Vacker och nyrenoverad lägenhet på lugn gata i mysiga Sants

Sants, Barcelona Stad, Barcelona

Sants Ref 3322

Renoverad
Pris
229 000 €
Antal rum
2
Antal badrum
1
Boarea
46 kvm
Ref
3322
Typ
Lägenhet
Terrassyta
30 kvm
Byggyta
54 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Anna Karell

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska och Katalanska

  :
  Telefon: +34 635 72 80 66

Beskrivning

Beskrivning

Lägenheten har renoverats med tanke på livskvalitet och Barcelonas medelhavsklimat, med inomhus boyta som flyter samman med den exteriöra terrassen.

Bostaden ligger på en lugn innergård med endast 6 grannar och vetter mot uteplatsen genom 3 stora dubbelglasade skjutdörrar som helt kan öppnas upp. Fönstren har automatiska persienner. Ett härligt ljust boende fyllt av ljus och med tillgång till utomhusvistelse året runt!

Planlösningen består av ett stort öppet vardagsrum med kök och matsal, badrum med dusch och ett dubbelrum med skjutdörr som man praktiskt kan skärma av från allrummet.

Lägenheten är smakfullt renoverad med kvalitetsmaterial och med tanke för varje detalj, ett storstadsboende med ett avkopplande lugn!

Närmaste tunnelbanestation är Plaza de Sants (blå och röd linje), men också Sants metro- och tågstation finns i närheten med tillgång till snabbtåg (AVE) och därifrån man lätt kan resa utefter kusten. Fem minuters promenad bort hittar du gågator med kaféerna mysiga torg i Sants gamla del samt en stor park.

Ring oss för mer information eller visning!

Fakta

Månadsavgift

IBI (kommunal fastighetsskatt):

Exteriör

Terrass
Ja
Terrassyta
30 kvm

30 kvm gemensam terrass

Information

Typ
Lägenhet
Pris
229 000 €
Våningsplan
0
Rum
2
Sovrum
1
Antal badrum
1
Boarea
46 kvm
Byggyta
54 kvm

Energideklaration

Utförd
Beställd

Området

Om området

Precis som Vila de Grácia var Sants ett självständigt samhälle från Barcelona fram tills 1897. Området var en by med stark industrikaraktär, här låg bland annat dem två mycket viktiga industrierna La España Industrial och Vapor Vell.

Idag avspeglar Sants industriella historia sig mycket lite på området och mycket få industriella detaljer och spår finns kvar. Sants har istället växt fram till ett modernt område med typisk katalansk karaktär. Här finns mysiga småbutiker och barer, framförallt på områdets huvudstråk Carrer de Sants, som även ansluter sig till det populära Plaça d'Espanya.

På Plaça d'Espanya hittar bland annat Las Arenas, en gammal och ståtlig tjurfäktningsarena som idag är omgjord till en galleria fylld med shopping, restauranger, biograf, utställningar och framför allt, erbjuder dig en 360-gradig utsikt över Barcelona på gallerians stora takterrass.

I Sants ligger Mercat d'Hostafrancs, en lugnare version av La Bouqería. Marknaden byggdes 1888 och har en härlig typisk katalansk atmosfär och här erbjuds ett gediget dagsfärskt utbud av högkvalitativa råvaror.

Parc de l'Espanya Industrial är en ljuvlig park till minne från Sants industriepok. Här finns en vacker liten sjö, grönskande gräsområden med plats för aktivitet och picknick, samt en gigantisk och mäktig drakskulptur i metall skapad av skulptören Andrés Nagel.

Sants är ett område med god kommunikation, här ligger bland annat Estacío de Sants, vilket är Barcelonas största och mest väl anslutna station med direkttåg till både Madrid, flygplats och andra fantastiska plaster i Spanien. Utöver den stora tågstationen finns närliggande tunnelbanestationer som tar dig inom 10 minuter till Las Ramblas, likaså busslinjer passerar genom Sants och tar dig enkelt fram i Barcelona.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Anna Karell

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska och Katalanska

  :
  Telefon: +34 635 72 80 66

Förslag på andra bostäder

 • Lägenhet

  Sants, Barcelona

  Renoverad
  Adress
  Sants Ref 3357
  Ref
  3357
  Pris
  345 000 €
  Månadsavgift
  50 €
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  63 kvm