Skärhamn, Tjörn

Bagarliden 12

Såld, 2018-09-18
Besiktigad
Slutpris
2 950 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
437 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
80 kvm / 12 kvm

Bilder

. Bagarliden 12 - Bjurfors
Bagarliden 12. Bagarliden 12 - Bjurfors
Huset med trädgården framför. Bagarliden 12 - Bjurfors
En fin liten trädgårdstäppa. Bagarliden 12 - Bjurfors
. Bagarliden 12 - Bjurfors

Den vackra stentrappan är gömd bakom huset och leder upp till bergsplatåerna

. Bagarliden 12 - Bjurfors

Området

Att bo i Skärhamn

Skärhamn är Tjörns centralort och är en levande och attraktiv tätort med drygt 3000 invånare. Orten ligger på Tjörns västsida skyddad innanför de bohuslänska skären som också har givit upphov till namnet.

Här har rederinäring, fisk- och sillberedning varit av stor betydelse för ortens utveckling och traditionen har anor långt bak i tiden. I dag är inriktningen inom offshore och shipping stor och flera rederier verkar lokalt på platsen.

Företagarandan är stor vilket resulterar i ett stort utbud av service året runt och här finns många kultur- och fritidsaktiviteter. Turismen är en viktig del av samhällsutvecklingen och sommartid sjuder orten av liv för att under resten av året fungera som en trevlig och modern småstad. I Skärhamn frodas båtlivet och den populära gästhamnen är känd för sin goda service och höga standard. Här erbjuds förutom förnöjsamma inslag som havsnära restauranger, shopping, bad och båtliv även praktiska inslag som kommunhus, skolor, barnomsorg, äldreboende, bibliotek och banker.

I Skärhamn finner du också det välrenommerade Nordiska Akvarellmuseet som är en mötesplats kring konst och lockar såväl utställare som besökare från hela världen.

Köpa eller sälja bostad i Skärhamn? Kontakta våra mäklare i Bohuslän! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.