Tomt med havsutsikt och harmoniska omgivningar. Tomten säljs med Myresjöhus.

Stenungsund

Berghem 115B

Utgångspris
1 900 000 kr
Tomtarea
1053 kvm
Typ
Tomt

Tomt med havsutsikt och harmoniska omgivningar. Tomten säljs med Myresjöhus.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Myresjöhus Uppåkra. Berghem 115B - Bjurfors
Myresjöhus Uppåkra
Gångavstånd till mysig badplats. Berghem 115B - Bjurfors
Gångavstånd till mysig badplats
Havsutsikt från tomten. Berghem 115B - Bjurfors
Havsutsikt från tomten
Harmonisk miljö. Berghem 115B - Bjurfors
Harmonisk miljö

Planskiss

Planlösning
Nedervåning Uppåkra
Planlösning
Övervåning Uppåkra
Planlösning
Nedervåning Smart 98
Planlösning
Möjlig övervåning Smart 98

Beskrivning

Beskrivning

Berghem 115 B ligger högt och fritt med vacker natur runt om. Här kan du bygga och bo i lugn och lantlig miljö med utsikt över hav och levande landsbygd med gärdesgårdar, åkrar och ängar. Idylliskt och rofyllt samtidigt som du endast har ca tio minuter till Stenungsund och med all tänkbar service med restauranger, butiker och kultur. Du har en kort grusvägspromenad till mysig badplats och småbåtshamn. För dig som pendlar finns buss och tågstation och du når också E6 snabbt. Via cykelbana tar du dig lugnt och säkert till Stenungsund, Ekenässkolan eller till de olika badplatserna i området. Kommunalt VA finns att koppla in. Positivt förhandsbesked. Anslutningsslang för fiber finns strax intill fastigheten.

Tomten säljs med Myresjöhus och du kan välja på deras modell Uppåkra eller Smart 98+. Uppåkra är ett vackert traditionellt 1&½-planshus om 156 kvm fördelat på 6 rum och kök. Smart 98+ är även det ett fint 1&½-planshus med en boarea på nedervåningen om 98 kvm och en inredningsbar övervåning om ytterligare 68 kvm. I detta hus kan du få plats med inte mindre än 6 sovrum samt allrum, vardagsrum och kök. Se kalkylerna under dokument för mer specifikation samt pris. Myresjöhus är mycket flexibla och du kan ändra i planlösningarna.

Ödsmål är en populär och lugn ort med skola till och med årskurs 6, föreningsliv, och framför allt omedelbar närhet till havet och naturen. I närhet av tomten har du flera fina badplatser, båthamn och vackra skogsområden.

Frågor om husen ring gärna Myresjöhus - Christian Mogren 070-508 71 88

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Stenungsund Gamleberg GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Stenungsund Ödsmåls-Apleröd GA:2 ändamål: Vägar

Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Fastighetsbeteckning

Gamleberg 1:36

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Stenungsund Gamleberg GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Stenungsund Ödsmåls-Apleröd GA:2 ändamål: Vägar

Tomt

Typ
Tomt

Information

Typ
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
1 900 000 kr
Tomtarea
1053 kvm

Vatten/Avlopp

Till fastigheten finns en anslutning till samfällighetsföreningen NOVA som är kopplad till det kommunala nätet. Anslutningsavgiften till föreningen är betald. Köparen svarar för anslutningskostnad till kommunen.

Området

Att bo i Stenungsunds kommun

I södra Bohuslän invid en fantastisk arkipelag ligger Stenungsund med utsikt över Askeröfjord och Hakefjord med öar som Stenungsön, Askeröarna och Tjörn.

Stenungsund är en levande och attraktiv kommun att bo i och kommunen har idag ca 26 000 invånare. Här finns boende för alla stadier i livet, från eget hus i något av de trevliga villaområdena eller i de mer lantligt belägna områdena till bostads- och hyresrättslägenheter nära centrum. Inom Stenungsunds kommun finns drygt 10 000 hushåll och inflyttningen fortsätter. Därför planeras fler bostäder och utökad infrastruktur.

Du finner det du söker i Stenungsund. Här finns runt 25 förskolor, 10 grundskolor och en gymnasieskola med många nationella program. Stenungsund har flertalet äldreboenden med hög standard samt moderna, särskilda boenden för funktionshindrade. Här finns också vårdcentral, apotek, tandvård, närpolisstation, banker och turistinformation m.m. Dessutom finns flertalet restauranger och caféer. Söker du avkoppling kan du besöka Stenungsbaden Yacht Club med härlig spa, dans och god mat.

Stenungs Torgs köpcentrum ligger fint placerat vid havet. Här kan du njuta av vacker utsikt mot bl.a. Stenungsön såväl som ett stort butiksutbud. Förutom 1000 parkeringsplatser har även Stenungs Torg en gästhamn, perfekt för den shoppingsugne seglaren.

Granne med Stenungs Torg ligger Kulturhuset Fregatten. Där erbjuds ett stort utbud av givande faciliteter som Västsveriges vackraste bibliotek, konsthall som visar både lokala och erkända konstnärers verk och biosalong. I Fregatten ligger också Molekylverkstan som är ett naturvetenskapligt center anpassade för barn och ungdomar.Där visar Stenungsunds petrokemiska industrier sina processer.

Klimatet för företagande i Stenungsund är unikt. De petrokemiska industrierna ger det övriga näringslivet en mycket bra grund att arbeta utifrån. Många små och medelstora företag har etablerat och specialiserat sig för att kunna ge storföretagen service. Totalt finns cirka 750 företag i kommunen. Kommunen gör, tillsammans med företagar- organisationer, satsningar för att stödja både etablerade och nystartade företag.

Köpa eller sälja bostad i Stenungsunds kommun? Kontakta våra mäklare i Bohuslän! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Berghem 115B

Berghem 115B,
44496 Ödsmål

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Förslag på andra bostäder