La Reserva de la Herradura - inflyttningsklara radhus!

La Herradura stad, La Herradura, Costa del Sol Öster

La Reserva de la Herradura (2 bedrooms)

Nyproduktion
Pris
239 900 €
Antal rum
3
Antal badrum
2
Byggyta
113 kvm
Ref
0456
Typ
Radhus
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Annica Waller Wallin

  Mäklare

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 697 823 811

Beskrivning

Beskrivning

Radhusen har ett vackert läge i la Herradura med vidsträckt utsikt över hav och berg. Bostäderna har 2-4 sovrum, 2-4 badrum, privata terrasser och tillgång till ett fint poolområde. Det ingår även privat förråd och garageplats. Alla bostäder har rymliga terrasser med sydöstläge, sydläge eller västerläge. Vid poolområdet finns det gott om plats att njuta av utsikten och många timmar av sol. Det är mindre än 10 minuters promenad ner till stranden med restauranger, vattensporter mm. Projektet består av två faser och båda faserna är färdigbyggda.

Området är en "gated community" och har ett mycket bra läge med nära avstånd till både la Herradura centrum samt den mysiga marinan.

Priser:
2 sovrum, priser från: 239 900€. Byggyta från 113 m2.
3 sovrum, priser från: 259 900€. Byggyta från 138 m2.
4 sovrum, priser från: 339 900€. Byggyta från 160 m2.

Varmt välkommen att kontakta Bjurfors för mer information samt för att boka visning! Vi erbjuder även digitala visningar.

Fakta

Parkering

Privat garageplats

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Gemensamt poolområde

Information

Typ
Radhus
Pris
239 900 €
Rum
3
Sovrum
2
Max antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
113 kvm

Området

Om området

La Herradura
På Costa Tropical är La Herradura belägen i ett naturskönt klipplandskap med vackra stränder, vattensporter och restauranger precis vid havet. Kustorten lockar med strandrestauranger, båtliv och vattensporter. Men även det andalusiska lugnet infinner sig här bland dramatiska klippor, natursköna badvikar och höjder med svårslagna vyer. Den lilla stadskärnan med närservice lever upp under sommarhalvåret, då lokalbefolkning och besökare njuter på uteserveringar vid havet där nyfångad fisk och skaldjur serveras. Bukten är formad som en hästsko – därav namnet – och de steniga stränderna mynnar ut i Medelhavet där segling och dykning är populära semesternöjen. Nedanför det exklusiva bostadsområdet Punta de la Mona ligger den omtyckta småbåtshamnen Marina del Este med badstrand, restauranger och lokala butiker. Tack vare sitt läge på Costa Tropical i Granadaprovinsen har La Herradura Europas enda subtropiska klimat, som förutom det fantastiska vädret även gör att avokado och mango går att odla i regionen. Till pittoreska Nerja tar det bara en kvart med bil. Storstadshäng i Málaga och dess internationella flygplats ligger drygt en timma bort med bil. Till skidåkning i Sierra Nevada tar det ca 1,5 timma och kulturutbudet i Granada ligger drygt en timma bort med bil.

Kommunikationer

Buss och bil

Närservice

All närservice finns i området

Parkering

Privat garageplats

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Annica Waller Wallin

  Mäklare

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 697 823 811

Förslag på andra bostäder