Hoppa till innehåll
. 5213726ds480ljqi - Bjurfors

Radhus med 3 sovrum 200 m från stranden och nära Denia centrum

  • 4 rum
  • 260 000 €

Denia N, Denia

110453S

Pris:
260 000 €
Antal rum:
4
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
2
Byggyta:
108 kvm
Ref:
110453S
Typ:
Radhus
Terrass:
Ja
Takterrass:
Ja
Pool:
Ja

Radhus med 3 sovrum 200 m från stranden och nära Denia centrum

Trevligt radhus med både takterrass och terrass i markplan

Beskrivning

Ett trevligt radhus i 2 våningar plus en privat takterrass endast 200 meter från stranden i Denia. På bottenvåningen ligger vardagsrum - matsal med öppen spis, utgång till en privat terrass - trädgård, öppet kök och en toalett med dusch.
En trappa upp ligger 3 dubbelrum med inbyggda garderober och ett komplett badrum.
Från detta plan kommer man upp till den privata solterrassen med vacker utsikt över bergen.

hela radhuset är byggt med bra material som golvplattor, aluminiumfönster med dubbla glas, luftkonditionering i alla sovrum, central gasvärme med kylare etc.
Det säljs nästan fullt möblerad. Till bostaden hör en privat parkering framför huset och en gemensam trädgård och pool. Det ligger i ett bostadsområde ca 1 km från Denia stad.

Mäklare

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Byggnadssätt

Byggår
2001
Fönster
2-glasfönster

Avstånd

Strand
200 m
Hav
200 m
Centrum
1500 m

Information

Typ
Radhus
Pris
260 000 €
Rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
108 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Gemensam pool

2 terrasser, en i markplan och en takterrass

Om Denia N

Om området

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia på norra Costa Blanca och kallas också för Marina Alta. Denia är också huvudstaden i Marina Alta och har ca 45 000 invånare vintertid. Under sommartid så femdubblas invånarantalet och ligger runt 200 000 personer.

Breda sandstränder och vackra steniga vikar kännetecknar Denia och år efter år tilldelats den “Blå Flagg European”en prestigefylld utmärkelse.

På den norra delen ligger Las Marinas med 15 km sandstrand och hit kommer många som vill vindsurfa medan det på den södra delen finns fler steniga stränder och vikar.

På den södra delen ligger Montgó och Las Rotas med de närliggande Marine Reserve i Cape San Antonio är ett paradis för dykare och snorklare.

Berget Montgó och naturreservatet ligger på södra sidan av staden och tillsammans med stränderna utgör de en del av områdets största dragningskraft samt närheten till Balearerna.

Montgo har en höjd på 760 meter över havet och lockar många till området. 1987 blev det naturreservat på grund av dess flora och fauna. Olika bosättningar har hittats där från iberierna, romarna och araberna och när området blev erövrat av de kristna blev det ett län. Denia har ett arkeologiskt museum som bevarar resterna av dessa kulturer. Det har också ett intressant etnologiskt museum med kläder och kostymer från borgarklassen och arbetarna från dessa tider. Det finns också ett leksaksmuseum, med leksaker av trä, vilket var mycket uppskattat i dessa dagar.

Denia har fem närliggande 18-håls golfbanor utformade, bland annat av de spanska världsklass spelarna Seve Ballesteros och José María Olazábal.

Med en medeltemperatur på 19 grader och med över 300 soldagar om året har Denia med sina grannbyar ett rykte om att vara en av världens hälsosammaste platser, ett rykte som bekräftats av the World Health Organization.

I Denia finns många fina restauranger, en med tre Michelinstjärnor och massor av tapasbarer för alla smaker. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO och här finns över 300 restauranger som serverar deras specialiteter som t.ex. den berömda rödräkan eller den exceptionella "arròs a banda", eller andra kulinariska specialiteter som blandar tradition och kvalitet som "espencat" (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök). " (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök),

Vill man hälsa på grannöarna Mallorca, Ibiza eller Formentera så går det färjor dit dagligen.

Denia är en mycket vacker stad som lever året om.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder