Nyproduktion på första parkett med bryggläge

Rönnäng, Tjörn

Dalenvägen 7, lgh 1

Nyproduktion
Pris
4 500 000 kr
Avgift
4 689 kr
Antal rum
3
Boarea
89 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
1 av 2
Terrass/uteplats
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Nyproduktion på första parkett med bryggläge

Rymliga och välplanerade lägenheter med enastående vattenläge på strandkanten. Ett boende i samklang med kust och hav i ett levande skärgårdssamhälle.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Video/Bilder

Bostadsrättsförening i nyproduktion nära bad och båtliv
Brf Solviken. Dalenvägen 7, lgh 1 - Bjurfors
Brf Solviken
Vardagsrum med magnifik utsikt i rofyllt läge. Dalenvägen 7, lgh 1 - Bjurfors
Vardagsrum med magnifik utsikt i rofyllt läge
Ljusa luftiga kök. Dalenvägen 7, lgh 1 - Bjurfors
Ljusa luftiga kök
Brf Solviken - havnära bostadsrättsförening med utsikt. Dalenvägen 7, lgh 1 - Bjurfors
Brf Solviken - havnära bostadsrättsförening med utsikt
Mitt i ett levande skärgårdssamhälle med närhet till allt. Dalenvägen 7, lgh 1 - Bjurfors
Mitt i ett levande skärgårdssamhälle med närhet till allt
I lugn och skön havsvik. Dalenvägen 7, lgh 1 - Bjurfors
I lugn och skön havsvik

Beskrivning

Beskrivning

Nu finns en unik möjlighet att förvärva någon av de fyra lägenheterna med vida vattenvyer som finns centralt belägna i Rönnängs levande skärgårdssamhälle. Här ges möjlighet för näringsidkare att förvärva en av enheterna. Till salu finns två lägenheter om tre rum- och två lägenheter om fyra rum och kök, där samtliga förses med stor balkong eller terrass med strålande utsikt över västerhavet ut mot Tjörnekalv och Klädesholmen. De fyra lägenheterna i nyproduktion, är designade av de internationellt belönade arkitektfirman INOBI och de präglas av sitt mycket vackra strandläge med stora fönsterpartier mot havet. De fantastiska lägenheterna har en stilren design med smarta inredningslösningar som tillsammans med egen parkeringsplats gör boendelivet i skärgården enkelt. Fastigheten ligger inom pendlingsavstånd till omkringliggande städer och det finns indraget fiber, så du kan välja mellan att pendla till jobbet eller stanna hemma i skärgården några dagar i veckan och jobba effektivt med hjälp av supersnabb uppkoppling. Sist men inte minst, så inkluderar de gemensamma utrymmena en stor terrassyta, grill och ett spa bad pergola, allt direkt vid havet!
Båtplats att hyra finns på Rönnängs brygga - helt nära bostaden.

Lägenheterna på övre plan:
Dessa unika lägenheter har ett vardagsrum med panoramautsikt ut över havet genom balkongens, golv till tak skjutdörrar och oavsett hur många middagsgäster ni har på besök, så kommer vardagsrummet att kännas luftigt med sina hela 4,8 m i takhöjd. Öppna upp skjutpartiet helt och låt middagsgästerna promenera ut på den elva kvm stora balkongen där de kan känna doften av havet några meter ner. Väljer dina gäster att dessutom besöka lägenhetens loftvåning så kommer de att gå upp till område om totalt 50 kvm då loften utöver sina 20 kvm boarea även inkluderar 30 kvm biarea. Det finns dessutom två takfönster för att ytterligare utöka ljusinsläppet och få ytan att kännas ännu öppnare och takhöjden ännu högre.

Lägenheterna med infinity view över havet:
Lägenhet 1, på havsplan är 89 kvm och inkluderar en fantastisk terrass om 24 kvm som gott och väl räcker till at duka upp ett ordentligt långbord till midsommar samt någon exklusiv soffgrupp och parasoll. Utsikten över terrassen är obegränsad då det är tre meter långa, golv till tak skjutdörrar, samt fönster på vardera sida om partiet. Totalt nästa 6 meter öppen utsikt direkt ut mot havet.

Lägenhet 2, på havsplan är 82 kvm och inkluderar även den en fantastisk terrass om 23 kvm. Även här räcker det gott och väl till at duka upp ett ordentligt långbord till midsommar samt utrymme över till en exklusiv soffgrupp och ett ordentligt solskydd. Utsikten över terrassen även här är obegränsad då det är tre meter långa, golv till tak skjutdörrar, samt fönster på vardera sida om partiet. Totalt alltså 6 meter öppen utsikt direkt ut mot havet.

Finansiering av ditt köp:
Tjörns Sparbank välkomnar potentiella köpare och kommer efter sedvanlig kreditprövning kunna erbjuda rätt köpare finansiering av sin nya bostad.

Föreningens ekonomi:
Belåningsgraden är endast 7700 per kvm vilket är ungefär hälften mot vad en ny förening brukar ha. Det kommer även att finnas möjlighet för den köpare som vill att amortera på sin andel av föreningens skulder för att på det viset ytterligare få ner de fasta månadskostnaderna.

Om området:
I Rönnäng bor man i mysiga villakvarter och fina bostadsrättsområden precis intill havet. Det är en barnvänlig ort med förskola och grundskola åldrar 1-16 år. Här finns ishall, gym och fotbollsplaner. Livsmedelsbutik, restauranger och fina badplatser med bad från såväl klippor, bryggor, hopptorn som sandstrand.
Färjor trafikerar öarna Åstol och Dyrön.

Välkommen till ett underbart skärgårdssamhälle som 'lever' året runt.

Interiör

Rumsbeskrivning:
Golv - ekparkett
Väggar - målade väggar med microlitväv
Tak - målade
Kök - köksinredning från Ballingslöv eller likvärdig. Spishäll, inbyggnadsmicro, spisfläkt, kyl/frys samt diskmaskin samtliga från Siemens. Stänkskydd av kakel alternativt väggplatta.
Badrum - ytskikt av kakel/klinker. Intredning såsom tvättställ med kommod, spegel, spegelskåp från Ballingslöv eller likvärdig. Vägghängd WC från Ifö. Duschväggar av glas. Lgh utrustas med tvättmaskin och torktumlare.

Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Samtliga lägenheter erhåller balkong eller uteplats.

TV/bredband

Byggnaden förses med fibernät. Årsavgiften omfattar ej abonnemang avseende tele/data/TV.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 689 kr

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
4 500 000 kr
Lägenhetsnummer
1101
Våningsplan
1 av 2
Hiss
Nej
Rum
3
Boarea
89 kvm

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Solviken Tjörn
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening

Parkering

Till varje lägenhet ingår en p-plats vilken ingår i månadsavgiften. Därutöver finns gästplats.

Ekonomi

Andel i föreningen
22,7%

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 ½ plan
Byggår
2018/2019
Uppvärmning
Bergvärme, vattenburet system
Ventilation
Mekanisk frånluft
Fönster
3-glas aluminium

Området

Att bo i Rönnäng

Rönnäng och Bleket är två skärgårdsidyller i variationsrik miljö belägna på Tjörns sydvästra sida. Här erbjuds en avspänd och rogivande atmosfär året runt likväl som allehanda service, äldreboende samt skolor för åldrarna 1-16 år. Du hittar restauranger, vandrarhem, hotell samt ishall och idrottshall.

Kommunikationerna är goda och det tar inte mer än ca femtio minuter att köra till Göteborg.

De bägge fiskarsamhällena växte fram under 1700-talets sillperiod. Idag är de tätorter och antalet invånare närmar sig 1 900 personer. Företagsinriktningen för orterna präglas av turism och näringsliv men här ligger också Stansviks industriområde med många etablerade företag, bl. a. inom det marina. Stansvik är ett av Tjörns största industriområden.

Här finns fiskhamnar i bruk, där toppmoderna fartyg, med nutida teknik, levererar dagens fångst. Du finner flera småbåtshamnar i varierande storlek med båtar för både fritid och hemmafiske.

Inom gångavstånd finns vackra strövområden med stora friluftsvärden. Där ibland Tuveslätt med sin vandringsled på historisk mark och Tjörnehuvud som bjuder en hänförande vy över Marstrandsfjorden.

Från Rönnäng avgår färja till öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv. I och runt Rönnäng och Bleket finns fantastiska möjligheter till härliga bad från de bohuslänska klipporna, men också vid någon av de skyddade sandstränderna. Valmöjligheterna är stora och varierande oavsett om det gäller bad, sport eller båtliv.

Köpa eller sälja bostad i Rönnäng? Kontakta våra mäklare i Bohuslän! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy