Bleket, Tjörn

Källdalsvägen 2

Såld, 2020-07-27
Besiktigad
Slutpris
3 625 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
3833 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
157 kvm / 90 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Parant och högrest med blick mot havet. Källdalsvägen 2 - Bjurfors
I soligt läge med stor tomt. Källdalsvägen 2 - Bjurfors
Fräsch villa med gott om plats. Källdalsvägen 2 - Bjurfors
Representativt och välordnat. Källdalsvägen 2 - Bjurfors
Interiörbild. Källdalsvägen 2 - Bjurfors

Den ljusa, luftiga hallen välkomnar glatt

Hallen visar väg upp ett etage till sociala ytor. Källdalsvägen 2 - Bjurfors

Området

Att bo i Bleket

Bleket och Rönnäng är två skärgårdsidyller i variationsrik miljö belägna på Tjörns sydvästra sida. Här erbjuds en avspänd och rogivande atmosfär året runt likväl som allehanda service, äldreboende samt skolor för åldrarna 1-16 år. Du hittar restauranger, vandrarhem, hotell samt ishall och idrottshall.

Kommunikationerna är goda och det tar inte mer än ca femtio minuter att köra till Göteborg.

De bägge fiskarsamhällena växte fram under 1700-talets sillperiod. Idag är de tätorter och antalet invånare närmar sig 1 900 personer. Företagsinriktningen för orterna präglas av turism och näringsliv men här ligger också Stansviks industriområde med många etablerade företag, bl. a. inom det marina. Stansvik är ett av Tjörns största industriområden.

Här finns fiskhamnar i bruk, där toppmoderna fartyg, med nutida teknik, levererar dagens fångst. Du finner flera småbåtshamnar i varierande storlek med båtar för både fritid och hemmafiske.

Inom gångavstånd finns vackra strövområden med stora friluftsvärden. Där ibland Tuveslätt med sin vandringsled på historisk mark och Tjörnehuvud som bjuder en hänförande vy över Marstrandsfjorden.

Från Rönnäng avgår färja till öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv. I och runt Rönnäng och Bleket finns fantastiska möjligheter till härliga bad från de bohuslänska klipporna, men också vid någon av de skyddade sandstränderna. Valmöjligheterna är stora och varierande oavsett om det gäller bad, sport eller båtliv.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Bleket? Kontakta våra mäklare i Bohuslän! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.