Modern nybyggd villa i Calpe

Calpe, Albir

1666

Nyproduktion
Pris
690 000 €
Antal rum
4
Antal badrum
3
Byggyta
240 kvm
Tomtarea
800 kvm
Ref
1666
Typ
Villa
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Marc Morissette

  Franchisee

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 693 015 222
  Telefon: +34 965 328 546

Beskrivning

Beskrivning

Den här moderna villan är helt nybyggd och ligger i söderläge och med utsikt över havet och Peñón de Ifach (Calpeklippan). Den ligger mindre än 2 km från Calpe centrum och dess vackra stränder, stormarknader, affärer, barer, restauranger och andra bekvämligheter.

Villan är 240 m2 stor och är byggd i 2 våningar och på markplan finns följande:
Entré, modernt kök, rymligt vardagsrum / matsal, både köket och vardagsrummet har direkt utgång till en täckt terrass och till poolområdet. Gästtoalett och 1 sovrum med eget badrum. På denna våning finns även garaget med direkt tillgång till huset.
På andra våningen finns 2 sovrum med eget badrum och båda rummen har tillgång till utomhusterrassen.
Poolområdet har en pool som är 4 x 9 meter med en poolterrass runt omkring samt en utomhusdusch. På tomten finns även en parkering.
Villan värms upp med element och för luftkonditionering är det förinstallerat, inhägnad tomt, eldriven garageport samt dörr för gåendes.

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
690 000 €
Rum
4
Sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
240 kvm
Tomtarea
800 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

4 x 9 m

Avstånd

Strand
1500 m
Hav
1500 m
Centrum
2000 m
Shoppingcenter
2000 m
Livsmedelsbutik
1800 m
Golfbana
10000 m
Flygplats
90000 m
Sjukhus
2000 m

Området

Om området

Calpe är en trevlig historisk stad och med sina vita sandstränder, härliga strandpromenad och sina otaliga restauranger gör att den är välbesökt under högsäsong. Calpe ligger vid foten av mäktiga Peñon de Ifach som är 332 meter hög och är Costa Blancas Gibraltar och en promenad hit upp lär bli oförglömlig. Magnifik utsikt!
På den ena sidan av klippan finns nybyggda komplex utefter Playa La Fossa som också kallas Playa Levante och på den andra sidan finns den mer spanska vitkalkade staden med slingrande gränder.
I centrum har du den stora avenyn som sträcker sig från strandpromenaden där du kan hitta all typ av service och affärer, banker etc. Tågstationen i Calpe ligger en bit uppför backen och därifrån kan du lätt ta dig en tur upp till Denia eller ner till Alicante, Altea etc.
I hamnen ligger några av de bästa fiskrestaurangerna och strandpromenaden sträcker sig hela vägen från centrum till Calpeklippan. Ta en promenad till fiskhamnen på eftermiddagen när alla fiskebåtarna lastar av sin dagliga fångst av fisk och skaldjur. Klockan fem varje vardagskväll är det auktion i fiskehallen Lonja i hamnen. Krögarna kommer och väljer band fångsten och någon timme senare kan du njuta av en underbart god fiskmiddag.
Calpe har varit bebott sedan bronsåldern och har en rik kulturhistoria, särskilt på grund av sitt strategiska läge vd kusten. Det finns många iberiska, romerska och arabiska arkeologiska platser i staden. I Calpe bor det ca 30 000 invånare och de flesta fast boende jobbar med fiske och turism.
Det behagliga medelhavsklimatet med varma somrar och milda vintrar och över 300 soldagar per år.

Kommunikationer

Från Calpe går det tåg till Altea och Benidorm och det finns bra bussförbindelser inom byn samt till Alicante flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Marc Morissette

  Franchisee

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 693 015 222
  Telefon: +34 965 328 546