• Valencia C, Valencia

  Nyproduktion nära Turiaparken

  Valencia C

 • Canet d'en Berenguer, Valencia

  Nyproducerad lägenhet nära havet

  Canet d'en Berenguer

 • Valencia C, Valencia

  Nyproducerade lägenheter vid hamnen

  Valencia C

Till innehållet

Valencia – det nya Barcelona!

Valencia har verkligen allt man kan önska sig! Fantastiska hus, rikt kulturliv, stränder och många spektakulära aktiviteter. Här finns en blandning av gamla och nya byggnader, vilket gör att staden har en unik och autentisk atmosfär. Från medeltida slott och torn till modernistisk och konstnärlig arkitektur, från fina exklusiva små affärer till stora köpcentrum. I den centrala delen av staden är gatorna breda, med alléer som gränsar till höga, vackra byggnader. Valencias har flera mysiga marknader där man kan njuta av allt det goda. Den mest kända och historiska marknad är Mercado Central och här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden ”La Lonja de la Seda”, som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet.

Ta hjälp av oss när du bestämt dig för att köpa eller sälja bostad så ser vi till att allt går rätt till – från start till slut. Välkommen till oss, vi hjälper dig att hitta din drömbostad – kontakta oss redan idag!

Nyinkommet

Våra mäklare

 • Alberto De Arriba

  Real Estate Agent/Area Manager Valencia

  Språk: Engelska och Spanska


  Mobil: +34 661 721 057

  Alberto är född och uppvuxen i Valencia och känner till alla gator och hörn i staden och även de flesta omgivande områdena. Alberto studerade 5 år i Storbritannien och tog Masterexamen i ekonomi. En utmärkt kombination för alla våra internationella kunder som letar efter ett drömhus i Valenciaregionen. Med Albertos professionella vägledning och personliga service kommer du alltid känna dig trygg genom hela köpprocessen. Oavsett om du letar efter ett fritidshus, permanent boende eller en investering så kommer han att följa och guida dig genom hela processen med hans omfattande erfarenheter och lokala kunskaper om den spanska fastighetsmarknaden. Alberto talar spanska och engelska flytande så du kan alltid känna dig säker med honom i den spanska byråkratin när det gäller att köpa eller sälja en fastighet.

 • Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska


  Mobil: +34 672 116 148

  Håkan förälskade sig tidigt i Costa Blanca och Albir och flyttade hit 2010. Han har utmärkt kännedom, inte bara om fastigheterna och områdena, från San Pedro i söder till Denia och Valencia i norr som vi förmedlar, utan även om kulturen och människorna. Hans förståelse och intresse för både den skandinaviska och den spanska kulturen skapar utmärkta förutsättningar för att kunna uppfylla kunders drömboende i Spanien. Han gillar struktur, att ha kontroll och att saker och ting följer en plan, vilket är viktigt när vi har kunder som flyger ned några få dagar från Skandinavien. Hans fokus är att förmedla trygghet genom att lyssna på kundens behov, att ha ett 100 % engagemang i varje situation och jobba affärsmässigt både före, under och efter försäljningen och han har stor erfarenhet av processen vid köp av bostad i Spanien och ni kan känna fullt förtroende och säkerhet. Han skriver och talar svenska, engelska och tyska helt flytande.

 • Linda Ageskog

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Norska


  Mobil: +34 661 140 204

  Linda har semestrat på Costa Blanca sedan 1983 och flyttade hit permanent 2006. Costa Blanca var det självklara valet för Linda som vill bo och verka där både internationell och spansk atmosfär finns. Att sedan klimatet är bland det bästa här gjorde valet enkelt. Linda har jobbat inom olika yrken med kundrelationer i Spanien, såsom advokatkontor, valutakurs- och mäklarföretag. Linda är lyhörd och mån om att kunden ska känna sig trygg i sin bostadsaffär i Spanien och gör alltid sitt yttersta för att hjälpa sina kunder att förverkliga sin dröm, oavsett om det gäller att köpa eller sälja sin fastighet här på Costa Blanca.