Stillfullt gavelradhus i bostadsrättsform i centrala Partille

Partille, Partille

Hubertusvägen 6E

På förhand
Avgift
4 096 kr
Antal rum
4
Typ
Bostadsrättsradhus
Boarea / Biarea
74 kvm / 37 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Stillfullt gavelradhus i bostadsrättsform i centrala Partille

Välskött och stilfullt bostadsrättsradhus med ett av områdets bästa lägen. Här bor du i tre bostadsplan med stor uteplats och centralt läge

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

 • Extra kontaktperson

  Knut Paxlind

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 71

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hubertusvägen 6E - Bjurfors
Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
Oerhört snyggt och modernt kök från Kvik - 2017. Hubertusvägen 6E - Bjurfors
Oerhört snyggt och modernt kök från Kvik - 2017
. Hubertusvägen 6E - Bjurfors
. Hubertusvägen 6E - Bjurfors

Sovrum med rogivande färgsättning inbjuder till god nattsömn

. Hubertusvägen 6E - Bjurfors

Vackra plankgolv utgör en charmig originaldetalj på bostadens övre plan

. Hubertusvägen 6E - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nu finns inom kort möjligheten att förvärva ett av de populära bostadsrättsradhusen på Hubertusvägen i centrala Partille. Varmt välkommen till ett trivsamt område i utveckling med spännande och pågående projekt i form av Partille Arena och Partille port. Som boende finns här omedelbar närhet till både natur, kommunikationer och all tänkbar service. Här bor du praktiskt och lättskött i gavalradhus i bostadsrättsform med ett av områdets bästa lägen. Utanför den välkomnande egna entrén finns en till lägenheten tillhörande gräsmatta och stor uteplats i bästa solläge. Denna avgränsar till en för området gemensam lekplats.

Väl inne i bostaden möts du av ett modernt renoverat kök och genomgående nya ytskikt från 2017 som värvas med välbevarade och charmiga originaldetaljer såsom stavparkett, plankgolv och fungerande öppen spis. Vägg mellan kök och vardagsrum har tagits ner i samband med renovering av kök vilket bidrar till en social planlösning och yta i bostaden. Bostadens sovrum är idag två till antalet och dessa är bekvämt belägna på övre plan med närhet till klädkammare och helkaklat badrum med golvvärme. På källarplanet finner du ett badrum, ett förråd samt två rum som idag används som tv-rum respektive gästrum, som kan inredas efter behov. Plats för förvaring finns under trappan och våningsplanet kan nås via egen entré.

Här bor du i en omtyckt förening med mycket karaktär och originalcharm där både värme, vatten samt tv och bredband via fiber ingår i den förmånliga månadsavgiften.
Välkommen till ett hem med stor karaktär och charm, att flytta in och trivas i!

Interiör

Via en trevlig entrétrappa når du bostaden. I hallen är väggarna ljusa och på golvet ligger en snygg svart marmorliknande klinker på golv med golvvärme för högsta komfort. Hallen är centralt placerad i bostaden och härifrån når du övre plan, källarplan samt kök och vardagsrum. Plats för avhängning av ytterkläder finns direkt till höger om entrén.

Vidare in till höger om hallen når du vardagsrummet som är trevligt sammankopplat med köket och bidrar till en social yta att samlas på. I vardagsrummet ligger en vacker stavparkett och väggarna är målade i en harmonisk mörkare grå färg. I rummet finns plats för både matsalsbord och soffgrupp. Här finns en härlig fungerande öppen spis som höjer mysfaktorn och värmer de kalla dagarna. Härifrån når du även via altandörrar den för området alldeles speciella uteplatsen som är väl tilltagen med stor altan och gräsmatta för barnens lek. Ett staket och en häck inhägnar uteplatsen och dess positionering i söderläge erbjuder många soltimmar. Alldeles utanför ligger även en av områdets lekplatser vilket ger ett fritt och lugnt läge till bostaden.

Planlösningen mellan kök och vardagsrum har gjorts om och öppnats upp och köket nås nu från vardagsrummet. Köket renoverades smakfullt 2017 och är från kvik. Här finns gråa släta luckor, bänkskiva i grå laminat, marmorliknande stänkskydd i sten samt maskinell utrustning i form av häll och fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggnadsmikro- och ugn samt kyl och frys. På golvet ligger en lättstädad ljusgrå klinker där det liksom i hallen finns golvvärme.

Via ljus trappa i grått når du bostadens övre plan där du från den mindre hallen når våningsplanens alla rum samt via en vindslucka når ett vindsutrymme som möjliggör mycket förvaring. Bostadens två sovrum har båda gott om plats för större säng och annat möblemang. I båda rummen finns praktiska garderober. Rakt fram från hallen finns en klädkammare med fönster med möjlighet att göra ett mindre barnsovrum eller kontor vid behov. På våningsplanet finns även ett helkaklat badrum utrustat med wc, tvättställ med kommod, badkar, handdukstork, väggskåp och golvvärme för högsta komfort. På våningsplanet ligger ett vackert vitlaserad plankgolv vilket utger en charmig originaldetalj i bostaden och som skänker extra ljus i rummen.

En trappa ner från entrén når du istället källarplanet där det idag finns två rum som används som tv-rum respektive gästrum som kan inredas efter behov. Parkettgolv ligger i båda rummen.
På detta våningsplan finns även ett äldre badrum med tvätt-och torkmöjligheter, ett förråd och gott om utrymme för förvaring finns under trappan. Källarplanet nås praktiskt via egen ingång vilket exempelvis möjliggör för familjens tonåringar att ha en egen avdelning här.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Partille 2:19

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Kolvringen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
44
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen registrerades år 1948 och föreningens nuvarande ekonomiska plan och stadgar registrerades år 1998. Föreningen utgör en äkta bostadsrättsförening och äger fastigheter med 8 uppförda flerbostadshus med 44 bostadsrätter. Utöver bostäderna finns det ett hus med tvättstuga och ett hus med förråd och värmeanläggning.

Första styrelsemötet för BRF Kolvringen ägde rum 17 juni 1948. Medlemmar var alla anställda på kolvringsfabriken Daros, som låg öster om Hubertusvägen. Slutade man på Daros fick man flytta ifrån bostaden. Vid flyttbesiktning kunde man bli ansvarig för vissa reparationer. Bodde man ändå kvar, blev man vräkt. Daros subventionerade boendet och stod för en del underhåll av husen och området. Daros hade även lägenheter på andra sidan motorvägen, Tage Madsens väg. Från årsskiftet 1951 var årshyran 1260:- .1966 frigjordes bostäderna från Daros.

Föreningens ekonomi

Föreningen planerar för att höja avgiften ett par % varje år.

För mer info besök gärna föreningens hemsida på http://kolvringen.bostadsratterna.se/

Renoveringar - Utförda och planerade

Fasaderna plåtbekläddes år 1975-76.
Under åren 1983-85 fick området ny takbeklädnad treglasfönster, nya termostater och ytterdörrar.
Lekplatsen upprustades 1984 och 2005.
Bullerplank mot E20 kom år 2010.
Installation fjärrvärme under 1990-talet.
Dränering utförd ca år 2000.
Nytt tak lades år 2013-14.
Termostater byttes i alla lägenheter år 2015.
Telia fiber installerades 2016.
yt-dränering länga 5 gjordes 2017.
Utrustning i tvättstuga 2017-2018.

TV/bredband

Tv och bredband finns anslutet till Telia.
Telias kanalpaket lagom ingår i avgiften och bredband via Telia fiber 100/100 likaså.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har gemensam vår- och höststädning. Lekplats i området med gemensam skötsel.
Föreningen har en motorgräsklippare, elektrisk häcksax och en högtryckstvätt som man kan låna. Även färg till husgrund och olja till ytterdörrar man kan få.

Övrigt

Information avseende föreningen är inhämtad från föreningens hemsida, årsredovisning, stadgar, mäklarbild och information från säljarna.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
3
Hushållsström
350 kr
Försäkring
249 kr
Renhållning
150 kr
Summa
749 kr

Totalkostnaden för hushållsel inkluderar nätavgift samt förbrukning.

Uppgifterna för driftkostnader är nuvarande ägares kostnader och kan komma att ändras beroende på bostadsrättsinnehavarens livsstil och hushållets sammansättning

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
120
Energideklarationsdatum
2013-04-30

Uteplats/balkong

Väl tilltagen uteplats med stor altan och gräsmatta. Ett staket och en häck inhägnar uteplatsen och dess positionering i söderläge erbjuder många soltimmar. Alldeles utanför ligger även en av områdets lekplatser vilket ger ett fritt och lugnt läge till bostaden.

Ombyggnad, Renoveringar

Fasaderna plåtbekläddes år 1975-76.
Under åren 1983-85 fick området ny takbeklädnad treglasfönster, nya termostater och ytterdörrar.
Lekplatsen upprustades 1984 och 2005.
Bullerplank mot E20 kom år 2010.
Installation fjärrvärme under 1990-talet.
Dränering utförd ca år 2000.
Nytt tak lades år 2013-14.
Termostater byttes i alla lägenheter år 2015.
Telia fiber installerades 2016.
yt-dränering länga 5 gjordes 2017.
Utrustning i tvättstuga 2017-2018.

Övriga byggnader/utrymmen

Ett stort förråd finns beläget på altanen.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra för 300kr/mån.

Övrigt

Mysigt och välskött område med promenadavstånd till skolor, bibliotek, Partille Arena, populära lekplatsen Justin Bäver, Partille centrum samt köpcentrummet Allum. Nära till Säveån där det finns fint fiskevatten och vid Paradiset finns natursköna joggingslingor och vandringsleder. En kort promenad bort ligger även bra kommunikation med expressbussar samt tåg och pendelstationen mot Göteborg och Alingsås. Med bil når man Göteborgs centrum på ca 10 min.

Tillträde

Enligt överenskommelse - säljarna letar nytt boende

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 096 kr

inkl. värme, vatten, basutbud av tv-kanaler och internet via Fiber.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,27273%
Andel av årsavgiften är
2,27273%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättsradhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
65
Våningsplan
0
Hiss
Nej
Rum
4
Boarea
74 kvm*
Biarea
37 kvm

* Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
1948
Uppvärmning
Fjärrvärme

Länkar

Området

Mäklaren om Partille kommun

Till ytan är Partille en av Sveriges minsta kommuner, trots detta är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Här bor ni nära både stad och landsbygd, på landet mitt i staden!

OMRÅDET
Här finns många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Nästan hälften av Partilles hushåll bor i villor och radhus. Hälften av hushållen som bor i lägenhet bor i det kommunala bostadsbolaget Partillebos fastigheter. Ungefär en tredjedel av lägenheterna är bostadsrätter.

UTBILDNING
Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda och man jobbar utifrån barn och ungdomars lust att lära. Det finns även en gymnasieskola.

KULTUR OCH HISTORIA
Jonsered är en kulturmiljö av riksintresse som illustrerar själva starten på industrialiseringen i Sverige. Det finns få andra platser som så välbevarat och komplett speglar denna epok. Partille herrgård har en historia som går tillbaka till 1300-talet. Under 1600- och 1700-talet ägdes Partille herrgård av adliga släkter och under perioden 1770-1780 uppfördes den nuvarande herrgårdsbyggnaden.

FRITID
I Partille finns mycket att göra för den sportintresserade. Här finns flera anläggningar där du bl.a. kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Elithandbollsklubben Sävehof spelar sina hemmamatcher i kommunen. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang.

SERVICE
I Partille Centrum finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder kvalitativ shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från Partille är goda, oavsett om man vill åka inom kommunen, in till Göteborg eller österut mot Alingsås. Området trafikeras av buss och från Partille station går pendeltåg mot Göteborg åt ena hållet och Alingsås åt det andra.

Köpa eller sälja bostad i Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Hubertusvägen 6E

Hubertusvägen 6E,
433 33 Partille

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

 • Extra kontaktperson

  Knut Paxlind

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 71

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Partille, Partille

  På förhand
  Adress
  Västra Annebergsvägen 3D
  Månadsavgift
  5 140 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  102,6 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Partille, Partille

  Budgivning pågår
  Adress
  Gamla Kronvägen 49
  Utgångspris
  2 850 000 kr
  Månadsavgift
  4 573 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  77 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Partille, Partille

  Adress
  Västra Annebergsvägen 3B
  Utgångspris
  2 190 000 kr
  Månadsavgift
  4 147 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  83,6 kvm
 • Bostadsrätt

  Partille, Partille

  Nyproduktion
  På förhand
  Adress
  Gamla Kronvägen 49
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 462 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  54 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!