Toppmodern etta

Partille, Partille

Portstråket 22

På förhand
Avgift
2 624 kr
Antal rum
1
Boarea
38 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 6
Hiss
Ja

Toppmodern etta

Nu finns möjlighet att förvärva en kvadratsmart etta på våning 5/6 i den nya och spännande stadsdelen Partille port. Bo toppmodernt med citykänsla.

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till den nya och spännande stadsdel Partille port, belägen i centrala Partille med det mesta runt hörnet. Här erbjuds nu en nyproducerad enrumslägenhet belägen på våning 5 av 6 med balkong, fördelaktig avgift, genomtänkt planlösning och genomgående moderna materialval. Dessa 38 kvadratmeter erbjuder ett praktiskt kök med plats för matplats, ett rum med utgång till en härlig balkong, kädkammare som rymmer mycket förvaring samt ett rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare för högsta bekvämlighet. Genomgående ljusa väggar, ekparkett och fönsterbänkar i natursten ger en trivsam bas att inreda.

Välkommen till en bostad i absolut toppskick, att bara flytta in i!

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Lyckan Partille Port
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
124
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Lyckan är den första etappen av det stora projektet Partille Port. En helt ny, levande stadsdel mitt i stan, nära skolor, butiker, vård, träning, skog och sjöar, idrott och kultur. Eventcentret Partille Arena, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av Partille Ports många goda grannar.

Bostäderna i Brf Lyckan är den först färdigställda etappen med inflytt 2019. Föreningen bildades år 2016 och äger fastigheten Partille 11:67 i Partille kommun där 124 bostadsrättslägenheter har uppförts. Fastigheten avser även komplementbyggnader och parkeringsplatser i garage. Föreningen har även en gästlägenhet om 65kvm och total boyta är 6 872 kvm.

Parkering

163 parkeringsplatser finns gemensamma för hela kvarter 4 i en samfällighet, varav 80 st parkeringsplatser i gemensamt garage går att hyra och tillhör Brf Lyckan partille Port. I området finns besöksparkering, handikapsanpassade p-platser, markparkering till handel samt laddningsplatser för elbilar.

TV/bredband

Föreningen har tecknat abonnemang med Telia om Telia Triple Play vilket innebär att en helhetslösning gällande digital-TV, bredbandstelefoni och bredband via Fiber ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen

På gården uppförs en gemensam oas med gemensamt växthus och tillhörande förråd. Utöver detta finns teknikutrymmen, gemensamt fastighetsförråd, cykelförråd samt ouppvärma lägenhetsförråd på vinden. Varje lägenhet förfogar över ett förråd.

Sophantering sker via sopsug med med två fraktioner. Inkast i anslutning till trapphusen.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 624 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
5 av 6
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
38 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
2019

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Länkar

Området

Mäklaren om Partille kommun

Till ytan är Partille en av Sveriges minsta kommuner, trots detta är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Här bor ni nära både stad och landsbygd, på landet mitt i staden!

OMRÅDET
Här finns många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Nästan hälften av Partilles hushåll bor i villor och radhus. Hälften av hushållen som bor i lägenhet bor i det kommunala bostadsbolaget Partillebos fastigheter. Ungefär en tredjedel av lägenheterna är bostadsrätter.

UTBILDNING
Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda och man jobbar utifrån barn och ungdomars lust att lära. Det finns även en gymnasieskola.

KULTUR OCH HISTORIA
Jonsered är en kulturmiljö av riksintresse som illustrerar själva starten på industrialiseringen i Sverige. Det finns få andra platser som så välbevarat och komplett speglar denna epok. Partille herrgård har en historia som går tillbaka till 1300-talet. Under 1600- och 1700-talet ägdes Partille herrgård av adliga släkter och under perioden 1770-1780 uppfördes den nuvarande herrgårdsbyggnaden.

FRITID
I Partille finns mycket att göra för den sportintresserade. Här finns flera anläggningar där du bl.a. kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Elithandbollsklubben Sävehof spelar sina hemmamatcher i kommunen. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang.

SERVICE
I Partille Centrum finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder kvalitativ shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från Partille är goda, oavsett om man vill åka inom kommunen, in till Göteborg eller österut mot Alingsås. Området trafikeras av buss och från Partille station går pendeltåg mot Göteborg åt ena hållet och Alingsås åt det andra.

Köpa eller sälja bostad i Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Portstråket 22

Portstråket 22,
433 38 Partille

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78