Hoppa till innehåll
. 55ek5euineiol86k - Bjurfors

Renoverat radhus i Torrox Pueblo!

  • Renoverad
  • 5 rum
  • 275 000 €

Torrox Costa stad, Torrox Costa

0487S

Pris:
275 000 €
Antal rum:
5
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
2
Byggyta:
177 kvm
Tomtarea:
233 kvm
Ref:
0487S
Typ:
Radhus
Terrassyta:
95 kvm

Renoverat radhus i Torrox Pueblo!

Smakfullt renoverat radhus med trädgård och stora uteplatser!

Beskrivning

Charmigt radhus i andalusisk stil i Torrox Pueblo som har genomgått total renovering under 2018. Bostaden har genomgående smakfull design och kvalitativa materialval. Det finns flera terrasser (totalt 95 m2) med gott om plats att njuta av både sol och skugga året runt samt den fina bergsutsikten. Bostaden har 2 sovrum och 2 badrum idag, dock finns det möjlighet att utöka med 1 sovrum genom att avdela hallen. Det finns även en separat gästlägenhet.

Radhuset består av två separata bostäder. Nedre plan består av vardagsrum, stor hall, 1 sovrum, 1 badrum och kök. Härifrån har du även access till terrassen som ligger på övre plan. På detta plan finns en gästlägenhet som kan hyras ut separat om man önskar.

Bostaden har bra access via två vägar samt nära till parkering på gatan. God uthyrningspotential!

Varmt välkommen att kontakta Bjurfors för mer information eller för att boka visning! Vi erbjuder även digitala visningar.

Mäklare

Fakta om bostaden

Information

Typ
Radhus
Pris
275 000 €
Rum
5
Antal sovrum
3
Max antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
177 kvm
Tomtarea
233 kvm

Byggnadssätt

Byggår
1960*

*Renoverat 2018

Exteriör

Terrass
Ja
Terrassyta
95 kvm

Om Torrox Pueblo

Om området

I Torrox Costa finns fantastiska stränder, lång strandpromenad och många strandrestauranger. Torrox Costa är en populär kustort tack vare sitt platta läge i ett annars kuperat klipplandskap på östra Costa del Sol. Den välskötta strandpromenaden är en omtyckt mötespunkt för både lokalbor och besökare, oavsett om man vill ta en joggingtur eller koppla av på en uteservering framför havet. Orten har flera långa sandstränder och gott om strandrestauranger med nyfångad fisk och skaldjur. Även internationell gastronomi, glassbarer och caféer finns överallt. Sitt subtropiska klimat är enligt metereologiska undersökningar det bästa i Europa. I området odlas exotiska frukter som mango, avokado och citrusfrukter. Till grannen Nerja tar det bara 10 minuter med bil. För att komma till storstadsutbud ligger Málaga och dess internationella flygplats ca 40 minuter bort med bil. För golfintresserade tar det ca 10 minuter med bil till Baviera Golf.

Kommunikationer

Bil och buss

Närservice

All service finns i området

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder