Exklusiv nyproduktion av moderna lägenheter vid vackra Font del Llop Golf

Alicante C, Alicante

Font del Llop

Nyproduktion
Frånpris
199 000 €
Antal rum
3
Antal badrum
2
Boarea
67 kvm
Pool
Ja
Ref
519
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Terrassyta
70 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Carolina Klaive

  Franchisee
  Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 673 468 054

Beskrivning

Beskrivning

Bjurfors har nöjet att erbjuda en helt ny golfresort endast 15 minuter från Alicante Flygplats, Font Del Llop. 18 hålsbanan med par 72 byggdes redan 2011 och 2019 såldes golfbanan med all mark runt omkring och nu byggs en exklusiv golfresort. Här kommer att finnas lägenheter, radhus och villor.
Klubbhuset med tillhörande restaurang är klar och man har påbörjat byggnationen av de första lägenheterna som ligger intill golfbanan.

Lägenheterna kommer att ha 1 rymligt vardagsrum, matplats och kök, 2 till 3 sovrum, 2 badrum och rymliga terrasser. Till varje lägenhet tillhör en parkeringsplats samt förråd.
Här kan man välja mellan två lägenhetsmodeller: bottenvåning och stor terrass med tillgång till den gemensamma trädgården och poolen eller översta våningen med privat solarium med pergola. Alla lägenheter är i söderläge med utsikt över golfbanan. Storleken på bostäderna är från 94 m2 till 130 m2 och priserna börjar på 199 000 Euro för en lägenhet med 2 sovrum med inbyggda garderober, 2 badrum och rymliga terrasser. Lägenheter med 3 sovrum börjar från 282 000 Euro.
På de gemensamma ytorna finns en stor pool och tilldelade parkeringsplatser som ligger utomhus.

Beräknas vara klara i slutet av 2021.

Golfbanan, som är en av Alicantes mest utmanande och kuperade, ligger ett stenkast från husen. Bakom klubbhuset kommer att byggas ett lyxhotell med restaurang, minimarket, social klubb och pool, padel, tennis etc. så detta kommer att bli en helt komplett resort. Golfbanan erbjuder många olika typer av medlemskap allt beroende på hur mycket man spelar på anläggningen. Banan upplevs som mycket utmanade och trevlig av golfare.

Kontakta oss på Bjurfors för vidare information om de olika bostadstyperna.

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Frånpris
199 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Max antal sovrum
3
Antal badrum
2
Boarea
67 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
70 kvm

Gemensam pool

Driftskostnad (per år)

Fastighetsskatt (IBI) - Mellan 400 och 600 Euro/år
Samfällighetsavgift (Comunidad) - Mellan 70 och 90 Euro/månad

Byggnadssätt

Byggår
2021

Avstånd

Centrum
20000 m
Flygplats
13000 m
Sjukhus
13000 m

Området

Om området

Vackra Alicante ligger i en bukt precis vid Medelhavet längs den kända kustremsan Costa Blanca – den vita kusten. Staden är störst inom Alicanteprovinsen och dessutom ”huvudstad”, vilket innebär att här hittar du allt! Historia, kultur, arkitektur, shopping, restauranger och bad.

Redan för drygt 3 000 år sedan härskade både grekerna, som grundade staden och romarna här och under 700-talet flyttade morerna hit och bosatte sig vid foten av berget Benancantil som idag är ett landmärke i Alicante. Den magnifika borgen Santa Bárbara hittar vi på toppen av berget som är en av Europas äldsta medeltida fästningar och uppfördes på 1500-talet och här, 186 meter över havet, hade de bra uppsikt över eventuella närmanden från sina trätobröder.

Alicante är en bra shoppingstad med många roliga butiker och butikskedjor. Utbudet är stort och det finns allt från kläder och skor till inredning och antikvariat. Det finns ett helt kvarter med bara bröllopsbutiker. Saluhallen är väl värt ett besök och hit går spanjorerna själva för att handla de bästa råvarorna. Strax utanför Alicante ligger många skofabriker där man också kan handla skor från deras egna butiker.

Alicante erbjuder ett stort utbud av restauranger i alla kategorier från eleganta till trendiga, från exklusiva till enklare barer.
Fisk och skaldjur levereras färska varje dag och korv och kött produceras i bergen i närheten av Alicante. I El Barrio, gamla stan, trängs tapasrestaurangerna och här kan man äta många små goda rätter, färskt bröd, oliver och ostar mm. I de här kvarteren finns också diskoteken som öppnar upp sent på kvällen.

Flygplatsen ligger ca 15 minuter från stadskärnan och det är enkelt att ta sig därifrån med buss eller bil. Inom staden tar man sig enklast fram med buss, taxi eller spårvagn. Stadsbussar går till alla områden i staden och till Alicantes förorter och spårvagnar avgår från centralstationen Mercado i riktning mot stranden San Juan och kuststaden El Campello och ansluter även till ”Trenet” (smalspårigt tåg) som går längs kusten norr om Alicante och till Benidorm och Denia. Tack vare det fantastiska landskapet längs vägen är ”Trenet” populärt bland besökare. Till Madrid kommer man på 2 timmar och 15 minuter med snabbtåget.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Carolina Klaive

  Franchisee
  Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 673 468 054

Förslag på andra bostäder

 • Radhus

  Alicante C, Alicante

  Nyproduktion
  Adress
  Font del Llop
  Ref
  520
  Frånpris
  250 600 €
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2-3
  Boarea
  72 kvm