Hoppa till innehåll
. 5133triqdji2c0i4 - Bjurfors

Magnifik villa nära centrum

  • 5 rum
  • 630 000 €

Albir C, Albir

1701S

Pris:
630 000 €
Antal rum:
5
Antal sovrum:
4
Antal badrum:
2
Byggyta:
204 kvm
Tomtarea:
822 kvm
Ref:
1701S
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

Magnifik villa nära centrum

Välskött pool och trädgård i söderläge

Beskrivning

Den här magnifika villan lär byggd i 2 våningar på en stor platt tomt med välskött trädgård och pool i söderläge. Det är en mycket ljus och välplanerad villa med 4 sovrum och 3 badrum. När du kommer in på bottenvåningen så möts du av en rymlig hall och här ifrån har du också tillgång till trädgården, ett stort kök med matplats, ett rymligt vardagsrum med matsalsdel och även härifrån kan du komma ut till trädgården, en gästtoalett med dusch och ett garage med tvätt och förrådsutrymme. En trappa upp finns master bedroom med ett stort badrum samt ytterligare 3 sovrum och 1 stort gemensamt badrum och en terrass med vacker utsikt över bergen och de omgivande områdena.

Villans trädgård är mycket välskött och här finns fruktträd, en fiskdamm med vattenfall, sommarkök med grill, uteplats för frukosten och en parkering på tomten.
Till huset kommer man via en privat gågata.

Villan ligger mycket nära centrum och i ett av de bästa bostadsområdena i Albir och på gångavstånd till stormarknaderna Mendoza och Mercadona, ca 10 minuters promenad från marknaden och bara 15 minuters promenad från stranden.

Fantastisk villa som måste ses, så kontakta oss för mer information och för visning.

Mäklare

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
630 000 €
Rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
204 kvm
Tomtarea
822 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Albir C

Om området

Albir ligger vid kusten och är en liten ort mellan Benidorm och Altea och är en del av Alfaz del Pi som ligger på andra sidan huvudleden. I Albir bor ca 5 000 invånare och i kommunen ca 20 000. De flesta byggnaderna är låga eftersom man inte får bygga mer än max 4 våningar.

Playa de Racó är Albirs strand som är 600 meter lång och består av lena små stenar. Från stranden ser man bort till Calpeklippan. Stranden är mycket välskött och har blå flagg. Ett av Albirs mest populära promenadstråk är vägen till fyren som ligger i området Sierra Helada.

Vägen dit är drygt 2 km på slingrande väger efter bergskanten och det är otroligt vacker. Det andra promenadstråket är Paseo de las Estrellas som går utefter havet, en fin strandpromenad i marmor med stjärnor i marken för att hedra de stjärnor som vunnit priser vid Albirs filmfestival.

I Albirs centrala delar finns ingen höjdskillnad så här tar man sig fram med lätthet till fots. Här finns all tänkbar shopping med kläd- och smyckesbutiker, blomsteraffär, kinesiska basarer, sport- och skoaffärer för att nämna några.

I Albir finns ett stort utbud av restauranger, barer och caféer, en hel del med internationell karaktär.

På söndagar är det marknad på den stora parkeringen vid huvudgatan och under sommarmånaderna är det hantverksmässa nere på strandpromenaden.

Bodegas Mendoza är en trevlig vingård som ligger mellan Albir och Alfaz del Pi och som är väl värt ett besök. Här kan man boka in sig på en trevlig guidad vintur som avslutas med vinprovning och för den som vill går det bra att handla med sig vin.

Albir har ett typiskt medelhavsklimat med heta somrar, milda vintrar, minimalt med regn och över 320 soldagar per år.

Avståndet mellan Alicante och Albir är ca 50 km. Med bil når man Albir på 45 min. Flygbuss finns från Alicante flygplats. Bussen är ett bra alternativ för den som inte hyr bil. Det finns även bra bussförbindelser i området, bland annat så går det bussar till Benidorm dagligen.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder