Hoppa till innehåll
. 50v34f061saojl12 - Bjurfors

Trevlig lägenhet i Albirbackarna

  • 3 rum
  • 181 000 €

Albir C, Albir

1513S

Pris:
181 000 €
Antal rum:
3
Antal sovrum:
2
Antal badrum:
1
Byggyta:
79 kvm
Ref:
1513S
Typ:
Lägenhet
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

Trevlig lägenhet i Albirbackarna

Bo vid Albirs största poolområde

Beskrivning

Den här lägenheten renoverades 2016 och den är på 79 m2. Det finns 3 rum varav 2 sovrum och 1 badrum med dusch. Köket är modernt och öppet mot det soliga vardagsrummet som har utgång till terrassen. Lägenheten kommer att säljas delvis möblerat. I området finns stora gemensamma ytor samt Albirs största pool.

Mäklare

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Ombyggnad, Renoveringar

2016

Driftskostnad (per år)

Fastighetsskatt 300 Euro/år
Föreningsavgift 540 Euro/år

Avstånd

Strand
900 m
Hav
900 m
Pool
10 m
Centrum
700 m
Livsmedelsbutik
700 m
Flygplats
45000 m

Information

Typ
Lägenhet
Pris
181 000 €
Våningsplan
0
Rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
79 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Stort gemensamt poolområde med Albirs största pool

Om Albir C

Om området

Albir ligger vid kusten och är en liten ort mellan Benidorm och Altea och är en del av Alfaz del Pi som ligger på andra sidan huvudleden. I Albir bor ca 5 000 invånare och i kommunen ca 20 000. De flesta byggnaderna är låga eftersom man inte får bygga mer än max 4 våningar.

Playa de Racó är Albirs strand som är 600 meter lång och består av lena små stenar. Från stranden ser man bort till Calpeklippan. Stranden är mycket välskött och har blå flagg. Ett av Albirs mest populära promenadstråk är vägen till fyren som ligger i området Sierra Helada.

Vägen dit är drygt 2 km på slingrande väger efter bergskanten och det är otroligt vacker. Det andra promenadstråket är Paseo de las Estrellas som går utefter havet, en fin strandpromenad i marmor med stjärnor i marken för att hedra de stjärnor som vunnit priser vid Albirs filmfestival.

I Albirs centrala delar finns ingen höjdskillnad så här tar man sig fram med lätthet till fots. Här finns all tänkbar shopping med kläd- och smyckesbutiker, blomsteraffär, kinesiska basarer, sport- och skoaffärer för att nämna några.

I Albir finns ett stort utbud av restauranger, barer och caféer, en hel del med internationell karaktär.

På söndagar är det marknad på den stora parkeringen vid huvudgatan och under sommarmånaderna är det hantverksmässa nere på strandpromenaden.

Bodegas Mendoza är en trevlig vingård som ligger mellan Albir och Alfaz del Pi och som är väl värt ett besök. Här kan man boka in sig på en trevlig guidad vintur som avslutas med vinprovning och för den som vill går det bra att handla med sig vin.

Albir har ett typiskt medelhavsklimat med heta somrar, milda vintrar, minimalt med regn och över 320 soldagar per år.

Avståndet mellan Alicante och Albir är ca 50 km. Med bil når man Albir på 45 min. Flygbuss finns från Alicante flygplats. Bussen är ett bra alternativ för den som inte hyr bil. Det finns även bra bussförbindelser i området, bland annat så går det bussar till Benidorm dagligen.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder