Hoppa till innehåll
. 524bdolq9me9m6rc - Bjurfors

Charmig lägenhet med havsutsikt

  • Renoverad
  • 5 rum
  • 218 000 €

Altea, Albir

1875S

Pris:
218 000 €
Antal rum:
5
Antal sovrum:
4
Antal badrum:
2
Byggyta:
120 kvm
Ref:
1875S
Typ:
Lägenhet
Våningsplan:
4 av 5
Hiss:
Ja
Terrass:
Ja

Charmig lägenhet med havsutsikt

Trevlig lägenhet inklusive 2 parkeringsplatser

Beskrivning

Denna charmiga lägenhet ligger på andra linjen från stranden i Altea och inom gångavstånd från alla tjänster. Ett utmärkt läge med massor av bra restauranger och butiker längs Altea-boulevarden. När du kommer in i denna lägenhet, hittar du en hall med vackra dubbeldörrar som leder till det rymliga vardagsrummet. Vardagsrummet leder till en vacker solrum med vacker utsikt över havet, stranden och bakkusten. Lägenheten består av 4 sovrum med 2 badrum. Det stora sovrummet har eget badrum. Lägenheten är utrustad med luftkonditionering (varm och kall) och har dubbla fönster. Det separata köket är helt nytt med ny modern utrustning. Lägenheten är möblerad och i priset ingår 2 parkeringsplatser.

Mäklare

Fakta om bostaden

Ombyggnad, Renoveringar

Renoverat kök och badrum

Byggnadssätt

Byggår
1970
Fönster
2-glasfönster

Energideklaration

Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
86

Information

Typ
Lägenhet
Pris
218 000 €
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja
Rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
120 kvm

Exteriör

Terrass
Ja

Avstånd

Strand
50 m
Hav
50 m
Centrum
5 m
Livsmedelsbutik
100 m

Om Altea

Om området

Altea är en mycket charmig och genuin spansk vitkalkad by som ligger på en bergstopp. Altea anses vara en av de vackraste på hela Costa Blanca och har ca 25 000 invånare. På toppen av berget tronar den vackra kyrkan, Virgen de Consuelo, med blått kupolformat tak och runt om kyrktorget finns många mysiga restauranger och barer utspridda på de pittoreska kullerstensgränderna där man kan strosa omkring och insupa atmosfären. Gamla stan är också känt av hela världens konstnärer för det unika ljuset, de vitkalkade husen, järnsmiden i dess fönster, väldoftande blommor och bland gränderna finner man många ateljéer och konstgallerier som visar upp sina alster.

Altea har också en trevlig strandpromenad som består av vikar, klippor och stränder. Här hittar man också många restauranger, barer och kaféer.

Altea kommun har i år satsat på att anlägga en ny sandstrand nedanför centrala Altea och söder om den ligger stranden Cap Blanch som går ihop med Playa del Albir. Altea och Albir är så gott som i hopväxta och det är ett populärt promenadstråk. En annan omtyckt strand är Playa de la Olla som ligger innanför en ö med samma namn och hit kommer många som vill snorkla. Altea har en stor marina som gränsar till Albir.

I de modernare delarna av Altea finns alla typer av affärer, banker, saluhall, vårdcentral, stadshuset samt all typ av service och på tisdagar är det marknad.

Om du söker lugn och ro men ändå vill ha närhet havet och till liv och rörelse så är grannbyarna Altea la Vella, Altea Hills och Mascarat bra alternativ.

Altea la Vella har en trevlig 9-håls golfbana i kuperad terräng. Det finns många cykel och promenadstråk och en promenad till Altea la Vella tar ca en timme från Altea.

Vägen dit går genom Alteas trädgård där det växer många fruktträd som t.ex. olika citrusfrukter, granatäpplen, oliver, nisperos, avokado etc.

Altea har ett väldigt behagligt klimat hela året där temperaturen nästan aldrig går under 18 grader. Sommartid kan temperaturen stiga upp till 42 grader i skuggan.

Från Alicante flygplats tar man sig väldigt lätt. Motorvägen tar ungefär 45 minuter. Det går också att åka det lokala tåget som går längs med kusten från Alicante till Denia som även passerar genom Altea. Flygbuss finns till Albir och därifrån kan man ta buss eller taxi.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder