Spektakulär villa i naturreservatet Cerro Gordo, La Herradura.
Pris
990 000 €
Byggyta
433 kvm
Tomtarea
1000 kvm
Takterrass
Ja
Ref
0417S
Typ
Villa
Terrass
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Annica Waller Wallin

  Mäklare

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 697 823 811

Beskrivning

Beskrivning

Spektakulär villa i naturreservatet Cerro Gordo, La Herradura på Costa Tropical.Villan är den sista som byggdes innan Cerro Gordo förklarades som naturreservat. Det innebär att det inte får byggas mer där. Marken är mycket unik och villan ligger ovanför Playa Catarrijan som är en mycket exklusiv och naturskön strand dit besökare får ta sig ner via buss på sommaren.
Kustbiten utanför huset är även den skyddad som naturreservat med grottor och djurliv som är unikt. Även under vattenytan finns en mycket rik flora av liv, även detta är skyddat. Huset som vilar på en bergsklippa stoltserar med en utsikt som måste upplevas. Det är en slottsliknande byggnad som är mycket påkostad och massiv, med en halvmåneformad fasad som har obruten 180 graders utsikt över havet. Villan som är på hela 433 m2 ligger på en väl tilltagen tomt på 1000 m2. Bilder säger mer än ord och därför ska vi inte skriva så specifikt om denna villa som absolut ska ses på plats för att göra den rättvisa. Kontakta Bjurfors för mer information samt visning av denna fantastiska villa.

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Byggnadssätt

Byggår
1980

Information

Typ
Villa
Pris
990 000 €
Byggyta
433 kvm
Tomtarea
1000 kvm

Exteriör

Terrass
Ja

Området

Om området

La Herradura På Costa Tropical är La Herradura belägen i ett naturskönt klipplandskap med vackra stränder, vattensporter och restauranger precis vid havet. Kustorten lockar med strandrestauranger, båtliv och vattensporter. Men även det andalusiska lugnet infinner sig här bland dramatiska klippor, natursköna badvikar och höjder med svårslagna vyer. Den lilla stadskärnan med närservice lever upp under sommarhalvåret, då lokalbefolkning och besökare njuter på uteserveringar vid havet där nyfångad fisk och skaldjur serveras. Bukten är formad som en hästsko – därav namnet – och de steniga stränderna mynnar ut i Medelhavet där segling och dykning är populära semesternöjen. Nedanför det exklusiva bostadsområdet Punta de la Mona ligger den omtyckta småbåtshamnen Marina del Este med badstrand, restauranger och lokala butiker. Tack vare sitt läge på Costa Tropical i Granadaprovinsen har La Herradura Europas enda subtropiska klimat, som förutom det fantastiska vädret även gör att avokado och mango går att odla i regionen. Till pittoreska Nerja tar det bara en kvart med bil. Storstadshäng i Málaga och dess internationella flygplats ligger drygt en timma bort med bil. Till skidåkning i Sierra Nevada tar det ca 1,5 timma och kulturutbudet i Granada ligger drygt en timma bort med bil.

Närservice

All närservice finns i området

Kommunikationer

Buss och bil

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Annica Waller Wallin

  Mäklare

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 697 823 811

Förslag på andra bostäder