Mysigt byhus i tre våningar

Bolulla, Albir

1370

Prissänkt
Pris
119 000 €
Antal rum
3
Antal badrum
2
Byggyta
161 kvm
Ref
1370
Typ
Radhus
Terrass
Ja
Takterrass
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Marc Morissette

  Franchisee

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 693 015 222
  Telefon: +34 965 328 546

Beskrivning

Beskrivning

Detta byhus som ligger mitt i den pittoreska och typiska spanska staden Bolulla är byggt i 3 plan och har en fantastisk takterrass med underbar utsikt över byn, de majestätiska bergen och naturen som omger byn med fruktträd som apelsin, mandarin, nisperos, mandelträd, oliver etc.
Huset består av vardagsrum, tre sovrum, två badrum och separat kök.
När du kliver in i huset har du ett vardagsrum med kök och öppen spis, ett badrum samt längre bak en liten dörr som öppnar upp mot en gård med trappor som leder ner till den lägre våningen, som kan göras om till fler sovrum eller ett förrådsutrymme.

Trappor tar dig även upp till den tredje våningen där det finns ett vackert vardagsrum med matsalsplats, en lounge med öppen spis samt ett fullt utrustat litet kök. Trapporna tar dig vidare till den fjärde våningen och det stora sovrummet, ett stort badrum med badkar samt en walk-in-closet. Detta rum öppnar upp mot en väldigt solig balkong med grillplats. Slutligen finns det ytterligare en våning med en större terrass med enastående utsikt över bergen samt över den lilla byn. Huset har infraröda värmepaneler för extra bekvämlighet. Detta är verkligen ett hem om ni vill leva likt den spanska livsstilen. Då det finns många utomhusaktiviteter i närområdet såsom vandring så är även detta ett väldigt bra objekt för uthyrningssyfte.
Staden Callosa den Sarria finns inom ett par minuters bilresa och har skolor, stormarknader, läkarmottagning och alla övriga bekvämligheter ni kan tänkas behöva.

Bolulla är en liten by i bergen inte mer än 20 minuter med bil till Benidorm och Altea till dess stränder, shopping och golfbana.

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Driftskostnad (per år)

Fastighetsskatt 150 Euro/år

Exteriör

Terrass
Ja

Information

Typ
Radhus
Pris
119 000 €
Rum
3
Sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
161 kvm

Byggnadssätt

Byggår
1900

Området

Om området

Bolulla ligger vackert vid foten av Sierra de Xorta och Sierra de Bernia. Läget gör det till en perfekt bas för en mängd aktiviteter som t.ex. vandring, klättring och cykling.
Bolulla är en charmig liten by med branta smala gränder. Fönsterlådor och hängande blomsterkorgar dekorerar husen i vackra färger sommartid. Oändliga citrusfält och Nisperoslundar omger den lilla byn och är en stor näring för lokalbefolkningen. Befolkningsmängden är ca 400 personer och här finns en liten skola, en bank, en mataffär, en kyrka och ett par restauranger.
Under vinterhalvåret så fylls bergsvägarna runt Bolulla med cyklister i världsklass som tränar för OS, Tour de France och La Vueltà en España.
Bolulla grundades av araberna och erövrades senare av den spanske kungen Jaime år 1254. Idag bor här ca 400 invånare.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Marc Morissette

  Franchisee

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 693 015 222
  Telefon: +34 965 328 546