Fantastisk tennisanläggning med stor villa till salu

Benidorm, Albir

Cami la Senia

Pris
1 150 000 €
Antal rum
4
Antal badrum
2
Byggyta
196 kvm
Tomtarea
10822 kvm
Ref
1802S
Typ
Villa
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Bilder

. Cami la Senia - Bjurfors
. Cami la Senia - Bjurfors
. Cami la Senia - Bjurfors
. Cami la Senia - Bjurfors
. Cami la Senia - Bjurfors
. Cami la Senia - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

Tennis och Green Bowling Club med fristående villa på en stor tomt som är klassificerad som en idrottsplats på 10 822 m2.
Klubben ligger mellan Benidorm och Alfaz del Pi och 10 minuter från Playa el Albir och Altea.
Inom tomten finns en villa i 2 plan helt oberoende av resten på 196 m2 mark, totalrenoverat och med gott om parkering och en härlig trädgård med privat pool.
På bottenvåningen finns ett stort vardagsrum med öppen spis, stort amerikanskt kök, 2 sovrum och ett badrum. På våningen ovanför finns 1 stort sovrum med eget badrum och två stora terrasser.

På tomten finns 5 tennisbanor, 1 Green Bowling, 3 boulebanor, separata omklädningsrum för damer och herrar med respektive badrum med dusch, stort relaxområde med cafeteria och stor parkering för cirka 60 bilar.
Klubben är igång med full kapacitet med många europeiska kunder.
Hela anläggningen är mycket intressant som investering och ger hög avkastning.
Kontakta oss för mer information om detta spännande objekt.

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
1 150 000 €
Rum
4
Sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
196 kvm
Tomtarea
10822 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Avstånd

Strand
3000 m
Hav
3000 m

Området

Om området

Benidorm är staden som aldrig vilar! Från att varit ett litet fiskeläge som Benidorm var fram till 60-talet så är det idag ett av Costa Blancas största resmål och framförallt för engelsmän.
Tack vare bergen som skyddar från nordanvinden så har Benidorm det bästa medelhavsklimatet med en mycket behaglig temperatur om ca 18-20 grader på vintern vilket gör att du kan njuta av värmen och solen under hela året.
Benidorm har framförallt blivit känt för sina stränder med finkornig sand och det kristallklara vatten där vattentemperaturen håller sig på en behaglig nivå även under årets kallaste månader och gör det badbart. Stränderna Playa de Levante och Playa de Poniente är de längsta och mest kända.
Mellan dessa två stränder ligger Mal Pas som är en lugn vik med fin sand nära den gamla stadskärnan och hamnen och i norra Benidorm, där kusten börjar bli brant och mer svårtillgänglig, hittar man de ensliga naturvikarna Tio Ximo och La Almadrava. Från stränderna har man utsikt mot ön Illa de Benidorm, dit det även går båtturer från hamnen i gamla stan.
Förutom de fantastiska stränderna så finns två bra och trevliga golfbanor i närheten här finns också några av de största och bästa temaparkerna i Europa t.ex. Mundomar - djurpark med exotiska och marina djur, Aqualandia - vattenpark och Terra Mitica - upplevelseparken som inte saknar något.
I den centrala gamla stadsdelen finns tapasbarer och mer genuina spanska kök med många mysiga restauranger.
Norr och söder om den gamla stadskärnan står skyskraporna på rad och kvarteren är fyllda av turistbutiker, barer, nöjeshål.
Det finns en tågstation och en nybyggd busstation varifrån du snabbt och enkelt tar dig till de fina städerna utefter kusten. Tycker du om storstadslivet är detta definitivt staden för dig!

Benidorm är strategiskt belägen mellan storstäderna Valencia (13 mil) norrut och Alicante (5 mil) söderut. Att ta sig mellan Benidorm och flygplatsen i Alicante är lätt.
Flygbuss tar ca 1 timme. Taxi tar ca 40 minuter och priset ligger på ca 80 euro. Fråga om priset i förväg. Kör man bil så tar det ca 40 minuter via AP-7 som är motorvägen.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Förslag på andra bostäder

 • Lägenhet

  Benidorm, Albir

  Nyproduktion
  Adress
  Sunset Waves
  Ref
  Waves 4sov
  Pris
  750 000 €
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Byggyta
  237 kvm