Hoppa till innehåll
. Av. del Agua - Azul Beach - Bjurfors

Med bästa läget i Azul Beach

  • 4 rum
  • 299 000 €

La mata, Torrevieja

Av. del Agua - Azul Beach

Pris:
299 000 €
Antal rum:
4
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
2
Byggyta:
71 kvm
Tomtarea:
185 kvm
Ref:
T389
Typ:
Lägenhet
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

Med bästa läget i Azul Beach

Fantastisk markplanslägenhet med stor tomt och underbar havsutsikt precis vid La Mata stranden.

Beskrivning

Nu kan vi med glädje erbjuda denna fantastiska lägenhet i markplan med ett otroligt bra läge i La Mata. Här har du vardagsrum, separat kök och rymlig patio, tre sovrum med inbyggda garderober varav ena sovrummet är ett Masterbedroom med "ensuit" och två badrum. Du har en stor uteplats som blickar ut över medelhavet ner mot La Matas populära strand som ligger några få meter från bostaden.

Inne i området finns ett fantastiskt poolområde med tre olika pooler, jacuzzi, bastu, omklädningsrum och lekpark för barnen. Här finns även en hiss ner till garaget som hör till bostaden med förråd.

Precis utanför dörren finns all tänkbar service så som uteserveringar, livsmedelsbutik, busshållplats och La Matas fina och långa sandstrand.

Kontakta Bjurfors för mer information!

Mäklare

3D

360

360 area

  • Masterbedroom "ensuit"
  • Badrum 1
  • Sovrum 2
  • Badrum 2
  • Sovrum 3

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Pris
299 000 €
Våningsplan
0
Rum
4
Antal sovrum
3
Max antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
71 kvm
Tomtarea
185 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Gemensamt Poolområde

Avstånd

Strand
100 m
Centrum
1000 m
Shoppingcenter
4700 m
Livsmedelsbutik
400 m
Flygplats
43000 m

Driftskostnad (per år)

Samfällighetsavgift
1 013 €
Summa
1 013 €

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Lägenhet
Byggår
2013

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D

Om La mata

Att bo i La Mata

La Mata stranden börjar i området Torreblanca i söder och avslutas med La Mata by i norr. Det har alltid varit ett attraktivt område för svenskar och skandinaver och det är lätt att förstå varför. Redan på 70-talet började Skanska att bygga bostäder för svenskar här och trenden har hållit i sig.

Det bor givetvis även anda nationaliteter i området och det är en bra blandning av semester- och permanentboende. Här finns något för alla - allt från en liten semesterlägenhet med 1 sovrum till en stor lyxig villa, nytt och begagnat om vartannat. Sommartid lockar Torreblanca och La Mata även spanjorer inifrån landet som flyr hettan och antalet invånare ökar markant.

Förutom att det är ett väldigt fint och lugnt område är det även praktiskt och bekvämt. Det är gångavstånd till stranden, restauranger, affärer samt ett köpcenter med många skandinaviska butiker. Det finns all typ av service du behöver för att kunna bo här och om du söker mer liv och rörelse ha du på en halvtimmas promenad kommit in till Torreviejas centrum och det finns även flera olika busslinjer för att ta sig fram och tillbaks till stan.

Den drygt två och en halv kilometer långgrunda stranden kantas av diverse restauranger och barer. De flesta är öppna året om.

Den vackra stranden inbjuder till många aktiviteter och du kan även vandra längs den trevliga strandpromenaden som tar dig flera mil norrut mot Guardamar samt söderut in mot stan. Längs med promenaden ligger naturreservatet Las Dunas de La Mata, vilket betyder La Matas sanddyner. Parque Aromatico är även det ett populärt promenadområde. Angränsande från Torreblanca ligger Aguas Nuevas där vi bl a finner det stora sportcentrat i Torrevieja. Här hittar du fortsatt relativt prisvärd nyproduktion, med utmärkta kommunikationer in till stan.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i La Mata? Kontakta våra mäklare i Torrevieja!

Karta

Av. del Agua - Azul Beach

Av. del Agua - Azul Beach

03184 Torrevieja

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder