Toppfräsch trea i skönt läge

Höviksnäs, Tjörn

Markärrsvägen 1

Pris
1 950 000 kr
Avgift
5 418 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 2
Boarea
72 kvm

Visning

 • lördag 20/3, KL 10:00 - 11:00

  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 0304 66 00 00.

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Toppfräsch trea i skönt läge

Spatiös och välplanerad lägenhet om tre rum och kök med hög standard. Närhet till bad- och båtliv, aktiv fritid och fullt serviceutbud på orten.

 • Ansvarig mäklare

  Katrin Ekberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0730-83 44 59
  Telefon: 0304-40 02 06

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till ett av områdets bästa lägen!. Markärrsvägen 1 - Bjurfors
Välkommen till ett av områdets bästa lägen!
I populära Höviksnäs!. Markärrsvägen 1 - Bjurfors
I populära Höviksnäs!
. Markärrsvägen 1 - Bjurfors

Stig på

Ljus och välkomnande hall. Markärrsvägen 1 - Bjurfors
Ljus och välkomnande hall
Smakfullt kök med förvaring bakom vita stilrena luckor. Markärrsvägen 1 - Bjurfors
Smakfullt kök med förvaring bakom vita stilrena luckor
. Markärrsvägen 1 - Bjurfors

Ett ljust och modernt boende

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till Markärrsvägen 1, en spatiös och välplanerad lägenhet om tre rum och kök med hög standard. Från den väl tilltagna balkongen i söderläge kan man avnjuta många härliga soltimmar och dessutom få en liten glimt av havet.

Lägenheten präglas av ljus och härlig rymd med öppen och socialt integrerad planlösning mellan vardagsrum och kök. Två bra sovrum varav ett lite större med plats för dubbelsäng samt förvaring i garderober. Badrummet är helkaklat i smakfullt uförande och även utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

I Höviksnäs bor man med närhet till det mesta såsom bad- och båtliv med Låkas fina baplats och Höviksnäs småbåtshamn, närbutik, förskolor och skolor t.o.m. åk 9, bibliotek, idrottshall och bra kommunikationer. På några minuters körtid nås Stenungsund med fullt utbud av affärer, service och nöjen samt flera möjligheter för den som ex. pendlar till Göteborg eller Uddevalla. Tåg och bussar trafikerar Stenungsund frekvent.

Varmt välkommen på visning!

Interiör

Genomgående stilfulla materialval. Parkett, kakel, ljust målade väggar och andra detaljer som hör ett modernt boende till.

Rymlig och välkomnande entréhall med god plats för uppställning av skor och upphängning av ytterplagg. Från hallen nås badrummet samt ett utav lägenhetens två sovrum.

Öppen och socialt integrerad planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för den stora soffgruppen invid fönster och dörren leder er vidare ut till den rymliga balkongen. Köksdelen erbjuder fina beredningsytor och många goda och praktiska lösningar. Här är lätt att trivas i en fullbokad vardag. Köket är fullutrustat med kyl och frys i fullhöjd, spishäll, inbyggd ugn samt diskmaskin.

Två bra sovrum varav det ena är lite större med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Det andra sovrummet rymmer gott säng och skrivbord utan att kännas trångt.

Stort, smakfullt badrum nås från hallen och är helkaklat i grått och vitt. Utrustat med wc, golvvärme, tvättställ, dusch, tvättmaskin, torktumlare, praktisk arbetsbänk samt vägghängt förvaringsskåp.

Till lägenheten finns även ett förråd.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Uteplats på ca 10kvm i härligt söderläge.

TV/bredband

Telia tv-paket medium

Via telia - 100/10

Parkering

Parkering ingår i månadsavgiften.

Tillträde

Enligt överenskomelse

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
1 950 000 kr
Lägenhetsnummer
122
Våningsplan
2 av 2
Hiss
Nej
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
72 kvm

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Höviks Äng
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
16
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

TV/bredband

Tv och bredband ingår i avgiften

Gårdsplats/innergård

Gård med gemensam grillplats, lekplats och gräsytor.

Månadsavgift

Avgift
5 418 kr

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
4
Hushållsström
700 kr
Försäkring
117 kr
Summa
817 kr

2 vuxna, 2 barn

Byggnadssätt

Byggår
2018
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
3-glas isoler

Länkar

Området

Att bo i Tjörns kommun

I södra Bohuslän ligger Tjörn som du bl a når från Stenungsund via den karaktäristiska Tjörnbron. Ön är Sveriges sjätte största ö och har en befolkningsmängd om nära 16 000 personer. Sommartid dubblas siffran av fritidsboende och turister.

På Tjörn har du möjlighet till ett tryggt boende nära skolor och samhällsservice omgiven av ett storslaget natur- och kulturlandskap. Här finns en levande landsbygd i samklang med tätorter och charmiga fiskesamhällen där fiskebåtarna fortfarande lämnar hamn i ottan. Här hittar du höga berg, nakna klippor, lummiga skogar och sandstränder.

Är du entreprenör ges du möjlighet att kunna växa i ett inspirerande och nytänkande företagsklimat. Tjörn är en företagstät kommun. Sjöfrakt, fiske och tursistrelaterade näringar såsom handel och service är de största branscherna på ön.
Du kan också välja att pendla till arbete på annan ort genom väl utvecklade kommunikationer både norr- och söderöver.

Bo på Tjörn
På Tjörn väljer du att bo i eget hus i något av de små samhällena eller på landsbygden alternativt bostads- och hyresrättslägenheter nära samhällskärnorna. Söker du renodlat fritidsboende finns många trevliga och havsnära områden. Tjörns kommun har en aktiv samhällsplanering. Bebyggelsen ökar, dock alltid med hänsyn till kulturlandskapet och byggnadstraditionen såväl som miljön, naturliga kretslopp samt resurs- och energihushållning.

Samhällsservice
Samhällsservice finns inom räckhåll för alla. I kommunhuset i Skärhamn finns Medborgarkontoret som hjälper dig med information om allehanda ting. I Kållekärr, mitt på ön, finns vårdcentral och apotek. På Tjörn finns också flera banker och butiker. Här finns även förskolor och grundskolor. Tjörn har äldreboenden med hög standard samt moderna, särskilda boenden för funktionshindrade.

Kultur och nöjen
Kulturintresset på Tjörn är stort och i Skärhamn ligger det internationellt kända Nordiska Akvarellmuseet som varje år har mellan 100 000-200 000 besökare. Här finns också åretruntöppna gallerier, restauranger och caféer och bibliotek. Skulptur i Pilane är ytterligare en mycket populär kulturyttring, under bar himmel i en kulturhistoriskt intressant nejd anordnas varje år skulpturpark.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Tjörns kommun? Kontakta våra mäklare i Bohuslän! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Markärrsvägen 1

Markärrsvägen 1,
471 62 Höviksnäs

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med max två personer per visningssällskap. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Katrin Ekberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0730-83 44 59
  Telefon: 0304-40 02 06