Fantastisk villa i prestigefyllt område

Finestrat, Albir

1765S

Prissänkt
Pris
575 000 €
Antal rum
5
Antal badrum
2
Byggyta
300 kvm
Tomtarea
700 kvm
Ref
1765S
Typ
Villa
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Marc Morissette

  Franchisee

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 693 015 222
  Telefon: +34 965 328 546

Beskrivning

Beskrivning

En imponerande villa med 3 sovrum, belägen i en prestigefylld och lyxig urbanisering, i utkanten av Benidorm. Villan har en byggyta på 300 m2 och är mycket välskött.
På markplan finns ett stort vardagsrum med gasspis och ett sovrum med inbyggda garderober med badrum och ett omklädningsrum.
Matsalen är ljus, rymlig och har mycket naturligt ljus. Här finns en öppen spis och en dörr som leder ut till trädgården. Från matsalen finns tillgång till en inglasad terrass med utsikt över poolen och trädgården. Köket ligger separat och är modernt utrustat och det finns även en matplats här som vetter mot trädgården. Det finns en gästtoalett på detta planet också.
Från hallen finns en vacker marmortrappa som tar dig upp till första våningen och här finns 2 stora sovrum med inbyggda garderober, badrum och ett andra vardagsrum med tillgång till en terrass som har panoramautsikt över havet.
Huset har luftkonditionering, centralvärme och elektriska fönsterluckor.
Tomten är 700 m2 och har en trevlig och lättskött trädgård med automatisk bevattning, dubbelgarage, privat pool med trappsteg och ett badrum med dusch bredvid poolen för större komfort. Det finns också ett täckt sommarkök, grillplats och relaxområde för att koppla av och njuta av lugnet.
Villan ligger i den underbar urbaniseringen i Sierra Cortina, belägen mellan staden Benidorm med sina vackra stränder och den trevliga staden Finestrat.
På gångavstånd finns La Marina köpcentrum, ett urval av golfbanor, temaparkerna Terra Mitica och Terra Natura och ett urval av skolor inklusive Elian British School.

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
575 000 €
Rum
5
Sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
300 kvm
Tomtarea
700 kvm

Avstånd

Strand
4000 m
Hav
4000 m
Pool
10 m
Centrum
3000 m
Shoppingcenter
2800 m
Livsmedelsbutik
2800 m

Byggnadssätt

Byggår
2008
Fönster
2-glasfönster

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Området

Om området

Den trevliga lilla byn Finestrat med ca 6 400 bofasta ligger drygt en mil upp i inlandet från Benidorm. Byn ligger på en kulle 262 meter över havet och kännetecknas av smala gator och radhus av maoriskt ursprung. 5 km från byn ligger den lilla stranden och är en av de minsta i Spanien med en kustlinje på 267 meter. Den lilla stranden, känd som Cala de Finestrat gavs till byn i tacksamhet för deras hjälp med att skydda kusten från piratattackerna.
Puig Campana Mountain, som mäter 1 410 meter över havet ligger bakom Finestrat och är ett populärt berg att vandra i. Sägen säger att den franska hjälten Roldan blev inblandad i en kamp med en jätte. Kampen tog dem upp till bergstoppen och när Roldan skulle döda jätten med sitt svärd så högg Roldan av en stor bit ut ur berget som jätten slängde i havet och så skapades Benidorms ö.
Puig Campana är det näst högsta berget i Alicante och skyddar Finestrat och det är lätt att känna igen av klyftan som kallas "El Portell", Tajo eller Cuchilla de Roldan (Rolands kniv).
Finestrat är också en exotisk plats nära stranden med turkost vatten, sandstränder, restauranger, barer och butiker. Poniente som är Benidorms finaste och lugnaste sandstrand ligger endast ca 1 km bort från Finestrat. Här finns La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med många butiker, restauranger och barer. Det välkända Asia Gardens som är ett lyxigt spa resort, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, ligger här.
En av Spaniens mest kända och charmiga vingårdar, Enrique Mendoza ligger ca 15 minuter bort med bil och här kan man gå på trevliga vinprovningar och även köpa vin året om. Terra Mitica som är en nöjespark och vattenparken Aqualandia finns i närheten.
I den gamla byn Finestrat så hittar man flera små trevliga spanska restauranger och typiska lokala rätter är "Arròs Amb Fressols Amb Naps", "Arròs a Banda", "Pebreta Tallada" och "Coca Girada".

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Marc Morissette

  Franchisee

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 693 015 222
  Telefon: +34 965 328 546

Förslag på andra bostäder

 • Villa

  Finestrat, Albir

  Nyproduktion
  Ref
  1899
  Frånpris
  599 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Byggyta
  134 kvm
  Tomtarea
  385 kvm
 • Ref
  1885S
  Pris
  495 000 €
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Byggyta
  237 kvm
  Tomtarea
  600 kvm
 • Villa

  Finestrat, Albir

  Nyproduktion
  Adress
  Camporrosso
  Ref
  Camporrosso - Perla
  Pris
  480 000 €
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Byggyta
  363 kvm
  Tomtarea
  427 kvm