Hoppa till innehåll
. Green Hills - Villamartin - Bjurfors

Green Hills - Villamartin

  • 4 rum
  • 173 000 €

Villamartin, Torrevieja

Green Hills - Villamartin

Frånpris:
173 000 €
Antal rum:
4
Antal sovrum:
2-3
Antal badrum:
2
Byggyta:
72 kvm
Ref:
Green Hills
Typ:
Lägenhet
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

Green Hills - Villamartin

Nyproducerade lägenheter med två eller tre sovrum, två badrum och balkong eller trädgård nära alla bekvämligheter i Villamartin.

Interiör

Attraktiva och moderna lägenheter med härlig utsikt över omgivningarna eller havet.

Samtliga lägenheter består av vardagsrum och kök, två eller tre sovrum samt två badrum, varav ett en-suite, samt väl tilltagna terrassytor.

Köket bjuder på en öppen planlösning mot vardagsrum och balkongen bjuder på rymliga sociala ytor och förstärker känslan av rymd och ljusinsläpp. Köket i bostaden är utrustat med både över- och underskåp, spishäll med fläkt, ugn, kyl/frys och tvättmaskin. AC är förinstallerat och golvvärme i badrummen är standard.

Man kan välja till en garageplats med förråd som byggs under fastigheten.

Projektet har naturligtvis också trevliga gemensamma trädgårdar och två fina poolanläggningar. Dessutom finns både spa och gym att tillgå.

Det finns bostäder kvar i Block II till och med Block VI.

Priser från €173.000 (+ IVA)

Välkommen att kontakta Bjurfors Costa Blanca för mer information!

Mäklare

Anmäl intresse

3D

Green Hills

Bilder

Planritning

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Frånpris
173 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
4
Antal sovrum
2
Max antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
72 kvm

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Lägenhet

Exteriör

Pool
Ja
Balkong
Ja
Terrass
Ja

Gemensamt poolområde med gym, spa (uppvärmd pool) och bastu.

Om Villamartin

Att bo i Villamartin

Villamartin som ligger strax söder om Playa Flamenca har under en lång tid varit ett attraktivt område för oss svenskar. Mycket tack vare de många golfbanorna i området är det ett grönt, vackert, trivsamt och väletablerat område med en blandning av villor, radhus och lägenheter samt ett stort utbud av restauranger och caféer. Det finns ett flertal mindre shoppingcenter som erbjuder den service du behöver, oftast på gångavstånd.

Ett av våra mest populära områden i Villamartin heter Los Dolses, där vi har förmedlat många bostäder genom åren. Främst beror det på det priviligierade läget, då detta är området i Villamartin som ligger närmast havet men också för att det är relativt nya bostäder med ljusa materialval som marmor och vita PVC-fönster byggda i med mycket charm i spansk stil. Detta kombinerat med flera grönområden och all service på gångavstånd gör det svårt att inte tycka om.

Närheten till de fyra populära golfbanorna Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas är ingen nackdel för den som gillar att spela golf. Ett flertal stränder finns på 5-10 minuters bilväg bort såsom Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig och Campoamor - med andra ord ett stort antal möjligheter att njuta av Medelhavets vågor och sanddynor.

Villamartin Plaza är torget där det händer! Här är det alltid liv och rörelse och det gäller att vara ute i god tid till middagen om du inte bokat bord på någon av de många restaurangerna. Väl värt ett besök om inte annat för att insupa atmosfären och kanske få en skymt av de fina papegojorna högt uppe i palmerna.

En annan mycket trivsam del av Villamartin är området omkring köpcentrumet La Fuente. Här finns flera nybyggda (men färdiga) projekt och även här är det alltid mycket folk i rörelse. Ett belgiskt bageri, en vinbar och ett gediget utbud av barer och restauranger, samt flera mataffärer mitt emellan Campoamors och Las Ramblas golfbana och vidsträckta grönområden gör det till ett attraktivt område både för permanentboende såväl som semesterfirare.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Villamartin? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Torrevieja så hjälper de gärna dig.

Karta

Green Hills - Villamartin

Green Hills - Villamartin

03189 Torrevieja

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder