Hoppa till innehåll
. 514rtakc9n6c1j3k - Bjurfors

Fantastisk takvåning med oslagbar havsutsikt i La Olla

  • 4 rum
  • 795 000 €

Altea, Albir

1818S

Pris:
795 000 €
Antal rum:
4
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
2
Byggyta:
180 kvm
Ref:
1818S
Typ:
Lägenhet
Hiss:
Ja
Terrassyta:
60 kvm
Takterrass:
Ja
Pool:
Ja

Fantastisk takvåning med oslagbar havsutsikt i La Olla

Stor och härlig takterrass

Beskrivning

Den här ljusa och rymliga takvåning ligger idealiskt beläget i en prestigefylld miljö i området La Olla med fantastisk panoramautsikt över havet, hamnen och bergen.
Med en bostadsyta på 180 m2 består denna lägenhet av ett mycket ljust och soligt vardagsrum med havsutsikt och en 20 m2 terrass intill ett välutrustat oberoende kök.
Från vardagsrummet har man tillgång till sovrummet med eget badrum och en terrass med havsutsikt. De övriga 2 sovrummen har delat badrum.
Från en spiraltrappa kommer man upp till den fantastiska takterrassen på 40 m2 som erbjuder panoramautsikt över Medelhavet, hamnen och bergen.
Lägenheten har AC både för värme och kyla, öppen spis, trägolv och det ingår både garage och förråd. I de gemensamma utrymmena finns en uppvärmd pool samt ett gym.
Det är en mycket speciell takvåning som ligger i ett lugnt område och med gångavstånd till stranden, restauranger, chiringuitos, stormarknad och butiker.

Mäklare

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Byggnadssätt

Byggår
2009

Avstånd

Strand
50 m
Hav
50 m

Information

Typ
Lägenhet
Pris
795 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
180 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
60 kvm

Gemensam pool

Om Altea

Om området

Altea är en mycket charmig och genuin spansk vitkalkad by som ligger på en bergstopp. Altea anses vara en av de vackraste på hela Costa Blanca och har ca 25 000 invånare. På toppen av berget tronar den vackra kyrkan, Virgen de Consuelo, med blått kupolformat tak och runt om kyrktorget finns många mysiga restauranger och barer utspridda på de pittoreska kullerstensgränderna där man kan strosa omkring och insupa atmosfären. Gamla stan är också känt av hela världens konstnärer för det unika ljuset, de vitkalkade husen, järnsmiden i dess fönster, väldoftande blommor och bland gränderna finner man många ateljéer och konstgallerier som visar upp sina alster.

Altea har också en trevlig strandpromenad som består av vikar, klippor och stränder. Här hittar man också många restauranger, barer och kaféer.

Altea kommun har i år satsat på att anlägga en ny sandstrand nedanför centrala Altea och söder om den ligger stranden Cap Blanch som går ihop med Playa del Albir. Altea och Albir är så gott som i hopväxta och det är ett populärt promenadstråk. En annan omtyckt strand är Playa de la Olla som ligger innanför en ö med samma namn och hit kommer många som vill snorkla. Altea har en stor marina som gränsar till Albir.

I de modernare delarna av Altea finns alla typer av affärer, banker, saluhall, vårdcentral, stadshuset samt all typ av service och på tisdagar är det marknad.

Om du söker lugn och ro men ändå vill ha närhet havet och till liv och rörelse så är grannbyarna Altea la Vella, Altea Hills och Mascarat bra alternativ.

Altea la Vella har en trevlig 9-håls golfbana i kuperad terräng. Det finns många cykel och promenadstråk och en promenad till Altea la Vella tar ca en timme från Altea.

Vägen dit går genom Alteas trädgård där det växer många fruktträd som t.ex. olika citrusfrukter, granatäpplen, oliver, nisperos, avokado etc.

Altea har ett väldigt behagligt klimat hela året där temperaturen nästan aldrig går under 18 grader. Sommartid kan temperaturen stiga upp till 42 grader i skuggan.

Från Alicante flygplats tar man sig väldigt lätt. Motorvägen tar ungefär 45 minuter. Det går också att åka det lokala tåget som går längs med kusten från Alicante till Denia som även passerar genom Altea. Flygbuss finns till Albir och därifrån kan man ta buss eller taxi.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder