Exklusiva fastigheter på Rivieran

Franska Rivieran är känd över hela världen för sin lyxiga och glamorösa livsstil.

Merparten av alla de äldre storslagna palats och villor vi än idag kan beundra, från Cannes till Monaco, uppfördes av ryska och engelska aristokrater som på 1800-talet flydde de bistra vintrarna i norr för att njuta av det milda Medelhavsklimatet.

Under de senaste 150 åren har utbyggnaden av hela Rivieran fortsatt i rask takt men ändå styrts med varsam hand. Vi är förskonade från överexploaterade turiststäder och kan fortfarande njuta av den autentiska charmen hos ett gammalt kulturlandskap.

Marknaden för otroligt vackra villor i olika byggnadsstilar blomstrar och domineras av utländska köpare som söker semesterbostäder.
Dessa egendomar är oftast mycket välbelägna med vidunderliga vyer över Medelhavet och alperna. Priserna varierar mellan två och tjugo miljoner euro, i vissa fall ännu högre.

Bjurfors Rivieran är aktiv på denna marknad, och vi tar oss särskilt an sökuppdrag åt nordiska köpare.

INFORMATION TILL KÖPARE

Ett sökuppdrag innebär ingen extra kostnad för dig som köpare eftersom mäklarens arvode är detsamma och tas från försäljningspriset vid avslutad affär.
Vårt erbjudande för köpare med budget från två miljoner euro och uppåt är följande:

  • Marknadsanalys av den prisklass som intresserar köparen
  • Presentation av ett urval av bostäder till salu, ett delikat uppdrag då de flesta bostäder inom dessa prisramar inte ligger ute på den allmänna marknaden.
  • Besöksprogram (specifika regler gäller för att kunna organisera individuella besök av exklusiva bostäder)
  • Detaljerad värdering
  • Prisförhandling
  • Anskaffande av nödvändig teknisk och finansiell information
  • Kontakter med experter inom skatte- och finanssektorn
  • Medverkan och personlig rådgivning inför signering av kontrakt

INFORMATION TILL SÄLJARE
Vi tar oss även an säljuppdrag för villor i prisklassen två till tio miljoner euro. Vi respekterar säljarens krav på diskretion och finner främst köpare via vårt interna nätverk eller via samarbetande mäklare. Marknadsföringen av dessa objekt sköts diskret och vi annonserar i samförstånd med säljarens önskemål.

Kontakta oss för en diskussion! Du förbinder dig inte till något. Väl mött!

Harald Starke, Bjurfors Rivieran
E-post: : Telefon: +33 676 08 13 84