Hoppa till innehåll
. Residencial Bali - Takvåning - Bjurfors

Residencial Bali - Takvåning

  • 4 rum
  • 465 000 €

Punta Prima, Torrevieja

Residencial Bali - Takvåning

Pris:
465 000 €
Antal rum:
4
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
2
Byggyta:
99 kvm
Ref:
Residencial Bali - Takvåning
Typ:
Lägenhet
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
Terrass:
Ja
Takterrass:
Ja
Pool:
Ja

Residencial Bali - Takvåning

På toppen av Punta Prima ligger Res. Bali som erbjuder en oslagbar kombination av snygga, stilrena lägenheter samt ett poolområde utöver det vanliga!

Beskrivning

Totalt består Residencial Bali av sex block och 104 lägenheter, varav tre block är till salu just nu med tillträde omgående eller till December 2021.

Block ett består av sexton lägenheter med stora balkonger i östläge fördelat på tre - fyra plan och här finns endast en penthouse kvar - nummer 1305. Dessa bostäder är nyckelfärdiga eller key ready som vi kallar det.

Block två består av femton lägenheter med stora balkonger/terrasser i östläge fördelat på tre plan. Här finns det även två penthouse samt två duplex lägenheter som erbjuder svårslagen utsikt med generösa uteytor. Detta block kommer stå klart i December 2021.

Block tre består av totalt arton lägenheter med söderläge på terrasserna och vetter in mot poolområdet, varav två duplexvarianter som har två stora uteplatser; en balkong på nedre plan om ca 45 m2 samt en takterrass som mäter ca 45 m2. Det finns även två penthouse med en stor balkong om ca 31 m2 på boendeplanet samt en rejäl takterrass om ca 85 m2. Även dessa bostäder går att tillträda omgående.

Bostad 1305 är en exklusiv takvåning med tre sovrum och två badrum varav ett är en-suite, inbyggda garderober, ett ljust och luftigt vardagsrum med öppet kök och köks-ö samt ett separat tvättrum. Från vardagsrummet finns det stora fönster och glaspartier ut till terrassen med en enastående utsikt över området. Från balkongen når du även den stora takterrassen där du har gott om plats för till exempel terrassmöbler, jacuzzi, utedusch och grill.

Lägenheterna levereras med golvvärme, duschväggar och speglar i badrum samt A/C via konduktorsystem i hela bostaden.

Till området kommer det även att finnas två blomstrande, gröna poolområden utöver det vanliga samt bastu, gym och jacuzzi.

Det finns även möjlighet att välja till garageplats med förråd.

Byggarea: 94 - 99 m2
Balkong: 36 - 55 m2
Takterrass: 41 - 90 m2

Penthouse pris från 465 000 EUR + IVA
Takduplex pris från 370.000 EUR + IVA

Välkommen att kontakta Bjurfors Costa Blanca för mer information!

Mäklare

Anmäl intresse

Film

Videopresentation

Bilder

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Byggnadssätt

Byggår
2020

Avstånd

Strand
1900 m
Shoppingcenter
3500 m
Livsmedelsbutik
600 m
Golfbana
4500 m
Flygplats
50000 m
Sjukhus
2000 m

Information

Typ
Lägenhet
Pris
465 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
4
Antal sovrum
3
Max antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
99 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Balkong
Ja
Terrass
Ja

Gemensam

Om Punta Prima

Att bo i Punta Prima

Punta Prima ligger i den södra delen av Costa Blanca, strax söder om Torrevieja och bara 40 minuter från Alicantes flygplats. Såsom många urbanisationer längs kusten sträcker sig Punta Prima från havet några kilometer in i landet och består av flera bostadsområden, parker, lokala köpcentrum, restauranger, caféer etc.

Kustområdet erbjuder fina promenadsträckor längs den varierande kusten av långa stränder och klippområden. Det finns två kända restauranger i området som ger dig möjligheten av att njuta av en måltid precis intill Medelhavet. Se till att besöka Restaurante Nautilus eller Restaurante Punta Prima.

Från Punta Prima kan cykeln vara ett bekvämt val att ta dig in till centrala Torrevieja. Det är enbart ca 4km på cykelbanan till hamnområdet i Torrevieja. Dessutom med bra access till N-332 så tar du dig vidare till närliggande städerna Alicante, Cartagena eller Murcia med enkelhet.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Punta Prima? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Torrevieja så hjälper de gärna dig.

Karta

Residencial Bali - Takvåning

Residencial Bali - Takvåning

03189 Torrevieja

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder