Hoppa till innehåll
. Av. Dr. Gregorio Marañon - Bjurfors

First line Penthouse

  • Prissänkt
  • 2 rum
  • 98 000 €

Torrevieja S, Torrevieja

Av. Dr. Gregorio Marañon

Pris:
98 000 €
Antal rum:
2
Antal sovrum:
1
Antal badrum:
1
Byggyta:
50 kvm
Ref:
T570
Typ:
Lägenhet
Våningsplan:
5 av 5
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
Takterrass:
Ja

First line Penthouse

En taklägenhet på första linjen med underbar utsikt över hav och närområde precis vid Playa del Acequion.

Beskrivning

Nu finns denna fräscha och välskötta lägenhet precis vid strandkanten i Torrevieja. Denna lägenhet är på 5:e våningen och har kök, vardagsrum, ett sovrum samt badrum. Med balkongen i söderläge har du fantastisk havsutsikt och även en liten glimt av den rosa saltsjön. I byggnaden finns även en gemensam takterrass för en ännu bättre vy.

Här bor du nära stadens puls och har all typ av service precis utanför dörren med olika strand restauranger, livsmedelsbutik och all annan typ av shopping.

Välkommen att kontakta oss på Bjurfors för mer information om denna fina lägenhet!

Mäklare

Anmäl intresse

Bilder

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Driftskostnad (per år)

Samfällighetsavgift
350 €
Summa
350 €

Exteriör

Balkong
Ja
Terrass
Nej

Avstånd

Strand
10 m
Centrum
1000 m
Shoppingcenter
2000 m
Livsmedelsbutik
350 m
Flygplats
46000 m

Information

Typ
Lägenhet
Pris
98 000 €
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja
Rum
2
Antal sovrum
1
Max antal sovrum
1
Antal badrum
1
Byggyta
50 kvm

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Lägenhet
Byggår
1984

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E

Om Torrevieja S

Att bo i Torrevieja S

Den mest kända semesterorten söder om Alicante är Torrevieja som har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Med drygt 100 000 invånare har Torrevieja mångdubblat sin population de senaste 30 åren. Här finns förutom fina sandstränder, badvikar och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv.

Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger. Här finns allt man kan behöva för att leva och bo året om och även om det finns många utländska invånare här, är det fortsatt en myllrande spansk stad med trånga gator och flera små torg.

I den norra delen av Torrevieja, ligger Torre La Mata som kan skryta med sin långa strandpromenad kantad av restauranger och uteställen. Här bor du med direkt närhet in till stan, men slipper befinna dig mitt i myllret. Här kan vi erbjuda alla typer av bostäder i alla möjliga prisklasser – Norra delen av Torrevieja har verkligen något för alla!

Söder om staden efter Mar Azul ligger viken Cala Ferris; vilken erbjuder en fin kontrast till allt runt omkring. Inramat av palmer med små gyllene sanddyner, är detta ett ställe att njuta av en lugn simtur i det kristallklara vattnet eller något att dricka på Restaurante Ferris med terrassen precis bredvid havets skvalpande vågor.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Torrevieja? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Torrevieja så hjälper de gärna dig.

Karta

Av. Dr. Gregorio Marañon

Av. Dr. Gregorio Marañon

03189 Torrevieja

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder