Nybyggt påkostat välplanerat

Stenungsund

Groland 616

Utgångspris
5 450 000 kr
Antal rum
7
Typ
Friliggande villa
Tomtarea
1275 kvm

Nybyggt påkostat välplanerat

Möjlighet att flytta in i en helt nyuppförd villa om hela 7 rum och kök. Exklusiva materialval och genuint hantverk präglar detta vackra hus.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Fantastiska ytor. Groland 616 - Bjurfors
Fantastiska ytor
Klassisk och smakfull New England-stil. Groland 616 - Bjurfors
Klassisk och smakfull New England-stil
Välkomnande pardörrar leder in till den generösa hallen. Groland 616 - Bjurfors
Välkomnande pardörrar leder in till den generösa hallen
Kaminen är centralt placerad så du kan njuta av den var du än befinner dig. Groland 616 - Bjurfors
Kaminen är centralt placerad så du kan njuta av den var du än befinner dig
Härliga ytor för social samvaro. Groland 616 - Bjurfors
Härliga ytor för social samvaro
Det stora köket är utrustat med exklusiva maskiner. Groland 616 - Bjurfors
Det stora köket är utrustat med exklusiva maskiner

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Denna vackra villa om 202 kvm och hela 7 rum och kök har precis uppförts och väntar på nya ägare. Huset är påkostat, genomtänkt och väldisponerat och har ett byggnadssätt som präglas av noggrannhet och exklusivitet. Ett vackert och klassiskt trähus som väl harmonierar med den lantliga omgivningen. Huset är byggt i lösvirke med underhållsfria aluminiumfönster och vackra pardörrar. På trädgårdssidan finns en fantastisk altan med plats för härligt umgänge. Du får ledigt rum med lounge grupp, matmöbel och solstolar. Kanske blir det utekök i framtiden? En del av altanen är under tak. Framför däcket har du en stor trädgårdsdam som huset speglar sig vackert i. Längs övervåningen sträcker sig en stor balkong från vilken du har utsikt över dammen, trädgården och naturen intill.
Detta är en fantastisk möjlighet att flytta rakt in i ett nytt härligt hus men samtidigt slippa den ansträngande byggprocessen!

Detta lantliga läge erbjuder lugn och harmoni men du har samtidigt knappt tio minuter till Stora Höga med dess stora serviceutbud såsom mataffär, apotek, vårdcentral och så vidare. Du har också närhet till nybyggda Spekeröds skola. Området befinner sig i en expansiv fas och flera nybyggnationer pågår. Mycket goda pendlingsmöjligheter både med tåg och buss samt nära till E6 för dig som kör.

Interiör

Båda planen har 2,50 i takhöjd vilket ger en härlig känsla av rymd. Alla golv är ekparkett förutom hall, tvätt och badrum där det ligger klinkers. Golvvärme i båda planen. Här finns speglade innerdörrar, allmogelister och foder, svanhalsprofilerade taklister samt spröjsade fönster. Allt som allt en hemtrevlig och genomtänkt miljö. Belysningen i huset styrs av

Via de vackra pardörrarna kommer du in i hallen med gott om plats att hänga av sig samt inbyggd förvaring under trappan. Till vänster finns ett snyggt helkaklat badrum med dusch, handfat och toalett. Mörkt kakel och klinkers skapar en spaliknande känsla med. Till vänster finns tvättstuga och groventré. Rummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Miele. tvättho samt god förvaring. Genomtänkta lösningar gör rummet mycket lättarbetat och praktiskt.
Rakt fram från hallen öppnar det underbara vardagsrummet och köket upp sig. Det stora rummet löper längs hela huset och har utgång till baksidan både från köksdelen och från mitten av rummet. Här finns ledigt plats för soffgrupp och matbord samtidigt som inget fattas i själva arbetsköket. Rummet delas av med en härlig köksö som både ger god förvaring och arbetsyta och bildar en naturlig samlingspunkt medan middagen förbereds. I köksön finns en vattenho som ger ytterligare en praktisk touch. Centralt placerat finns en täljstenskamin som ger både mysfaktor och värme. Köket är välutrustat med gott om yta och förvaring. Fronterna är profilerade och undertill är det lådor istället för skåp. Här finns kyl och frys i fullhöjd, mikro och ugn i bekväm arbetshöjd, 80 cm bred spishäll, diskmaskin samt vinkyl, allt i rostfritt utförande. Alla vitvaror är påkostade och erbjuder det lilla extra. För mer info finns en specifikation under Dokument. Innanför köket finns ett stort klassiskt skafferi. En dröm för många! På detta våningsplan hittar du också ett bibliotek som naturligtvis passar perfekt även som kontor eller sovrum.

Via den inbyggda trappan med eksteg kommer du upp till andra våningen och husets mer privata sfär. Här finns ett mysigt allrum med plats för soffa och TV samt inte mindre än fyra sovrum, alla med plats för generös förvaring. Från två av sovrummen finns utgång till balkongen som löper längs hela huset. Här uppe finns ytterligare ett helkaklat badrum. Detta är utrustat både med hörnbadkar med massagefunktion och stor inbyggd dusch samt dubbla handfat och vägghängd toalett. Två fönster ger ett härligt ljus. I duschen finns två mindre spotlights för mysig belysning, detta finns även i badrummet på nedre våningen.

Varmt välkomna på visning av detta drömhus!

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Groland 3:21

TV/bredband

Förberett med slang för fiber in i huset.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Stenungsund Groland GA:1, Gemensamhetsanläggning: Stenungsund Groland GA:6, Gemensamhetsanläggning: Stenungsund Groland GA:7

Last: Avtalsservitut: Väg, D201700255006:2.1

Förmån: Avtalsservitut: Väg, D201700255006:1.1
Förmån: Avtalsservitut: Väg, D201700255006:3.1
Förmån: Officialservitut Väg, 1415-1355.3

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
5 450 000 kr
Rum
7
Sovrum
5
Tomtarea
1275 kvm

Driftskostnad (per år)

Sotning
200 kr
Hushållsström
12 000 kr
Försäkring
5 000 kr
Renhållning
4 195 kr
Vatten/Avlopp
3 400 kr
Vägavgift/snö
2 468 kr
Summa
27 263 kr

Driftskostnaderna är uppskattade eftersom huset är nybyggt. Summorna är tagna ifrån ett liknande hus.

Pantbrev

Det finns 2 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 200 000 kr

Tomt

Trädgårdsdammen har naturligt tillflöde och sedan avrinnig ner till bäcken som rinner längs tomten. Det är även förberett om man vill koppla in ett reningsverk. Mer info finns under Dokument.

Inskrivna servitut och övriga gravationer

Avtalsservitut D-2017-00255006:2

Parkering

Gott om parkeringsyta framför huset.

Ekonomi

Taxeringsvärde
268 000 kr
Fastställt
2018
Kod
210, Småhusenhet, tomtmark
Fastighetsskatt/Avgift
2 680 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Byggår
2020
Fasad
Trä
Grund
Betong, pålar ner till berg.
Stomme
trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump samt golvvärme
Takbeklädnad
Betongpannor
Fönster
3-glasfönster isoler. Aluminiumkarmar.

Vatten/Avlopp

Djupborrad vattenbrunn gemensam med två grannar. Vaccumtoalett med sluten tank. Gemensam BDT-anläggning med två grannar.

Området

Att bo i Stenungsunds kommun

I södra Bohuslän invid en fantastisk arkipelag ligger Stenungsund med utsikt över Askeröfjord och Hakefjord med öar som Stenungsön, Askeröarna och Tjörn.

Stenungsund är en levande och attraktiv kommun att bo i och kommunen har idag ca 26 000 invånare. Här finns boende för alla stadier i livet, från eget hus i något av de trevliga villaområdena eller i de mer lantligt belägna områdena till bostads- och hyresrättslägenheter nära centrum. Inom Stenungsunds kommun finns drygt 10 000 hushåll och inflyttningen fortsätter. Därför planeras fler bostäder och utökad infrastruktur.

Du finner det du söker i Stenungsund. Här finns runt 25 förskolor, 10 grundskolor och en gymnasieskola med många nationella program. Stenungsund har flertalet äldreboenden med hög standard samt moderna, särskilda boenden för funktionshindrade. Här finns också vårdcentral, apotek, tandvård, närpolisstation, banker och turistinformation m.m. Dessutom finns flertalet restauranger och caféer. Söker du avkoppling kan du besöka Stenungsbaden Yacht Club med härlig spa, dans och god mat.

Stenungs Torgs köpcentrum ligger fint placerat vid havet. Här kan du njuta av vacker utsikt mot bl.a. Stenungsön såväl som ett stort butiksutbud. Förutom 1000 parkeringsplatser har även Stenungs Torg en gästhamn, perfekt för den shoppingsugne seglaren.

Granne med Stenungs Torg ligger Kulturhuset Fregatten. Där erbjuds ett stort utbud av givande faciliteter som Västsveriges vackraste bibliotek, konsthall som visar både lokala och erkända konstnärers verk och biosalong. I Fregatten ligger också Molekylverkstan som är ett naturvetenskapligt center anpassade för barn och ungdomar.Där visar Stenungsunds petrokemiska industrier sina processer.

Klimatet för företagande i Stenungsund är unikt. De petrokemiska industrierna ger det övriga näringslivet en mycket bra grund att arbeta utifrån. Många små och medelstora företag har etablerat och specialiserat sig för att kunna ge storföretagen service. Totalt finns cirka 750 företag i kommunen. Kommunen gör, tillsammans med företagar- organisationer, satsningar för att stödja både etablerade och nystartade företag.

Köpa eller sälja bostad i Stenungsunds kommun? Kontakta våra mäklare i Bohuslän! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Groland 616

Groland 616,
44493 Spekeröd

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Förslag på andra bostäder

 • Gård

  Enköping

  På förhand
  Adress
  Tillinge Smedstorp 2
  Utgångspris eller Högstbjudande
  3 850 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3-4
  Boarea / Biarea
  105 kvm / 80 kvm
  Tomtarea
  27701 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Friliggande villa

  Västra Klagstorp, Malmö

  Adress
  Erik Ols väg 9
  Utgångspris
  5 700 000 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  4
  Boarea / Biarea
  156 kvm / 40 kvm
  Tomtarea
  699 kvm

  Visning: 2020-07-08 17.00 Boka här

 • Friliggande villa

  Baskemölla, Simrishamn

  Adress
  Oderbäcksvägen 7
  Pris
  6 750 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  1-3
  Boarea / Biarea
  194 kvm / 43 kvm
  Tomtarea
  964 kvm
 • Friliggande villa

  Klagshamn, Malmö

  Besiktigad
  Adress
  Signe Löfdahls väg 22
  Pris
  6 495 000 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  4
  Boarea / Biarea
  162 kvm / 9 kvm
  Tomtarea
  737 kvm

  Visning: 2020-07-19 12.30 Boka här

 • Friliggande villa

  Klagshamn, Malmö

  Besiktigad
  Adress
  Anders Postmans väg 23
  Pris
  5 900 000 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  4
  Boarea / Biarea
  159,6 kvm / 35 kvm
  Tomtarea
  592 kvm

  Visning: 2020-07-06 18.00 Boka här

 • Friliggande villa

  Ljunghusen, Vellinge

  Besiktigad
  Adress
  Vikensvägen 16C
  Pris
  8 700 000 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  4
  Boarea
  142 kvm
  Tomtarea
  1030 kvm

  Visning: 2020-07-06 18.30 Boka här

 • Friliggande villa

  Torslanda - Amhult, Göteborg

  Besiktigad
  Adress
  Linnefjällsvägen 6A
  Utgångspris
  7 475 000 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  4
  Boarea
  162 kvm
  Tomtarea
  734 kvm

  Visning: 2020-07-06 17.00 Boka här

 • Friliggande villa

  Löddeköpinge, Kävlinge

  Besiktigad
  Budgivning pågår
  Adress
  Backavägen 20
  Utgångspris
  4 550 000 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  4
  Boarea / Biarea
  100 kvm / 120 kvm
  Tomtarea
  687 kvm
 • Friliggande villa

  Lillån, Örebro

  Besiktigad
  Adress
  Grytängsvägen 20
  Utgångspris
  4 295 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3
  Boarea
  160 kvm
  Tomtarea
  732 kvm

  Visning: 2020-07-06 17.30 Boka här

 • Villa

  Mölndal - Hills, Mölndal

  Budgivning pågår
  Adress
  Splintvedsgatan 12
  Utgångspris
  6 995 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3
  Boarea / Biarea
  121 kvm / 18 kvm
  Tomtarea
  609 kvm

  Visning: 2020-07-06 17.30 Boka här

 • Kedjehus

  Sjöberg, Sollentuna

  Besiktigad
  Adress
  Sidensvansvägen 9
  Utgångspris
  6 950 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Boarea / Biarea
  153 kvm / 5 kvm
  Tomtarea
  308 kvm
 • Friliggande villa

  Johanneslust, Malmö

  Adress
  Smedstorpsgatan 18
  Pris
  4 895 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  2
  Boarea / Biarea
  99 kvm / 70 kvm
  Tomtarea
  387 kvm

  Visning: 2020-07-12 12.00 Boka här