Maggie Giahi

Fastighetsmäklare

E-post:
Mobil: +33 7 61 91 55 51
Språk:

17 Boulevard La Croisette, Le Gray d’Albion
 Cannes

Vår senaste medarbetare, Maggie Giahi, bor och arbetar i Cannes sedan flera år tillbaka och känner staden och dess omgivningar utan och innan.

Vilken typ av bostäder skulle du säga är din specialitet, Maggie?
- Jag är specialiserad på investeringsobjekt, som jag har stor erfarenhet av. Jag har en sällsynt förmåga att alltid hitta russinen i kakan, eller «la perle rare», som vi säger på franska.

Varför Cannes?
- Jag har bott på många olika platser i världen, men i Cannes känner jag att jag har hittat hem! För mig är Cannes den perfekta staden: en mix av gammalt och modernt, lyx och vardagsliv, kust och inland. I Cannes finns härliga stränder och ett rikt uteliv med restauranger och butiker. Du tar dig lätt till Monaco och till Italien via motorvägen, det är nära till Nice internationella flygplats, och till alla spännande skidorter. Cannes är en bra bas för att upptäcka resten av regionen. Cannes är så mycket mer än glitter och glamour – här lever man mycket utomhus och många Cannesbor älskar till exempel att sporta.

Vad är det viktigaste att tänka på när man köper bostad på franska Rivieran?
- (Skrattar) Location, location, location! Att välja rätt fastighetsmäklare! Det är viktigt att fastighetsmäklaren bor på plats och känner alla skrymslen och vrår av sitt område. Det är också otroligt viktigt med en öppen kommunikation mellan mäklare och köpare – att mäklaren verkligen försöker sätta sig in i bakgrunden till ett bostadsköp. Jag säljer ju inte endast en bostad, jag säljer en dröm – och därför föreslår jag bara objekt jag själv skulle kunna tänka mig att köpa.

Berätta något spännande om dig själv!
- Jag har en internationell och multikulturell bakgrund – jag talar till exempel svenska, engelska, franska, farsi (persiska) och arabiska. Jag är på väg att ta privatpilotcertifikat och häromdagen flög jag till Saint-Tropez!