Kommande events med Bjurfors Rivieran 

Här ser du ett urval av Bjurfors Rivierans kommande offentliga aktiviteter, öppna för alla i mån av plats. Vänligen skicka ett e-mail och anmäl ditt intresse till den adress som anges efter varje event. Väl mött!

Tack till alla er som deltog i våra seminarier i
Skanör 26 mars
Helsingborg 27 mars
Malmö 28 mars
Stockholm 10 april och
Uppsala 11 april !
Vi hoppas få se er igen snart, denna gång på franska Rivieran, för att assistera er i den fortsatta jakten på ert drömboende !

Lyckat seminarium och mässa i Stockholm

Tack till alla er som kom och lyssnade på oss på seminariet som vi höll tillsammans med Sparsam Skatt och Eurolawyers Advokatfirma på Hotell Scandic Anglais den 11 oktober 2018, samt till alla som besökte mässan i Älvsjö helgen den 13 och 14 oktober!

Dremateamet från Bjurfors Real Estate var som vanligt på plats under Köpa Hus Utomlands-mässan på Svenska Mässan i Göteborg, helgen den 15 och 16 september. Ett stort tack till alla som tog sig tid att diskutera med oss. Vi ser fram emot att träffa er snart igen på franska Rivieran för nästa steg i köpprocessen!

Bjurfors Rivieran och våra spanska kollegor deltog både i Köpa Hus Utomlandsmässorna i Stockholm den 17 och 18 februari och den 3 och 4 mars i Göteborg. Tack till alla er som tog er tid att träffa och diskutera med oss!

Tack till alla er som deltog i vårt seminarium i Bjurfors Homes lokaler i Limhamn i Malmö den 17 maj!

Harald Starke talade om köpprocessen, Maggie Giahi om Cannes, Johanna Malmberg om Antibes, Lise Caspar om nyproduktion och tillsammans med vår specialinbjudna gäst Meghan Copley från Caudwell Collection presenterades projektet Parc du Cap.