Fantastiskt byhus mitt i Argentona, ett unikt boende

Barcelona norra kust, Barcelona

Townhouse Argentona Ref 3273

Pris
450 000 €
Antal rum
8
Antal badrum
4
Boarea
435 kvm
Byggyta
435 kvm
Ref
3273
Typ
Villa
Balkong
Ja
Terrass
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Kerstin Johansson

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 694 477 079

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till detta fantastiska byhus mitt i byn Argentona på 418 m2 med egen trädgård.

Vi möts av en rymlig och möblerbar entré där bottenvåningen breder ut sig med en stort vardagsrum med öppen spis och utgång till trädgården, köket och en gästtoalett. Man kan enkelt göra ett utekök i anslutning till kök eller vardagsrum. Det finns även plats att anlägga en mindre pool i trädgården om så önskas.

En trappa upp på första våningen finner vi fyra rymliga dubbelrum, ett av dem med eget badrum, och ett separat badrum. Övre våningen består av ett 40 m2 stort allrum med högt i tak, ett större sovrum/bibliotek med terrass in mot trädgården, ett badrum, ytterligare två sovrum samt ett förråd.

Huset är unikt för att vara ett byhus pga av sin storlek och stil. Renovering behövs , här finns en fantastisk möjlighet med stor potential att enligt tycke och smaka skapa sitt egna drömhem !

Argentona är en trevlig by som ligger ca 3 mil utanför Barcelona, ca 40 min med bil och ca 1h med tåg/buss. I byn finner du allt du behöver i vardagen samt en handfull caféer och restauranger. Närmaste mindre stad är Mataró endast 15 min bort där du finner diverse stormarknader, sjukhus, shopping och tågförbindelse in till Barcelona centrum. Mataró ligger precis vid havet så här finns tillgång till fina stränder och aktiviteter. För dig som är aktiv erbjuder Maresme området bra hiking och cykelleder. Dessutom finns bra vin - och cava producenter i området för finsmakaren.

Välkommen att kontakta oss för mer information och boka din visning.

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
450 000 €
Rum
8
Sovrum
6
Max antal sovrum
7
Antal badrum
4
Boarea
435 kvm
Byggyta
435 kvm

Exteriör

Balkong
Ja
Terrass
Ja

Området

Om området

Från Barcelona och norrut hittar vi först kuststräckan Maresme. Den utgörs av ett stort antal små byar, med invånarantal runt ca. 10 000 personer, alla med sin egen kyrka och huvudbygata med charkuterier, fiskaffärer, bagerier och vinbodegor. En favorit här är Caldes d´Estrac som är en gammal kurort, staden kan fortfarande njuta av det naturligt varma, 37 gradiga källvattnet i det gemensamma badhuset. Här finns en genuin bykärna med en Mercat, saluhall, med färsk fisk, kött och härliga grönsaker och även ett litet Picasso Museum.I Caldes d' Etsrac eller Caldetas i folkmun, kan du bo i en härlig lägenhet mitt i byn, eller varför inte i ett traditionellt townhouse.

Förflyttar du dig längre upp i byn eller till någon av grannbyarna Sant Vincenc eller Sant Andreu de Llavaneres finns villor med fantastisk utsikt över medelhavet och med de vackra gröna bergen i ryggen. In till Barcelona tar man sig enkelt med kust-tåget, ca. 40 min eller den fina motorvägen på ca. 30 min.

Efter Maresme ungefär, 50 km norr om Barcelona, utmed kusten, börjar Costa Brava, den vilda kusten. Det är en fantastiskt vacker och dramatisk kuststräcka med sina hisnande branter rakt ner i havet som möjliggör små privata stränder varvat med långa härliga och breda sandstränder. Här är livet i sin blom under sommarmånaderna medan vinterhalvåret erbjuder ett större lugn. Det finns en mängd härliga småorter, exempelvis Begur som är en pärla med sin gamla bykärna och gröna klippor ner mot några av Costa Bravas finaste stränder såsom Sa Riera och Sa Tuna. Här finns allt från urbanisationer nära golfbanan, till härliga villor på de grönskande sluttningarna.

Med spännvidden från de traditionella byarna i Maresme med sin nära kontakt med Barcelona stad till Costa Bravas mer sommaridyll med en klippig grönska som vältrar sig ner i Medelhavet så har alla möjligheten att finna just sin favorit plats!

Välkommen att låta Bjurfors guida Dig rätt till just Ditt drömboende!

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Kerstin Johansson

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 694 477 079