Tips gällande bostadsköp

Bostaden – Området

En av de första frågorna man brukar ställa sig är var bostaden skall ligga. Ett första steg är att bestämma vilket land som är aktuellt. Nästa steg är att detaljera läget på bostaden ytterligare. Ju mer detaljerad man är ju lättare blir det att hitta din drömbostad.
Det finns många köpare som är osäkra på vilket område som skulle passa just dem, detta är något som vi på Bjurfors valt att adressera genom en oberoende tjänst där man kan chatta med en av våra anställda som ej har knytning till ett specifikt område och där man kan få allmän rådgivning gällande olika områden oavsett land.

Denna tjänst når man på: https://www.bjurfors.se/sv/utland/

Bjurfors Marbellas kontor på Costa del Sol täcker området från Malaga till Estepona, som inkluderar svenska favoriter såsom Fuengirola och Marbella.
De senaste åren ser vi en allt större efterfrågan från svenskar i Nueva Andalucia, och har man kommit så långt i tankarna så att man kan specificera området så blir sökningen efter drömbostaden enklare.
Läget är den enskilt viktigaste faktorn när det gäller bostäder, så valet av område är något man bör spendera en hel tid med. En fantastisk bostad som ligger i ett område där du inte trivs blir sällan ett köpa man blir nöjd med!