Smakfull och modern markplanstvåa med stor altan

Stenungsund, Stenungsund

Södra Ängen 8C

På förhand
Avgift
3 388 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
56 kvm

Smakfull och modern markplanstvåa med stor altan

Välkommen till Södra Ängen 8C! En väldisponerad och snygg tvåa i markplan, belägen i populärt område med närhet till centrala Stenungsund.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Här erbjuds nu ett mycket fint läge i det harmoniska området Södra Ängen. Bostaden är smakfull och modern med ljus färgsättning. De väldisponerade ytorna och den generösa altanen inbjuder till socialt umgänge både ute och inne. Det som först slår dig är den öppna känslan och ljuset som flödar in i bostaden. Hallen är luftig och rymlig och öppnar upp mot vardagsrum och kök i öppen lösning. Från köket och matplatsen når du utgången till den härliga altanen som bjuder in till kaffe i solen och mysiga grillkvällar. Altanen vetter mot gräsmatta och grönska och har minimalt med insyn.
Bostadens sovrum är vilsamt och harmoniskt med plats för både dubbelsäng och liten arbetshörna. Garderober längs en hel vägg ger god förvaring tillsammans med den rymliga klädkammaren mitt emot sovrummet. Slutligen har vi det fräscha badrummet som är helkaklat i stilrent grått och vitt. Här finns duschhörna med praktiska vikdörrar samt tvättmaskin. Golvvärme och vädringsfönster med fint ljusinsläpp förhöjer komforten.

Hallerna är en snabbt växande och populär del av Stenungsund. Här finner du mysiga promenadvägar och härliga grönområden samtidigt som du har promenadavstånd till havet, skolor, idrottsanläggning, nöjen och restauranger samt Stenungsunds torg med dess breda shoppingutbud. Täta avgångar mot både Göteborg och Uddevalla med buss och tåg från Stenungsunds station som du antingen promenerar, cyklar eller tar lokalbussen till. Med bil når du snabbt och smidigt ut på E6:an i båda riktningar.

Kontakta mäklaren för visning!

Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns ett förråd i fristående förrådsbyggnad som tillhör lägenheten.

Månadsavgift

Avgift
3 388 kr

Inkl. Värme, vatten, sophämtning.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
312-137
Våningsplan
0
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
56 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2011

TV/bredband

Fiber, ingår i avgiften.

Parkering

Parkeringsplats precis vid bostaden finns att hyra för 150 kronor i månaden.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,6778%
Andel av årsavgiften är
1,736%

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
260 kr
Försäkring
175 kr
Summa
435 kr

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
102
Energideklarationsdatum
2013-10-03

Området

Att bo i Stenungsunds kommun

I södra Bohuslän invid en fantastisk arkipelag ligger Stenungsund med utsikt över Askeröfjord och Hakefjord med öar som Stenungsön, Askeröarna och Tjörn.

Stenungsund är en levande och attraktiv kommun att bo i och kommunen har idag ca 26 000 invånare. Här finns boende för alla stadier i livet, från eget hus i något av de trevliga villaområdena eller i de mer lantligt belägna områdena till bostads- och hyresrättslägenheter nära centrum. Inom Stenungsunds kommun finns drygt 10 000 hushåll och inflyttningen fortsätter. Därför planeras fler bostäder och utökad infrastruktur.

Du finner det du söker i Stenungsund. Här finns runt 25 förskolor, 10 grundskolor och en gymnasieskola med många nationella program. Stenungsund har flertalet äldreboenden med hög standard samt moderna, särskilda boenden för funktionshindrade. Här finns också vårdcentral, apotek, tandvård, närpolisstation, banker och turistinformation m.m. Dessutom finns flertalet restauranger och caféer. Söker du avkoppling kan du besöka Stenungsbaden Yacht Club med härlig spa, dans och god mat.

Stenungs Torgs köpcentrum ligger fint placerat vid havet. Här kan du njuta av vacker utsikt mot bl.a. Stenungsön såväl som ett stort butiksutbud. Förutom 1000 parkeringsplatser har även Stenungs Torg en gästhamn, perfekt för den shoppingsugne seglaren.

Granne med Stenungs Torg ligger Kulturhuset Fregatten. Där erbjuds ett stort utbud av givande faciliteter som Västsveriges vackraste bibliotek, konsthall som visar både lokala och erkända konstnärers verk och biosalong. I Fregatten ligger också Molekylverkstan som är ett naturvetenskapligt center anpassade för barn och ungdomar.Där visar Stenungsunds petrokemiska industrier sina processer.

Klimatet för företagande i Stenungsund är unikt. De petrokemiska industrierna ger det övriga näringslivet en mycket bra grund att arbeta utifrån. Många små och medelstora företag har etablerat och specialiserat sig för att kunna ge storföretagen service. Totalt finns cirka 750 företag i kommunen. Kommunen gör, tillsammans med företagar- organisationer, satsningar för att stödja både etablerade och nystartade företag.

Köpa eller sälja bostad i Stenungsunds kommun? Kontakta våra mäklare i Bohuslän! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Södra Ängen 8C

Södra Ängen 8C,
444 54 STENUNGSUND

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy