Stor lägenhet endast ett stenkast från golfbanan

Altea, Albir

Urb. Sierra Altea Golf

Pris
600 000 €
Antal rum
5
Antal badrum
2
Byggyta
160 kvm
Ref
1273
Typ
Lägenhet
Terrassyta
50 kvm
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Beskrivning

Beskrivning

Här kan vi erbjuda en mycket trevlig och stor lägenhet alldeles intill golfbanan i Altea La Vella.
Lägenheten har 5 rum varav 4 är sovrum. Det finns 2 badrum plus en separat toalett. Det ena badrummet har badkar och dubbelhandfat och det andra har dusch.
Från vardagsrummet finns stora glasdörrar ut mot terrassen som ligger i söderläge. Sovrummen har gott om inbyggda garderober. Köket har kyl/frys, diskmaskin, spis och köksfläkt. Från köket kommer man ut på terrassen.
Till lägenheten ingår tre garageplatser samt tre förråd.

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
600 000 €
Våningsplan
0
Rum
5
Sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
160 kvm

Avstånd

Strand
5000 m
Hav
5000 m
Pool
50 m
Centrum
1000 m
Livsmedelsbutik
1000 m
Golfbana
1000 m

Byggnadssätt

Byggår
2002

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
50 kvm

Gemensam pool

Området

Om området

Altea är en mycket charmig och genuin spansk vitkalkad by som ligger på en bergstopp. Altea anses vara en av de vackraste på hela Costa Blanca och har ca 25 000 invånare. På toppen av berget tronar den vackra kyrkan, Virgen de Consuelo, med blått kupolformat tak och runt om kyrktorget finns många mysiga restauranger och barer utspridda på de pittoreska kullerstensgränderna där man kan strosa omkring och insupa atmosfären. Gamla stan är också känt av hela världens konstnärer för det unika ljuset, de vitkalkade husen, järnsmiden i dess fönster, väldoftande blommor och bland gränderna finner man många ateljéer och konstgallerier som visar upp sina alster.
Altea har också en trevlig strandpromenad som består av vikar, klippor och stränder. Här hittar man också många restauranger, barer och kaféer.
Altea kommun har i år satsat på att anlägga en ny sandstrand nedanför centrala Altea och söder om den ligger stranden Cap Blanch som går ihop med Playa del Albir. Altea och Albir är så gott som i hopväxta och det är ett populärt promenadstråk. En annan omtyckt strand är Playa de la Olla som ligger innanför en ö med samma namn och hit kommer många som vill snorkla. Altea har en stor marina som gränsar till Albir.
I de modernare delarna av Altea finns alla typer av affärer, banker, saluhall, vårdcentral, stadshuset samt all typ av service och på tisdagar är det marknad.

Om du söker lugn och ro men ändå vill ha närhet havet och till liv och rörelse så är grannbyarna Altea la Vella, Altea Hills och Mascarat bra alternativ.
Altea la Vella har en trevlig 9-håls golfbana i kuperad terräng. Det finns många cykel och promenadstråk och en promenad till Altea la Vella tar ca en timme från Altea.
Vägen dit går genom Alteas trädgård där det växer många fruktträd som t.ex. olika citrusfrukter, granatäpplen, oliver, nisperos, avokado etc.
Altea har ett väldigt behagligt klimat hela året där temperaturen nästan aldrig går under 18 grader. Sommartid kan temperaturen stiga upp till 42 grader i skuggan.

Från Alicante flygplats tar man sig väldigt lätt. Motorvägen tar ungefär 45 minuter. Det går också att åka det lokala tåget som går längs med kusten från Alicante till Denia som även passerar genom Altea. Flygbuss finns till Albir och därifrån kan man ta buss eller taxi.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Förslag på andra bostäder

 • Lägenhet

  Altea, Albir

  Unique
  Adress
  Sant Pere
  Ref
  1691
  Pris
  850 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Byggyta
  160 kvm
 • Radhus

  Altea, Albir

  Adress
  Old town - Altea
  Ref
  1478
  Pris
  695 000 €
  Antal rum
  6
  Sovrum
  5
  Byggyta
  315 kvm