Hoppa till innehåll
VolumenesTerrazas 2500. Soleil - Penthouse - Bjurfors

Välkommen till Soleil i Villamartin !

  • 4 rum
  • 293 000 €

Villamartin, Torrevieja

Soleil - Penthouse

Pris:
293 000 €
Antal rum:
4
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
2
Byggyta:
83 kvm
Ref:
Soleil
Typ:
Lägenhet
Våningsplan:
3 av 3
Hiss:
Ja
Terrassyta:
65 kvm
Pool:
Ja

Välkommen till Soleil i Villamartin !

Välbyggda takvåningar med tre sovrum och stora terrasser med fantastisk utsikt.

Interiör

Ett högkvalitativt och smakfullt projekt av Patrimi, en av kustens mest etablerade byggherre, känd för sina väldesignade bostäder med ett öga för detaljer.

I detta projekt byggs 3 sovrum penthouse i ett komplex om 4 våningar samtliga med rymliga terrasser och uteplatser i söderläge. Bostaden bjuder på stora, luftiga ytor och fräscha, smakfulla materialval av hög standard och med utmärkande detaljer.

Som boende här har du även tillgång till ett insynsskyddat, grönskande poolområde. Det ingår även garage med förråd, elektriska jalusier i vardagsrummet, Management Home System med alarm och golvvärme i samtliga badrum.

Byggarea: 83 - 85 kvm
Terrass: 65 - 97 kvm

Beräknat stå klart 2: a kvartalet 2019

Välkommen att kontakta Bjurfors Costa Blanca för mer information!

Mäklare

Anmäl intresse

3D

Soleil

Bilder

  • VolumenesTerrazas 2500
  • ZonaComun 2500
  • Panoramica 2500

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Pris
293 000 €
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Ja
Rum
4
Antal sovrum
3
Max antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
83 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
65 kvm

Gemensam pool

Om Villamartin

Att bo i Villamartin

Villamartin som ligger strax söder om Playa Flamenca har under en lång tid varit ett attraktivt område för oss svenskar. Mycket tack vare de många golfbanorna i området är det ett grönt, vackert, trivsamt och väletablerat område med en blandning av villor, radhus och lägenheter samt ett stort utbud av restauranger och caféer. Det finns ett flertal mindre shoppingcenter som erbjuder den service du behöver, oftast på gångavstånd.

Ett av våra mest populära områden i Villamartin heter Los Dolses, där vi har förmedlat många bostäder genom åren. Främst beror det på det priviligierade läget, då detta är området i Villamartin som ligger närmast havet men också för att det är relativt nya bostäder med ljusa materialval som marmor och vita PVC-fönster byggda i med mycket charm i spansk stil. Detta kombinerat med flera grönområden och all service på gångavstånd gör det svårt att inte tycka om.

Närheten till de fyra populära golfbanorna Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas är ingen nackdel för den som gillar att spela golf. Ett flertal stränder finns på 5-10 minuters bilväg bort såsom Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig och Campoamor - med andra ord ett stort antal möjligheter att njuta av Medelhavets vågor och sanddynor.

Villamartin Plaza är torget där det händer! Här är det alltid liv och rörelse och det gäller att vara ute i god tid till middagen om du inte bokat bord på någon av de många restaurangerna. Väl värt ett besök om inte annat för att insupa atmosfären och kanske få en skymt av de fina papegojorna högt uppe i palmerna.

En annan mycket trivsam del av Villamartin är området omkring köpcentrumet La Fuente. Här finns flera nybyggda (men färdiga) projekt och även här är det alltid mycket folk i rörelse. Ett belgiskt bageri, en vinbar och ett gediget utbud av barer och restauranger, samt flera mataffärer mitt emellan Campoamors och Las Ramblas golfbana och vidsträckta grönområden gör det till ett attraktivt område både för permanentboende såväl som semesterfirare.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Villamartin? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Torrevieja så hjälper de gärna dig.

Karta

Soleil - Penthouse

Soleil - Penthouse

03189 Torrevieja

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder