Hoppa till innehåll
. 52qr60vf1mmi0j11 - Bjurfors

Exklusiv villa med modern design och pool som omger huset i Benidorm

  • 8 rum
  • 999 000 €

Benidorm, Albir

1906S

Pris:
999 000 €
Antal rum:
8
Antal sovrum:
6
Antal badrum:
4
Byggyta:
437 kvm
Tomtarea:
985 kvm
Ref:
1906S
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Takterrass:
Ja
Pool:
Ja

Exklusiv villa med modern design och pool som omger huset i Benidorm

Spektakulär villa i prestigefyllt område

Beskrivning

Den här exklusiva villan är byggd i modern stil med material av bästa kvalitet och det senaste i teknik i hela fastigheten och den har en stor designad trädgård med en stor pool som omger huset. Villans konstruktionsyta är 437 m2 som är fördelade på två våningar + halvkällare. Totalt finns det 6 sovrum och 4 badrum.

Från huvudentrén kommer vi in i det stora vardagsrummet med fantastisk takhöjd och matsalen som ligger i öppen planlösning med ett fullt utrustat kök med en köksö mitt i rummet. Från detta plan kan man komma ut till trädgården från fler utgångar.
Här finns också en gästtoalett och ett rum som passar utmärkt som hemmakontor.

På ovanvåningen kommer vi masterbedroom med eget badrum med badkar, jacuzzi, dusch och dubbla handfat. Sovrummet har också ett stort och modernt omklädningsrum.
På det här planet finns ytterligare 3 sovrum med inbyggda garderober och badrum med dusch. Villan har en loft del där ytterligare ett sovrum med garderober finns, ett badrum och en öppen terrass med fantastisk utsikt över staden och bergen.

I källaren ligger ett rymligt vardagsrum med pentry, badrum, källarförråd och ett garage som kan nås från huvudvägen.

Villan har en fantastisk trädgård med privat pool, relaxområde, grill i en helt inhägnad naturlig miljö som erbjuder perfekt integritet för hela familjen.
Fastighetens läge är strategiskt och ligger i ett prestigefyllt område med mycket god säkerhet och väldigt nära stormarknader, restauranger, cafeterior, sjukhus, skolor, butiker, frisörer och fritidsområden.
Spektakulär villa för den som söker det lilla extra.

Mäklare

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Byggnadssätt

Byggår
1996

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Avstånd

Strand
3000 m
Hav
3000 m
Pool
5 m
Centrum
3000 m

Ombyggnad, Renoveringar

Totalrenoverat 2006

Information

Typ
Villa
Pris
999 000 €
Rum
8
Antal sovrum
6
Antal badrum
4
Byggyta
437 kvm
Tomtarea
985 kvm

Energideklaration

Energiklass
E

Om Benidorm

Om området

Benidorm är staden som aldrig vilar! Från att varit ett litet fiskeläge som Benidorm var fram till 60-talet så är det idag ett av Costa Blancas största resmål och framförallt för engelsmän.

Tack vare bergen som skyddar från nordanvinden så har Benidorm det bästa medelhavsklimatet med en mycket behaglig temperatur om ca 18-20 grader på vintern vilket gör att du kan njuta av värmen och solen under hela året.

Benidorm har framförallt blivit känt för sina stränder med finkornig sand och det kristallklara vatten där vattentemperaturen håller sig på en behaglig nivå även under årets kallaste månader och gör det badbart. Stränderna Playa de Levante och Playa de Poniente är de längsta och mest kända.

Mellan dessa två stränder ligger Mal Pas som är en lugn vik med fin sand nära den gamla stadskärnan och hamnen och i norra Benidorm, där kusten börjar bli brant och mer svårtillgänglig, hittar man de ensliga naturvikarna Tio Ximo och La Almadrava. Från stränderna har man utsikt mot ön Illa de Benidorm, dit det även går båtturer från hamnen i gamla stan.

Förutom de fantastiska stränderna så finns två bra och trevliga golfbanor i närheten här finns också några av de största och bästa temaparkerna i Europa t.ex. Mundomar - djurpark med exotiska och marina djur, Aqualandia - vattenpark och Terra Mitica - upplevelseparken som inte saknar något.

I den centrala gamla stadsdelen finns tapasbarer och mer genuina spanska kök med många mysiga restauranger.

Norr och söder om den gamla stadskärnan står skyskraporna på rad och kvarteren är fyllda av turistbutiker, barer, nöjeshål.

Det finns en tågstation och en nybyggd busstation varifrån du snabbt och enkelt tar dig till de fina städerna utefter kusten. Tycker du om storstadslivet är detta definitivt staden för dig!

Kommunikationer

Benidorm är strategiskt belägen mellan storstäderna Valencia (13 mil) norrut och Alicante (5 mil) söderut. Att ta sig mellan Benidorm och flygplatsen i Alicante är lätt.

Flygbuss tar ca 1 timme och kostar runt 8 euro. Taxi tar ca 40 minuter och priset ligger på ca 80 euro. Fråga om priset i förväg. Kör man bil så tar det ca 40 minuter via AP-7 som är motorvägen.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren