Nybyggd lägenhet med 4 sovrum i projektet Sunset Waves

Benidorm, Albir

Sunset Waves

Nyproduktion
Pris
750 000 €
Antal rum
5
Antal badrum
2
Byggyta
237 kvm
Ref
Waves 4sov
Typ
Lägenhet
Terrassyta
78 kvm
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

 • Extra kontaktperson

  Linda Ageskog

  Säljare/ Area Manager Denia

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Norska

  :
  Mobil: +34 661 140 204

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Sunset Waves heter projektet som byggs av TM, en av Costa Blancas bästa byggföretag. Projektet består av 268 lägenheter i två torn.

Bostäderna är högt belägna vilket ger en fantastisk havsutsikt till de allra flesta. Byggnaderna är orienterade åt söder, vilket ger goda solchanser mest hela dagen. Det är enbart ca 200m till Playa de Poniente, kanske den mest omtyckta stranden i Benidorm.

Det finns gemensamma områden i projektet av mer än 10.000 kvm. En pool för vuxna (ca 400 kvm), en pool 25x5 m avsedd för träning, en barnpool, chill-out område med 2 barer varav en som är swim-up och 3 jacuzzi.

Lägenheter med 2, 3 och 4 sovrum finns till salu. Kontakta Bjurfors för det aktuella utbudet och priser.

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
750 000 €
Våningsplan
0
Rum
5
Sovrum
4
Max antal sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
237 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2019

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
78 kvm

Gemensam pool

Stor terras med bra utsikt

Området

Om området

Benidorm är staden som aldrig vilar! Från att varit ett litet fiskeläge som Benidorm var fram till 60-talet så är det idag ett av Costa Blancas största resmål och framförallt för engelsmän. Tack vare bergen som skyddar från nordanvinden så har Benidorm det bästa medelhavsklimatet med en mycket behaglig temperatur om ca 18-20 grader på vintern vilket gör att du kan njuta av värmen och solen under hela året. Benidorm har framförallt blivit känt för sina stränder med finkornig sand och det kristallklara vatten där vattentemperaturen håller sig på en behaglig nivå även under årets kallaste månader och gör det badbart. Stränderna Playa de Levante och Playa de Poniente är de längsta och mest kända. Mellan dessa två stränder ligger Mal Pas som är en lugn vik med fin sand nära den gamla stadskärnan och hamnen och i norra Benidorm, där kusten börjar bli brant och mer svårtillgänglig, hittar man de ensliga naturvikarna Tio Ximo och La Almadrava. Från stränderna har man utsikt mot ön Illa de Benidorm, dit det även går båtturer från hamnen i gamla stan. Förutom de fantastiska stränderna så finns två bra och trevliga golfbanor i närheten här finns också några av de största och bästa temaparkerna i Europa t.ex. Mundomar - djurpark med exotiska och marina djur, Aqualandia - vattenpark och Terra Mitica - upplevelseparken som inte saknar något. I den centrala gamla stadsdelen finns tapasbarer och mer genuina spanska kök med många mysiga restauranger. Norr och söder om den gamla stadskärnan står skyskraporna på rad och kvarteren är fyllda av turistbutiker, barer, nöjeshål. Det finns en tågstation och en nybyggd busstation varifrån du snabbt och enkelt tar dig till de fina städerna utefter kusten. Tycker du om storstadslivet är detta definitivt staden för dig!

Kommunikationer

Benidorm är strategiskt belägen mellan storstäderna Valencia (13 mil) norrut och Alicante (5 mil) söderut. Att ta sig mellan Benidorm och flygplatsen i Alicante är lätt. Flygbuss tar ca 1 timme och kostar runt 8 euro. Taxi tar ca 40 minuter och priset ligger på ca 80 euro. Fråga om priset i förväg. Kör man bil så tar det ca 40 minuter via AP-7 som är motorvägen.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

 • Extra kontaktperson

  Linda Ageskog

  Säljare/ Area Manager Denia

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Norska

  :
  Mobil: +34 661 140 204

Förslag på andra bostäder

 • Adress
  Cami la Senia
  Ref
  1802S
  Pris
  1 150 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Byggyta
  196 kvm
  Tomtarea
  10822 kvm