3 sovrum, 2 badrum och terrass mitt i trevliga Sant Antoni området

Sant Antoni, Eixample, Barcelona Stad, Barcelona

Sant Antoni - Ref 3305

Renoverad
Reserverad
Pris
555 000 €
Antal rum
4
Antal badrum
2
Boarea
77 kvm
Byggyta
96 kvm
Ref
3305
Typ
Lägenhet
Våningsplan
5 av 6
Hiss
Ja
Balkongyta
10 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Kerstin Johansson

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 694 477 079

Bilder

. Sant Antoni - Ref 3305 - Bjurfors
. Sant Antoni - Ref 3305 - Bjurfors
. Sant Antoni - Ref 3305 - Bjurfors
. Sant Antoni - Ref 3305 - Bjurfors
. Sant Antoni - Ref 3305 - Bjurfors
. Sant Antoni - Ref 3305 - Bjurfors
. Sant Antoni - Ref 3305 - Bjurfors
. Sant Antoni - Ref 3305 - Bjurfors
. Sant Antoni - Ref 3305 - Bjurfors
. Sant Antoni - Ref 3305 - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna nyrenoverade lägenhet med gott om sovplats för hela familjen och en rymlig terrass mot den lugna innergården. Belägen endast 2 kvarter från Sant Antonis nyöppnade saluhall och endast en kort promenad från Plaza Universitat har denna lägenhet ett perfekt läge.

Sant Antoni är ett populärt område som erbjuder ett stort urval av restauranger av hög nivå , barer, en av Barcelonas nyrenoverade saluhallar och allt annat du kan behöva i din vardag. Väl kommunicerat med metro och bussar samt ett av stoppen för flygplatsbussen ett kvarter bort.

Lägenheten erbjuder 3 sovrum , varav ett med privat badrum , ett ytterligare komplett badrum med dusch, en möblerbar hall, öppen planlösning på kök och vardagsrum och som pricken över i , en rymlig balkong mot innergården.

Presenterade bilder är renders, nya bilder kommer inom kort. Lägenheten säljs omöblerad med fullt utrustat kök. Vitvaror av hög kvalité såsom Bosch och Siemens.

Välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka din visning.

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
555 000 €
Våningsplan
5 av 6
Hiss
Ja*
Rum
4
Sovrum
3
Antal badrum
2
Boarea
77 kvm
Byggyta
96 kvm

* Hiss installeras, klar våren 2019. Observera att hissen stannar mellan våningsplan.

Byggnadssätt

Byggår
1906

Exteriör

Balkong
Ja
Balkongyta
10 kvm
Terrass
Nej

Området

Om området

Områdets ursprung kommer från den idag nedlagda kyrkan Sant Antoni, som stod utanför den gamla stadsmuren intill en av portarna som tog byborna in till Barcelona. Fram till 1930 var det glest bebyggt i området tills "the international exposition" 1929 som ledde till en urbanisering i områdena Raval, Sant Antoni och Poble Sec. Sant Antoni är ett litet område i distriktet L'Eixample Esquerra och är precis som det resterande L'Eixample byggt i ett rutmönstrat-system. Området är omringat av några av Barcelonas stora huvudgator så som Avinguda del Paral-lel och Gran Via, samt dem två rondellerna Sant Antoni och Sant Pau. Här ligger den omtalade Sant Antoni marknaden, designad av arkitekten Antoni Rovira i Trias. El Mercat de Sant Antoni byggdes 1872 till 1882 och är idag är en av Barcelonas äldsta och populäraste marknader. Sedan 2009 är marknaden under renovering och har tillfälligt flyttat till Ronda de Sant Antoni, men har fortfarande ett gediget utbud av dagsfärsk frukt, grönt och kött, likaså underbara charkuterier Sant Antoni är ett attraktivt område det spås en ljus framtid för. Allt fler restauranger, caféer och mötesplatser blomstrar fram och området har börjat bli allt mer populärt, och lockar både turister som katalaner. Trots att Sant Antoni ligger i ett av dem mest centrala delarna i Barcelona finns det ett lugn över området som nästan gör det svårt att förstå att Plaça Catalunya ligger runt husknuten. Här hittar du idylliska och grönskande stråk som Avinguda Mistral fylld med små caféer och barer. Området har gångavstånd till dem flesta populära gatorna i Barcelona men har även goda kommunikationer med bland annat ett antal anslutande tunnelbanestationer.

Omgivningarna

Om området

Områdets ursprung kommer från den idag nedlagda kyrkan Sant Antoni, som stod utanför den gamla stadsmuren intill en av portarna som tog byborna in till Barcelona. Fram till 1930 var det glest bebyggt i området tills "the international exposition" 1929 som ledde till en urbanisering i områdena Raval, Sant Antoni och Poble Sec.

Sant Antoni är ett litet område i distriktet L'Eixample Esquerra och är precis som det resterande L'Eixample byggt i ett rutmönstrat-system. Området är omringat av några av Barcelonas stora huvudgator så som Avinguda del Paral-lel och Gran Via, samt dem två rondellerna Sant Antoni och Sant Pau.

Här ligger den omtalade Sant Antoni marknaden, designad av arkitekten Antoni Rovira i Trias. El Mercat de Sant Antoni byggdes 1872 till 1882 och är idag är en av Barcelonas äldsta och populäraste marknader. Sedan 2009 är marknaden under renovering och har tillfälligt flyttat till Ronda de Sant Antoni, men har fortfarande ett gediget utbud av dagsfärsk frukt, grönt och kött, likaså underbara charkuterier

Sant Antoni är ett attraktivt område det spås en ljus framtid för. Allt fler restauranger, caféer och mötesplatser blomstrar fram och området har börjat bli allt mer populärt, och lockar både turister som katalaner.

Trots att Sant Antoni ligger i ett av dem mest centrala delarna i Barcelona finns det ett lugn över området som nästan gör det svårt att förstå att Plaça Catalunya ligger runt husknuten. Här hittar du idylliska och grönskande stråk som Avinguda Mistral fylld med små caféer och barer.

Området har gångavstånd till dem flesta populära gatorna i Barcelona men har även goda kommunikationer med bland annat ett antal anslutande tunnelbanestationer.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Kerstin Johansson

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 694 477 079

Förslag på andra bostäder

 • Adress
  Renoveringsobjekt - Sant Antoni Ref 3325
  Ref
  3325
  Pris
  550 000 €
  Månadsavgift
  60 €
  Antal rum
  6
  Sovrum
  5
  Boarea
  110 kvm