Etagevåning med privat trädgård och parkering i Sant Gervasi

Zona Alta, Barcelona Stad, Barcelona

TRÄDGÅRD Zona alta Ref 3376

Pris
720 000 €
Avgift
66 €
Antal rum
4
Antal badrum
2
Byggyta
109 kvm
Ref
3376
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Boarea
89 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Anna Karell

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska och Katalanska

  :
  Telefon: +34 635 72 80 66

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna härliga 2-3 sovrums etagevåning med privat trädgård på 170 m² i det exklusiva området Sant Gervasi. Lägenheten erbjuder på ljus och lugn och vetter mot byggnadens innergård.

Planlösning: Vid entrén hittar du kök och tvättstuga till höger, korridoren leder dej vidare till matsalen och vardagsrummet, varifrån du har direkt utgång till terrass och privat trädgård på 170m2. Från matsalen finns även tillgång till en ljusgård och ett stort och praktiskt förvaringsutrymme.

Trapporna upp till den övre och en undre våningen finns mitt i lägenheten, precis efter köket. Båda våningarna består av dubbelrum med eget badrum och båda har utsikt över terrassen och trädgården. .

Trädgården är tillräckligt stor för en pool och här finns även Verandan och trappan upp till trädgården är kaklad. Mellan dekorativa plantor, grönsaksland och fruktträd har man lagt ett trädäck och i slutet av själva trädgårdsdelen finns ett praktiskt förråd eller gästhus. En perfekt plats för trädgårdsfester med familj och vänner eller lekplats för barn!

Lägenheten har genomgående laminatgolv
Aluminiumfönster med dubbelglas
Luftkonditionering med värme och kyla
Privat parkeringsplats
Fastigheten har concierge-service, hiss och parkering

Missa inte denna möjlighet med en egen privata trädgård bara 10 minuters tågfärd från Plaça Catalunya!

Fastigheten ligger i Sant Gervasi-Galvany, ett exklusivt bostadsområde i centrala Barcelona. Välrenommerade internationella skolor finns i området nära direktförbindelse till motorväg både norrut och söderut. Närmaste tågstation (Ferrocarril) heter Padua eller Muntaner, varifrån du lätt och snabbt tar dej mot centrum och stranden. Området Sant Gervasi-Galvany erbjuder även fantastiska kvalitetsbutiker och topprestauranger.

Kontakta oss gärna för mer information eller visning!

Fakta

Månadsavgift

Avgift/hyra
66 €

Exteriör

Terrass
Nej

Information

Typ
Lägenhet
Pris
720 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
2
Antal badrum
2
Boarea
89 kvm
Byggyta
109 kvm

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E

Området

Om området

Dem första noteringarna kring området Sarriá-Sant Gervasi tar oss tillbaka ända till 987 och var under många år en liten romersk koloni. Byn var glest bebodd fram tills mitten av 1800-talet då många invånare valde att bosätta sig i området med anledning av dess lugn, elegans och charm. Sarría-Sant Gervasi var 1921 det sista området att gå från självständigt till att tillhöra Barcelona.

Sarría-Sant Gervasi erbjuder sina invånare med lugna mysiga gator och ett gediget utbud av grönska och en mängd vackra parker. Området är ett paradis för den matälskande, här kryllar det av små vackra butiker som specialiserar sig på goda råvaror, konditorier och bagerier med dagsfärska bakverk. Här hittar du även stans mest populära och minsta kläd- och livsstilsboutiquer. Önskas shopping från dem större kedjorna ligger gallerian L'illa intill området och har ett stort utbud av shopping till delikatesser och mat.

Känslan av att Sarría-Sant Gervasi tidigare har varit en självständig by lever fortfarande kvar och det är lätt att glömma att citykärnan ligger precis intill. Här strosar katalanerna mellan butiker och caféer på eftermiddagarna.
Sarría-Sant Gervasi är Barcelonas största och mest förmögna område och har ett gediget utbud av privatskolor, kliniker och ambassader. Området är indelat i sex mindre distrikt där Sarría-distriktet är den äldsta delen och Galvany den mest centrala.

Området har ett varierat och bra sortiment av restauranger, och gatorna kring Carrer de Santaló, Amigo och Mariá Cubí har blivit en populär tillhållsplats med trevliga barer att mötas upp på för en drink med vännerna eller för att äta gott. Sarría-Sant Gervasi är hem för det omåttligt omtyckta berget Tibidabo, utöver den fantastiska utsikten hittar du även templet Sagrat Cor och Spaniens första nöjesfält. Även Tore Bellesquard, ett av Gaudís populära och vackra mästerverk, ligger även i Sarría-Sant Gervasi och byggnaden är helt klart värt ett besök.

Området är beläget mellan Pedrables och Grácia ovan för Diagonal, försedd med goda kommunikationer, och Ferrocarriles (likt Barcelonas tunnelbana men sträcker sig längre utanför Barcelonas innerstad) som tar dig på cirka fem minuter till Plaça Catalunya. Likaså ett flertal busslinjer passerar i området.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Anna Karell

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska och Katalanska

  :
  Telefon: +34 635 72 80 66