Partille herrgård av adliga släkter och under perioden 1770-1780 uppfördes den nuvarande herrgårdsbyggnaden.

FRITID
I Partille finns mycket att göra för den sportintresserade. Här finns flera anläggningar där du bl.a. kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Elithandbollsklubben Sävehof spelar sina hemmamatcher i kommunen. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang.

SERVICE
I Partille Centrum finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder kvalitativ shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från Partille är goda, oavsett om man vill åka inom kommunen, in till Göteborg eller österut mot Alingsås. Området trafikeras av buss och från Partille station går pendeltåg mot Göteborg åt ena hållet och Alingsås åt det andra.

Köpa eller sälja bostad i Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Gamla Kronvägen 49

Gamla Kronvägen 49,
433 38 Partille

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Knut Paxlind

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 71

 • Extra kontaktperson

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Partille, Partille

  Budgivning pågår
  Adress
  Gamla Kronvägen 49
  Utgångspris
  2 850 000 kr
  Månadsavgift
  4 573 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  77 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Partille, Partille

  Adress
  Västra Annebergsvägen 3B
  Utgångspris
  2 190 000 kr
  Månadsavgift
  4 147 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  83,6 kvm