Sävedalen - Centralt, Partille

Sotenäsvägen 1

Såld, 2018-11-02
Avgift
3 459 kr
Antal rum
2
Boarea
50 kvm
Balkong
Ja
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Ja

 • Ansvarig mäklare

  Therese Andersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 72

 • Extra kontaktperson

  Linnea Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 78

Bilder

Spottar i varje fönsternisch blir effektfullt när det skymmer. Sotenäsvägen 1 - Bjurfors
. Sotenäsvägen 1 - Bjurfors
Den rymliga hallen väcker intresse att utforska mer. Sotenäsvägen 1 - Bjurfors
. Sotenäsvägen 1 - Bjurfors

Integrerad i väggen finns den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren

Elegant badrum med stilrena material. Sotenäsvägen 1 - Bjurfors
. Sotenäsvägen 1 - Bjurfors

Takduschen är en dröm. Låt strålarna träffa kroppen och känn energi komma åter.

Området

Mäklaren om Sävedalen

Sävedalen ligger i Partille kommun, precis intill Göteborgs stadsgräns. Området består av blandad bebyggelse med allt ifrån äldre villor till moderna radhusområden och bostadsrätter. Det är ett populärt och attraktivt område att bo i, med naturen i nära anslutning.

SERVICE OCH SKOLOR
Sävedalens köpgata är en levande affärsgata som löper genom hela dalen. Här finner man all tänkbar service, matbutiker, restauranger, bageri, bensinstation och kommunikation mot både Göteborg och Partille. Saluhallen är väl värd ett besök, liksom Triumfglass härliga café eller Oves populära gatukök. Varje vår och höst arrangeras en trevlig marknad längs köpgatan. Det är inte långt till Partille Centrum och här finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik. Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda. Det finns även en gymnasieskola.

FRITID
För den motionssugna finns det elbelysta motionsspår och fina vandringsleder bland annat i Delsjöreservatet och Skatåsområdet. Här kan man dessutom hyra kanot, fiska och bada. Mitt i Sävedalen ligger parken Bockemossen som är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer. Vallhamra Idrottsplats ligger i centrala Sävedalen, här finns något för alla, till exempel fotbollsplaner, ishall och inomhushall.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från området är goda, E20 ligger i anslutning och tar er enkelt mot både Göteborg och Alingsås. Det finns även bra bussförbindelser för den som pendlar.

Köpa eller sälja bostad i Sävedalen? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.