Välplanerat radhus i barnvänligt område

Skärhamn Centralt, Tjörn

Hvitfeldtsvägen 62

Antal rum
4
Boarea
114,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet

Välplanerat radhus i barnvänligt område

Trevligt område med närhet till det mesta så som bad och båtliv, restauranger, bibliotek samt affärer och busskommunikationer.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Beskrivning

Beskrivning

Mycket trivsam fräsch lägenhet på gaveln med ostörd baksida i lugnt och centralt område. Väldisponerade ytor med hemtrevligt kök med plats för många samt bra beredningsytor. Stora sovrum och gott om plats för praktisk förvaring. Ljust vardagsrum med utgång till husets baksida för trivsamma grillkvällar. Uteplatser finns på båda sidor om lägenheten och bjuder på både morgon och kvällssol. Tvättmaskin i lägenhetens tvättstuga ger smidig klädvård och underlättar vardagen. Genomgående ljusa väggar och snygga golv i hela lägenheten.

Det centrala läget ger gångavstånd till både klippbad och stränder, småbåtshamn, akvarellmuséet och andra förnöjsamma inslag som affärer, kommunikationer, skola samt förskola. I Skärhamn finns idrottsklubben Skärhamns IK och idrottsplatsen Röavallen, här finns konstgräsplan, flera gräsplaner och en grusplan för aktivt idrottsliv.

Interiör

ENTRÉPLAN
Entréhall:
Rymlig hall med god plats för avhängning. Här får även plats för lösa garderober om man så önskar.

Badrum:
Badrum utrustat med badkar, toalett samt handfat.

Sovrum:
Här finns två väl tilltagna och ljusa sovrum.

Tvättstuga:
Praktiskt tvättstuga med tvättmaskin, förvaring bakom vita skåpsluckor och en tvättho.

ÖVRE PLAN
Kök:
Rymligt och praktiskt kök. Vita skåpsluckor gör köket ljust och här finns god plats för matgruppen. Utgång till husets balkong i härligt läge, här njuter du utav vackra solnedgångar. köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin.

Sovrum:
Här finns husets tredje sovrum, ljust härligt beläget sovrum.

Vardagsrum:
Stort vardagsrum med parkettgolv. Här får man plats med både soffgrupp och matbord. Från detta rum leder dörr ut till den härliga baksidan.

Badrum:
Hygienutrymme i sobra färger utrustat med handfat, toalett och dusch.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Tubberöd i Tjörn
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
56
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Totalt 56 lägenheter fördelat på 2 rok, 3 rok samt 4 rok.

Parkering

Till Varje lägenhet hör en p-plats eller ett garage. P-platser har motorvärmaruttag. Det finns även ett antal gästparkeringar för besökande.

TV/bredband

Avtal med Boxer, totalt 16 kanaler som ingår i månadsavgiften.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
6174-30
Hiss
Nej
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
114,5 kvm

Länkar

Området

Att bo i Skärhamn

Skärhamn är Tjörns centralort och är en levande och attraktiv tätort med drygt 3000 invånare. Orten ligger på Tjörns västsida skyddad innanför de bohuslänska skären som också har givit upphov till namnet.

Här har rederinäring, fisk- och sillberedning varit av stor betydelse för ortens utveckling och traditionen har anor långt bak i tiden. I dag är inriktningen inom offshore och shipping stor och flera rederier verkar lokalt på platsen.

Företagarandan är stor vilket resulterar i ett stort utbud av service året runt och här finns många kultur- och fritidsaktiviteter. Turismen är en viktig del av samhällsutvecklingen och sommartid sjuder orten av liv för att under resten av året fungera som en trevlig och modern småstad. I Skärhamn frodas båtlivet och den populära gästhamnen är känd för sin goda service och höga standard. Här erbjuds förutom förnöjsamma inslag som havsnära restauranger, shopping, bad och båtliv även praktiska inslag som kommunhus, skolor, barnomsorg, äldreboende, bibliotek och banker.

I Skärhamn finner du också det välrenommerade Nordiska Akvarellmuseet som är en mötesplats kring konst och lockar såväl utställare som besökare från hela världen.

Köpa eller sälja bostad i Skärhamn? Kontakta våra mäklare i Bohuslän! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Hvitfeldtsvägen 62

Hvitfeldtsvägen 62,
471 33 Skärhamn

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy