Ljungskile, Uddevalla

Irisvägen 17

Såld, 2020-02-03
Besiktigad
Slutpris
3 650 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
867 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
161 kvm / 25 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Ljungskile

Ljungskile tillhör Uddevalla kommun och är en levande och attraktivt ort att bo i. Här finns boende för alla stadier i livet, från eget hus i något av de trevliga villaområdena eller i de mer lantligt belägna områdena till bostads- och hyresrätter nära centrum. Havet gör sig ständigt påmint genom havsutsikt från många boenden runt Ljungskilebukten. Man kan nästan säga att du har havsutsikt vart du än befinner dig i Ljungskile. Småbåtshamnar och båtturer ger åtkomst för nöjen till havs.

I centrum finns samhällsservice som bl.a. banker, apotek och mataffärer. Arbetar du inte vid någon arbetsgivare belägen i Ljungskile har du möjlighet att välja att pendla till arbete på annan ort genom väl utvecklade och snabba kommunikationer både norr- och söderöver.

Med många aktiva föreningar omgärdade av bohuslänsk natur finns goda möjligheter till en rik fritid. Idrottsföreningar, golfbanor och ridskolor är exempel på vad som finns i närområdet.

Du ges också möjlighet att njuta livskvaliteter som bad och båtliv, god mat och en rad rekreerande aktiviteter men också av utbildningar på bland annat Ljungskile folkhögskola.

På orten finns också förskolor och grundskolor. Gymnasieskolor ligger i närliggande Uddevalla och Stenungsund.

Ljungskile ligger mitt i en underskön natur, där hav och fjäll förenas. Fantastiska vandringsleder och naturstråk med unik fauna möter saltstänkta stränder och klippor. Du finner flertalet högklassiga restauranger och värdshus. Kulturens hus med biovisningar och andra evenemang finner du vid den centralt belägna folkhögskolan.

Köpa eller sälja bostad i Ljungskile? Kontakta våra mäklare i Bohuslän! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.