Hoppa till innehåll
. 51kjigj1grucd629 - Bjurfors

Fantastisk medelhavsvilla i söderläge med privat pool

  • Prissänkt
  • 5 rum
  • 499 500 €

Alfas del Pi, Albir

1862S

Pris:
499 500 €
Antal rum:
5
Antal sovrum:
4
Antal badrum:
3
Byggyta:
268 kvm
Tomtarea:
1038 kvm
Ref:
1862S
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

Fantastisk medelhavsvilla i söderläge med privat pool

Villa med eget gym och musikrum

Beskrivning

Storslagen villa i medelhavsstil, belägen i urbaniseringen Cautivador med en underbar utsikt. Det är ett mycket lugnt område omgivet med många träd och här finns en härlig privat insynsskyddad pool.
Huset är uppdelat i två våningar och består 5 rum varav 4 är sovrum och 3 badrum plus en extra toalett. Det är ett stort vardagsrum och ett rymligt kök. Det finns ett stort och luftigt musikrum samt ett gym. Huset har centralvärme i alla rum och det finns också ett garage.

Mäklare

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
499 500 €
Rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
268 kvm
Tomtarea
1038 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2003

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Alfas del Pi

Om området

Alfaz del Pí är ett trevligt samhälle med ca 20 000 invånare. Närheten till vackra stränder, bra restauranger, charmiga spanska bergsbyar som är omgärdat av apelsin- och citronlundar,

olivträd och nisperosfält gör att många skandinaver sökt sig hit. På nära avstånd finns ett flertal golfbanor av bra kvalitet. Det finns ett flertal urbanisationer och den mest kända är

den skandinaviska San Rafael, Foya Blanca ligger i apelsinlundarna mellan Alfaz och Albir och El Romeral ligger på gångavstånd till centrum.

Alfaz del Pi är känt för sin internationella atmosfär då nästan hälften av invånarantalet kommer från andra länder än Spanien.

I Alfaz del Pi finns allt man behöver med supermarkets, banker, läkare, butiker av olika de slag, restauranger och barer etc. Här ligger också norska skolan.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder