Stor fastighet med harmoniskt läge precis vid vacker sjö

Ödsmål, Stenungsund

Varpet 130

Utgångspris
1 950 000 kr
Tomtarea
13036 kvm
Typ
Tomt

Stor fastighet med harmoniskt läge precis vid vacker sjö

Fastigheten omfattar drygt 13 000 kvm och ligger precis i anslutning till sjön Granvattnet

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Varpet 130 - Bjurfors
. Varpet 130 - Bjurfors
Utvald detaljbild. Varpet 130 - Bjurfors
. Varpet 130 - Bjurfors
Fastighetskarta. Varpet 130 - Bjurfors
Fastighetskarta
. Varpet 130 - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

Här erbjuds möjligheten att etablera dig mitt i en solig dunge med utsikt över sjön. I dagsläget finns en enklare sommarstuga om ca 40 kvm på fastigheten. I sjön finns gott om abborre och gädda. Servitut för egen brygga följer med fastigheten. Njut av svalkande dopp och rogivande roddturer när skymningen faller. Tillstånd finns att koppla in kommunalt VA finns och servitut för väg fram till fastigheten kommer finnas.

Detta område befinner sig i en expansiv fas och flera nybyggnationer pågår. Ödsmål är en populär och lugn ort med skola till och med årskurs 6, föreningsliv, och framför allt omedelbar närhet till havet och naturen. I närhet av tomten har du flera fina badplatser, båthamn och vackra skogsområden.

Du har endast drygt tio minuter till Stenungsund med all tänkbar service med restauranger, butiker och kultur. För dig som pendlar finns buss och tågstation och du når också E6 snabbt. Via cykelbana tar du dig lugnt och säkert till Stenungsund, Ekenässkolan eller till de olika badplatserna i området.

Planbestämmelser

Strandskydd

Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Gamleberg 7:1

Planbestämmelser

Strandskydd

Information

Typ
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
1 950 000 kr
Tomtarea
13036 kvm

Vatten/Avlopp

Tillstånd finns att koppla på kommunalt VA via samfällighetsföreningen NOVA. Kostnader för VA betalas av köparen.

Tomt

Typ
Tomt

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 143 000 kr
Byggnadsvärde
1 620 000 kr
Fastställt
2017
Kod
120, Lantbruksenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Pantbrev

Det finns 7 st pantbrev uttaget om sammanlagt 120 000 kr

Området

Att bo i Stenungsunds kommun

I södra Bohuslän invid en fantastisk arkipelag ligger Stenungsund med utsikt över Askeröfjord och Hakefjord med öar som Stenungsön, Askeröarna och Tjörn.

Stenungsund är en levande och attraktiv kommun att bo i och kommunen har idag ca 26 000 invånare. Här finns boende för alla stadier i livet, från eget hus i något av de trevliga villaområdena eller i de mer lantligt belägna områdena till bostads- och hyresrättslägenheter nära centrum. Inom Stenungsunds kommun finns drygt 10 000 hushåll och inflyttningen fortsätter. Därför planeras fler bostäder och utökad infrastruktur.

Du finner det du söker i Stenungsund. Här finns runt 25 förskolor, 10 grundskolor och en gymnasieskola med många nationella program. Stenungsund har flertalet äldreboenden med hög standard samt moderna, särskilda boenden för funktionshindrade. Här finns också vårdcentral, apotek, tandvård, närpolisstation, banker och turistinformation m.m. Dessutom finns flertalet restauranger och caféer. Söker du avkoppling kan du besöka Stenungsbaden Yacht Club med härlig spa, dans och god mat.

Stenungs Torgs köpcentrum ligger fint placerat vid havet. Här kan du njuta av vacker utsikt mot bl.a. Stenungsön såväl som ett stort butiksutbud. Förutom 1000 parkeringsplatser har även Stenungs Torg en gästhamn, perfekt för den shoppingsugne seglaren.

Granne med Stenungs Torg ligger Kulturhuset Fregatten. Där erbjuds ett stort utbud av givande faciliteter som Västsveriges vackraste bibliotek, konsthall som visar både lokala och erkända konstnärers verk och biosalong. I Fregatten ligger också Molekylverkstan som är ett naturvetenskapligt center anpassade för barn och ungdomar.Där visar Stenungsunds petrokemiska industrier sina processer.

Klimatet för företagande i Stenungsund är unikt. De petrokemiska industrierna ger det övriga näringslivet en mycket bra grund att arbeta utifrån. Många små och medelstora företag har etablerat och specialiserat sig för att kunna ge storföretagen service. Totalt finns cirka 750 företag i kommunen. Kommunen gör, tillsammans med företagar- organisationer, satsningar för att stödja både etablerade och nystartade företag.

Köpa eller sälja bostad i Stenungsunds kommun? Kontakta våra mäklare i Bohuslän! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Varpet 130

Varpet 130,
44496 Ödsmål

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy