Vi kan nyproduktion på Rivieran

Bjurfors Rivieran har tillgång till näst intill samtliga nybyggnadsprojekt på franska Rivieran. Vi väljer ut de projekt som vi anser passar bäst för nordbor, hos de mest tillförlitliga byggherrarna.

Tack vare vår snart tjugoåriga erfarenhet har vi etablerat ett mycket nära samarbete med de lokala byggarna så att vi ofta får information om nya projekt redan innan de kommer ut på marknaden.

Byggherrarna uppskattar att samarbeta med oss på grund av våra seriösa arbetsmetoder och den intensiva uppföljningen vi erbjuder våra köpare fram tills dess att bostaden levereras.

Meddela oss gärna om ni är intresserade av att köpa nybyggda lägenheter, så sätter vi upp er på vår VIP-lista. Då får ni information om de mest intressanta projekten innan alla andra!

Fördelar med att köpa nyproduktion

Försäljningen av bostäder med framtida leverans (på franska VEFA eller «Vente en Etat Futur d’Achèvement») är noggrant reglerad i den franska lagen. Att köpa ny fastighet har följande fördelar:

  • Minskade transaktionskostnader, cirka 2-2,5% (mot 7-8% för befintliga bostäder)
  • Tioårsgaranti på strukturen
  • Tvåårsgaranti på den elektriska utrustningen
  • Återbetalnings- eller färdigställandegaranti
  • Konstruktion enligt senaste standarder för isolering, elektrisk utrustning osv ..
  • Tillval, till exempel plattor ... och i vissa fall personliga anpassningar av bostaden.

Bjurfors Rivieran kan genom vårt nära samarbete med lokala byggare hjälpa dig att köpa ett nytt boende i Frankrike, utan extra kostnader. Vi är mellanhänder mot byggherren och fransk notarie för alla administrativa dokument och kommunikation från de första besöken till leveransen av fastigheten. För kunder som inte bor på plats, erbjuder vi ett verklig bistånd och trygghet genom hela försäljningsprocessen.

Bjurfors Rivieran har verkliga specialister med mångårig erfarenhet av nyproduktion.

Se ett urval av våra nyproducerade bostäder

Vill du veta mer eller har du några frågor? Kontakta Lise:

Lise Caspar

Fastighetsmäklare


Telefon: +33 6 03 42 19 27