Lyxigt, lättskött, välgjort i varje detalj och med underbar havsutsikt! Stort garage med lägenhet.

Bokenäs, Uddevalla

Klostergård 141

På förhand
Utgångspris
6 450 000 kr
Antal rum
3
Tomtarea
2068 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
132 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Lyxigt, lättskött, välgjort i varje detalj och med underbar havsutsikt! Stort garage med lägenhet.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Stilfullt och snyggt med rena linjer. Klostergård 141 - Bjurfors
Stilfullt och snyggt med rena linjer
De stora fönsterpartierna sätter stilen. Klostergård 141 - Bjurfors
De stora fönsterpartierna sätter stilen
Terrassen har till stora delar ett skuggande tak. Klostergård 141 - Bjurfors
Terrassen har till stora delar ett skuggande tak
Den klinkerbelagda terrassen blickar ut mot havet. Klostergård 141 - Bjurfors
Den klinkerbelagda terrassen blickar ut mot havet
Underbara vyer från områdets högsta punkt. Klostergård 141 - Bjurfors
Underbara vyer från områdets högsta punkt
. Klostergård 141 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Drömmer du om ett nybyggt toppmodernt hus med strålande havsutsikt och privat läge? Vill du ha det enkelt och lättskött och istället lägga tid på semester och umgänge? Önskar du att man lagt tid och kraft på genomtänkta lösningar och god kvalitet? Har du behov av ett stort garage och en lägenhet där familj och övernattande gäster får plats? Hade det varit ett extra plus om det fanns båtplats?

Då kan du äntligen sluta leta och slå dig ner på Klostergård 141. Här finns allt detta och så mycket mer. Välkommen till detta snygga stilrena hus som ger dig en känsla av medelhavet utan att du behöver ta en lång flygtur. Här har massor med energi spenderats och man har inte slarvat med någonting. Du bor dessutom i en mycket vacker trakt och kommer till de charmiga och genuina samhällena Fiskebäcksskil och Grundsund på några minuter.

Interiör

När du kör upp längs den svängda uppfarten och ser huset så slås du genast av de stora fönsterpartierna, den härliga terrassen som möter dig och den smakfulla byggnadsstilen som för tankarna till varmare breddgrader. Detta hus har byggts för att vara ett enkelt och lättskött hem oavsett om du vill ha det som åretruntboende eller sommarhus. Den vackra havsutsikten är lika härlig året om.

Välkommen in i den luftiga hallen med en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar. På golvet ligger stora ljusa kvadratiska klinkerplattor. Dessa återfinns i alla rum och har lagts utan trösklar för en ännu enhetligare känsla. Golvvärmen gör att det blir bekvämt att sätta fötterna på. Framför dig öppnar sedan resten av umgängesytorna upp sig och intrycket domineras totalt av de hela fönsterväggarna som ger en fantastisk utsikt över havet om naturen. Flera av fönsterpartierna är öppningsbara och skapar generös access till tomt och terrass. Tack vare takutsticket runt om så blir det aldrig för varmt i huset ens under de hetaste sommardagarna. Den öppna sociala planlösningen passar väl in med byggnadsstilen och ger en skön känsla av rymd. Köksdelen har ljusa skåp, vitvaror i rostfritt och bänkskivor i svart sten. En köksö med bardel ger både god arbetsyta och en härlig plats för mingel och umgänge. Köket har snygga och smarta detaljer som nedfälld ho, integrerad diskmaskin, ugn och mikro i bekväm arbetshöjd samt induktionshäll. Intill finns plats för matgrupp där du dukar upp för ett stort sällskap samt en mysig soffhörna i rummets vinkel. Hela gaveln på huset är ett stort fönsterparti som öppnar upp mot terrassen. Här suddas känslan av ute och inne bort helt och tack vare det höga taket över en del terrassen känner du friheten och har samtidigt skydd mot både regndroppar och stekande sol. I taket finns inbyggda spotlights och högtalare om kvällen blir sen och mörk.

I huset finns två generösa sovrum. Båda har stora platsbyggda garderober med skjutdörrar. De mindre av rummen används idag som kontor och har stora fönster mot skogen vid huset. Det större av dem har ett stort fönsterparti med skjutdörr mot havet och ger dig en magisk utsikt innan du somnar och när du slår upp ögonen på morgonen. Mitt emellan finns ett välplanerat klädvårdsutrymme med tvättmaskin och torktumlare samt goda förvaringsmöjligheter. En dörr ut gör rummet även lämpligt som groventré.

Sist men absolut inte minst tar vi en titt i badrummet. Rummet är stort och luftigt med högt i tak och den lyxiga känslan sätter guldkant på varje morgonrutin. Kakel och klinkers i snygga sobra färger, modern inredning och genomtänkta, påkostade detaljer, fin möblering och en extra stor dusch skapar en härlig känsla och atmosfär.

I alla tak finns infällda spotlights samt högtalare på flertalet ställen.

Så varmt välkomna till detta drömboende som inte lämnar något övrigt att önska!

Utvald detaljbild Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Fastighetsbeteckning

Klostergård 1:98

Övriga byggnader/utrymmen

Separat byggnad om ca 130 kvm. Fördelat på garage om ca 90 kvm och lägenhet om ca 40 kvm. Golvvärme finns även i denna byggnad. Garagedelen har tre elektriska portar. Lägenheten är fördelat på ett allrum, två sovrum samt badrum med dusch. I allrummet är det förberett för kök.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Uddevalla Klostergård GA:5, Uddevalla Klostergård GA:6, Uddevalla Klostergård GA:7

Officialservitut Avlopp; Officialservitut Vattenledning; Officialservitut Vattentäkt

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
6 450 000 kr
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
132 kvm*
Tomtarea
2068 kvm
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Driftskostnad (per år)

Hushållsström
15 000 kr
Försäkring
3 158 kr
Renhållning
1 500 kr
Vatten/Avlopp
2 500 kr
Summa
22 158 kr

Avgift för sotning samt vägskötsel och snöröjning tillkommer.

Vatten/Avlopp

Enskilt vatten genom djupborrad brunn. Enskilt avlopp med sluten tank med bdt-anläggning. Avloppet delas med två grannar.

Uteplats/balkong

Klinkerlagd uteplats finns på ena gaveln och nås från de stora skjutdörrspartierna i glas. Från uteplatsen har du en strålande utsikt över havet.

Tomt

Tomtarea 2 068 m² (friköpt). Plan och lättskött tomt. Runt huset är lagt stora klinkerplattor vilket gör det extra lättskött samt skapar en snygg övergång mellan hus och tomt.

Till fastigheten hör ett servitut på båtplats.

Parkering

Stor grusad plan mellan garagebyggnad och bostadshus. Snyggt inramat av berget intill.

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 091 000 kr
Byggnadsvärde
1 622 000 kr
Fastställt
2016
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggår
2015
Fasad
Puts
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump samt golvvärme
Takbeklädnad
Plåt
Fönster
3-glasfönster
Grundmur
Betong

Området

Att bo i Uddevalla kommun

Med läge vid vatten och hav, mitt i Bohuslän, ligger Uddevalla som den största av landskapets orter. Kommunen har 51 000 invånare och ligger i en expansiv region med pendlingsavstånd till Göteborg, både via väl utbyggt vägnät genom kvicka accesser till E6 samt tågförbindelser med snabbtåg som X2000. Här finns också en flygplats som ger anslutning till bl.a. Bromma och Arlanda.

Bo i Uddevalla
Du kan välja att bo i bl a villa, radhus, kedjehus, lägenhet eller lantgård. I eller nära centrum, alternativt i någon av de trevliga områdena utanför Uddevalla, t ex Ammenäs, Herrestad, Bokenäs eller Dragsmark.

Inom Uddevalla kommun satsas det på nya, spännande bostadsprojekt. Många i attraktiva och vattennära lägen både centralt och i mer lantlig miljö.

Förskolor och grundskolor finns tillgängliga i de flesta av stadens stadsdelar och i flera av Uddevallas ytterområden. Kommunen har Sveriges största gymnasieskola och genom denna finns en riktad satsning för att ge duktiga idrottare möjlighet att kombinera studier med en fördjupad idrottskunskap och träning på elitnivå.

Här finns ett 80-tal idrottsföreningar som driver en aktiv verksamhet och för detta finns flera kommunalt- och föreningsägda anläggningar samt fjäll och fjord att röra sig i.

Samhällsservice
I Uddevalla återfinner du all tänkbar service såsom sjukhus och andra vårdinrättningar, apotek, dagligvaruhandel, fackhandel, specialhandel, banker, hotell, närpolisstation och mycket mer. I centrala Uddevalla finns mysiga köpgator och vid Torp köpcentrum strax utanför Uddevalla finner du drygt 80 butiker där de flesta av Sveriges stora affärskedjor finns representerade.

Kultur och nöjen
Till de mer förnöjsamma inslagen hör stort utbud av restauranger, caféer, museer, biograf och inte minst bad och båtliv.

Gustavsberg i södra Uddevalla är Sveriges äldsta badort och anlades redan 1780. I dag är den en välbevarad lummig parkmiljö med restaurang, vandrarhem, café samt bad både i utomhuspool och hav. Från Gustavsberg når du den relativt nyetablerade Strandpromenaden, en sammanlagt 9 km lång vandringsled. Vid Skeppsviken går vandringen på ett spektakulärt trädäck förankrat i bergväggen.

Bohusläns Museum vid Uddevallas inre hamn är ett Länsmuseum med konsthall, båthall, restaurang och lekrum. Populärt och välbesökt.

Köpa eller sälja bostad i Uddevalla kommun? Kontakta våra mäklare i Bohuslän! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Klostergård 141

Klostergård 141,
451 97 Uddevalla

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy