Lättbyggd tomt med kommunalt VA

Stenungsund

Halltorpsvägen 22

Pris
1 475 000 kr
Tomtarea
1361 kvm
Typ
Tomt

Lättbyggd tomt med kommunalt VA

En natur- och havsnära tomt med många möjligheter

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Halltorpsvägen 22 - Bjurfors
. Halltorpsvägen 22 - Bjurfors
. Halltorpsvägen 22 - Bjurfors
. Halltorpsvägen 22 - Bjurfors
Fastighetskarta. Halltorpsvägen 22 - Bjurfors
Fastighetskarta
. Halltorpsvägen 22 - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

Med naturen som granne samt närheten till Stenungsund växer detta område mellan Strandnorum och Hallerna. Området som tidigare var ett fritidsområde är idag bebyggt med både större och mindre villor för permanent boende. Här möts ni av en härlig blandning av stora grönområden och brokiga tomtstorlekar med grönskande trädgårdar. Detta i kombination med närheten till havet gör område till en mycket trivsam miljö att bo i.

Centrala Stenungsund når du på mindre än 10 minuter. Där det finns allt från servicebutiker till fritidsaktiviteter att tillgå. Pendlingsmöjligheter in till Göteborg är idealiska då det går både tåg och expressbussar.

Tomten är en plan lättbyggd tomt på 1361 kvm där du har möjlighet att skapa ditt drömhem från grunden. Kommunalt VA finns redan tillgängligt. Fiber är betalt.

Planbestämmelser

Byggnadsplan Fråga Väckt Om Förordnande Nybyggnadsförbud

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kyrkenorum 1:30

Planbestämmelser

Byggnadsplan Fråga Väckt Om Förordnande Nybyggnadsförbud

Information

Typ
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Pris
1 475 000 kr
Tomtarea
1361 kvm

Vatten/Avlopp

Kommunalt VA är betalt.

Tomt

Typ
Tomt

Ekonomi

Taxeringsvärde
475 000 kr
Fastställt
2018
Kod
210, Småhusenhet, tomtmark
Fastighetsskatt/Avgift
4 750 kr

Pantbrev

Det finns 2 st pantbrev uttaget om sammanlagt 1 844 000 kr

Området

Att bo i Stenungsunds kommun

I södra Bohuslän invid en fantastisk arkipelag ligger Stenungsund med utsikt över Askeröfjord och Hakefjord med öar som Stenungsön, Askeröarna och Tjörn.

Stenungsund är en levande och attraktiv kommun att bo i och kommunen har idag ca 26 000 invånare. Här finns boende för alla stadier i livet, från eget hus i något av de trevliga villaområdena eller i de mer lantligt belägna områdena till bostads- och hyresrättslägenheter nära centrum. Inom Stenungsunds kommun finns drygt 10 000 hushåll och inflyttningen fortsätter. Därför planeras fler bostäder och utökad infrastruktur.

Du finner det du söker i Stenungsund. Här finns runt 25 förskolor, 10 grundskolor och en gymnasieskola med många nationella program. Stenungsund har flertalet äldreboenden med hög standard samt moderna, särskilda boenden för funktionshindrade. Här finns också vårdcentral, apotek, tandvård, närpolisstation, banker och turistinformation m.m. Dessutom finns flertalet restauranger och caféer. Söker du avkoppling kan du besöka Stenungsbaden Yacht Club med härlig spa, dans och god mat.

Stenungs Torgs köpcentrum ligger fint placerat vid havet. Här kan du njuta av vacker utsikt mot bl.a. Stenungsön såväl som ett stort butiksutbud. Förutom 1000 parkeringsplatser har även Stenungs Torg en gästhamn, perfekt för den shoppingsugne seglaren.

Granne med Stenungs Torg ligger Kulturhuset Fregatten. Där erbjuds ett stort utbud av givande faciliteter som Västsveriges vackraste bibliotek, konsthall som visar både lokala och erkända konstnärers verk och biosalong. I Fregatten ligger också Molekylverkstan som är ett naturvetenskapligt center anpassade för barn och ungdomar.Där visar Stenungsunds petrokemiska industrier sina processer.

Klimatet för företagande i Stenungsund är unikt. De petrokemiska industrierna ger det övriga näringslivet en mycket bra grund att arbeta utifrån. Många små och medelstora företag har etablerat och specialiserat sig för att kunna ge storföretagen service. Totalt finns cirka 750 företag i kommunen. Kommunen gör, tillsammans med företagar- organisationer, satsningar för att stödja både etablerade och nystartade företag.

Köpa eller sälja bostad i Stenungsunds kommun? Kontakta våra mäklare i Bohuslän! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Halltorpsvägen 22

Halltorpsvägen 22,
44455 Stenungsund

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Förslag på andra bostäder