Unik arkitektur i ett bostadsområde med fristående hus

Altea, Albir

1435

Nyproduktion
Pris
597 000 €
Antal rum
4
Antal badrum
4
Byggyta
295 kvm
Pool
Ja
Ref
1435
Typ
Villa
Hiss
Ja
Terrass
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Marc Morissette

  Franchisee

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 693 015 222
  Telefon: +34 965 328 546

Beskrivning

Beskrivning

Det här bostadsområdet är fullt av ljus, med stora inre utrymmen, unik arkitektur och naturliga omgivningar, panoramautsikt över Medelhavet och Benidorms horisont.
Det består av fristående hus utformade med modern arkitektur, där varje bostad har sin egen exklusiva design, vilket gör den unik.
Husen har lite olika layouter som erbjuder 3 - 4 sovrum, 3 - 4 badrum, ett öppet kök, vardagsrum och matsalar i olika former, terrass, badrum, grill, ett låst garage och hiss.

Område ligger bra till och med smidig påfart till den stora motorvägen, AP7 och 332:an. Här har du till Benidorm ca. 10 km, ca. 50 km till Alicante flygplats och ca. 100 km till Valencia. Den pittoreska kuststaden Altea ger all service du behöver som supermarket, caféer, restauranger, banker mm.
Du är inte långt bort från pulsen som en stad kan erbjuda, samtidigt som du är inbäddad i en naturupplevelse och kan njuta av det gröna tillsammans med det blåa från det glittrande Medelhavet!

Pris från 597 000 Euro.

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
597 000 €
Hiss
Ja*
Rum
4
Sovrum
3
Antal badrum
4
Byggyta
295 kvm

* Privat hiss i bostaden

Energideklaration

Energiklass
E

Byggnadssätt

Fönster
2-glasfönster

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Området

Om området

Altea är en mycket charmig och genuin spansk vitkalkad by som ligger på en bergstopp. Altea anses vara en av de vackraste på hela Costa Blanca och har ca 25 000 invånare. På toppen av berget tronar den vackra kyrkan, Virgen de Consuelo, med blått kupolformat tak och runt om kyrktorget finns många mysiga restauranger och barer utspridda på de pittoreska kullerstensgränderna där man kan strosa omkring och insupa atmosfären. Gamla stan är också känt av hela världens konstnärer för det unika ljuset, de vitkalkade husen, järnsmiden i dess fönster, väldoftande blommor och bland gränderna finner man många ateljéer och konstgallerier som visar upp sina alster.
Altea har också en trevlig strandpromenad som består av vikar, klippor och stränder. Här hittar man också många restauranger, barer och kaféer.
Altea kommun har i år satsat på att anlägga en ny sandstrand nedanför centrala Altea och söder om den ligger stranden Cap Blanch som går ihop med Playa del Albir. Altea och Albir är så gott som i hopväxta och det är ett populärt promenadstråk. En annan omtyckt strand är Playa de la Olla som ligger innanför en ö med samma namn och hit kommer många som vill snorkla. Altea har en stor marina som gränsar till Albir.
I de modernare delarna av Altea finns alla typer av affärer, banker, saluhall, vårdcentral, stadshuset samt all typ av service och på tisdagar är det marknad.

Om du söker lugn och ro men ändå vill ha närhet havet och till liv och rörelse så är grannbyarna Altea la Vella, Altea Hills och Mascarat bra alternativ.
Altea la Vella har en trevlig 9-håls golfbana i kuperad terräng. Det finns många cykel och promenadstråk och en promenad till Altea la Vella tar ca en timme från Altea.
Vägen dit går genom Alteas trädgård där det växer många fruktträd som t.ex. olika citrusfrukter, granatäpplen, oliver, nisperos, avokado etc.
Altea har ett väldigt behagligt klimat hela året där temperaturen nästan aldrig går under 18 grader. Sommartid kan temperaturen stiga upp till 42 grader i skuggan.

Från Alicante flygplats tar man sig väldigt lätt. Motorvägen tar ungefär 45 minuter. Det går också att åka det lokala tåget som går längs med kusten från Alicante till Denia som även passerar genom Altea. Flygbuss finns till Albir och därifrån kan man ta buss eller taxi.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Marc Morissette

  Franchisee

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 693 015 222
  Telefon: +34 965 328 546

Förslag på andra bostäder

 • Radhus

  Altea, Albir

  Ref
  1876
  Pris
  360 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  2
  Byggyta
  220 kvm
 • Radhus

  Altea, Albir

  Ref
  1877S
  Pris
  495 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  167 kvm
 • Lägenhet

  Altea, Albir

  Ref
  1818S
  Pris
  795 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Byggyta
  180 kvm
 • Lägenhet

  Altea, Albir

  Ref
  1726S
  Pris
  367 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  137 kvm