Nyrenoverad lägenhet i exklusiva Sant Gervasi

Zona Alta, Barcelona Stad, Barcelona

Sant Gervasi Ref 3330

Renoverad
Pris
400 000 €
Boarea
50 kvm
Byggyta
54 kvm
Ref
3330
Typ
Lägenhet
 • Ansvarig mäklare

  Anna Karell

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska och Katalanska

  :
  Telefon: +34 635 72 80 66

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna exklusiva helt nya lägenhet på 54 m² i ett av Barcelonas bästa områden, Sant Gervasi, intill parken Turó Parc och saluhallen Galvany.

Den består av ett stort vardagsrum med öppet kök, 2 sovrum (1 svit och 1 enkelrum), 1 badrum och en innergård. Läghenheten vetter mot den inredda innergården. Renoverad i högkvalitativa material och har integrerad luftkonditionering, parkettgolv, fönster med dubbelglas, elektriska fönsterpersienner, inbyggda garderober och vitvaror av kvalitet.

Byggnaden är totalrenoverad med hiss och portvakt.

Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information eller visning!

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
400 000 €
Våningsplan
0
Boarea
50 kvm
Byggyta
54 kvm

Exteriör

Terrass
Nej

Området

Om området

Dem första noteringarna kring området Sarriá-Sant Gervasi tar oss tillbaka ända till 987 och var under många år en liten romersk koloni. Byn var glest bebodd fram tills mitten av 1800-talet då många invånare valde att bosätta sig i området med anledning av dess lugn, elegans och charm. Sarría-Sant Gervasi var 1921 det sista området att gå från självständigt till att tillhöra Barcelona.

Sarría-Sant Gervasi erbjuder sina invånare med lugna mysiga gator och ett gediget utbud av grönska och en mängd vackra parker. Området är ett paradis för den matälskande, här kryllar det av små vackra butiker som specialiserar sig på goda råvaror, konditorier och bagerier med dagsfärska bakverk. Här hittar du även stans mest populära och minsta kläd- och livsstilsboutiquer. Önskas shopping från dem större kedjorna ligger gallerian L'illa intill området och har ett stort utbud av shopping till delikatesser och mat.

Känslan av att Sarría-Sant Gervasi tidigare har varit en självständig by lever fortfarande kvar och det är lätt att glömma att citykärnan ligger precis intill. Här strosar katalanerna mellan butiker och caféer på eftermiddagarna.
Sarría-Sant Gervasi är Barcelonas största och mest förmögna område och har ett gediget utbud av privatskolor, kliniker och ambassader. Området är indelat i sex mindre distrikt där Sarría-distriktet är den äldsta delen och Galvany den mest centrala.

Området har ett varierat och bra sortiment av restauranger, och gatorna kring Carrer de Santaló, Amigo och Mariá Cubí har blivit en populär tillhållsplats med trevliga barer att mötas upp på för en drink med vännerna eller för att äta gott. Sarría-Sant Gervasi är hem för det omåttligt omtyckta berget Tibidabo, utöver den fantastiska utsikten hittar du även templet Sagrat Cor och Spaniens första nöjesfält. Även Tore Bellesquard, ett av Gaudís populära och vackra mästerverk, ligger även i Sarría-Sant Gervasi och byggnaden är helt klart värt ett besök.

Området är beläget mellan Pedrables och Grácia ovan för Diagonal, försedd med goda kommunikationer, och Ferrocarriles (likt Barcelonas tunnelbana men sträcker sig längre utanför Barcelonas innerstad) som tar dig på cirka fem minuter till Plaça Catalunya. Likaså ett flertal busslinjer passerar i området.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Anna Karell

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska och Katalanska

  :
  Telefon: +34 635 72 80 66